Hoquei patins

Telecable i Palau finalistes de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins

Han derrotat a Manlleu i Vilasana en semifinals

Telecable i Palau finalistes de la Supercopa d’Espanya. RFEP / David Valiente

En els partits de semifinals de la Final a Quatre de la Supercopa d’ Espanya d’Hoquei Patins en catgoria femenina que s’està disputant aquest cap de setmana a Vilasana el Telecable Gijón ha derrotat al C.P. Manlleu per dos gols a un en la primera semifinal. Les asturianes sempre han anat per endavant al marcador que ja assenyalava un 1 a 0  al seu favor al descans.

En la segona semifinal el Palau de Plegamans ha guanyat al Vila-sana per tres gols a quatre. Les amfitriones han anat al descans amb avantatge de 2 gols a 1, però en una segona part trepidant amb intercanvi de gols el Palau ha capgirat el marcador i jugarà la final. Destacar que a manca de 2,17 el Vilasana ha desaprofitat per empatar una falta directa per targeta blava i tampoc ho ha fet amb els dos minuts de superioritat.

Demà a les 13 hores gran final entre Telecable Gijón i Palau de Plegamans.