Gimnàstica rítmica

Júlia Bóveda es classifica en setena posició a la final dels Campionats d’Espanya

Júlia Bóveda . Eix

El passat cap de setmana del dia 1 al 3 de juliol el campionat d’Espanya d’Equips de Gimnàstica Rítmica nivell absolut celebrats a la ciutat de Saragossa.

En aquesta competició, hi va participar la gimnasta alevina del Club Rítmica Vilafranca, Júlia Bóveda, amb l’aparell de maces. En aquesta ocasió, la Júlia formava part de l’equip del Club Sicoris de Lleida de la categoria aleví. El divendres, va ser el torn de la competició general, on la nostra gimnasta, amb una molt bona actuació, va aconseguir la cinquena millor nota de la seva categoria en l’aparell de maces i va assolir la classificació per a la gran final individual, que va tenir lloc diumenge. En la final, la Júlia Bóveda va classificar-se setena d’Espanya en la categoria aleví amb l’aparell de maces, amb el que va suposar la seva estrena en un campionat d’Espanya de nivell Absolut.

En quan a l’equip, que estava integrat per la gimnasta lleidatana Leyre Porras, van assolir la 16a posició, essent el millor equip català de la seva categoria.

Amb aquesta competició, el club dona per finalitzada les competicions de la temporada 2021-2022. No obstant, les gimnastes no han aturat els seus entrenaments, doncs durant tot el mes de juliol estan entrenant per a preparar la nova temporada que començarà el proper mes de setembre.