Cròniques i resultats dels partits del CB Sitges del cap de setmana

L'Almeda guanya la 36ena edició Memorial Joan Manel Llopis (masculí) contra el sènior masculí del CB Sitges

Bàsquet Sitges-La Guixeta - Almeda Cornella . Eix

36 edició Memorial Joan Manel Llopis (masculí)

Sènior A - Masculí

Bàsquet Sitges-La Guixeta 72 - Almeda Cornella 77

Jan Carrión, Oriol Camprubi,  Ángel Miguelsanz,  José Antonio Bustos,  Iván Ramírez, Mauro Pérez, Pau Cabezas, Marçal Gosalvez, Marc Rubí, León Chimeno.
Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Jose Antonio

Parcials:  19-18   17-17    20-18   16-24

El Bàsquet Sitges s'enfrontava aquest dissabte passat al Almeda Cornellà, en el edició 36 del memorial J.M. Llopis en el qual significa el tercer partit de pretemporada abans de l'inici de competició. Un Almeda que porta diversos anys jugant en la màxima categoria del Basquet Català, Copa Catalunya.

L'inici del partit va ser molt bo per al Bàsquet Sitges, que en el minut 7 guanyava 17-9, amb una gran defensa i treballant bé els sistemes per a anotar de manera còmoda. Però els 3’ últims minuts després d'un temps mort del Almeda, va reaccionar amb un parcial de 2-9, arribant al final del primer quart amb un marcador 19-18.

I així va ser tota la tònica en els següents quarts, sempre el Bàsquet Sitges dominava el marcador, encara que sense molta diferència però s'estava controlant a tot un equip de Copa Catalunya. No va ser fins al minut 4 de l'últim període on el Almeda es va posar per davant per primera vegada 61-66. Però els jugadors del Sitges van continuar treballant per a posar-se a un punt de diferència 70-71 mancant 2’. Però l'experiència dels visitants en els moments finals del partit va fer impossible que el Bàsquet Sitges, que havia dominat gairebé tot el partit, no pogués emportar-se la victòria final.

La nota negativa va ser la lesió de Marçal Gosalvez en l'espatlla de nou. Una pena que després de gairebé un any lesionat, el jugador començava aquesta temporada amb la màxima il·lusió, hagi tornat a lesionar-se. Esperarem que els resultats de l'exploració siguin positius i puguem d'aquí a una mica gaudir del seu bàsquet i comptar amb ell. Ànims Marçal.

El primer partit de la lliga regular, serà el dissabte 1 d’octubre, a  Pins Vens a les 17:45 hores contra el C.B. Corbera Negre.

Sènior B - Masculí

Bàsquet Sitges “B”  56 - CB Roquetes “B”  50

Noel, Ignasi, Oscar, Martin, Jordi, Angel, Cristian, Miquel, Ramon Pere, Pau, Gerard.
Entrenador: Noel

El sènior B guanya el seu primer partit de pretemporada. Amb tan sols una setmana d'entrenaments l'equip ha trobat moltes dificultats en els darrere períodes, però en la primera meitat hem pogut veure un joc vistós amb moviment de pilota i tirs lliurats.

La diferencia de deu punts s'ha pogut mantenir fins als minuts finals on els de roquetes s'han apropat a sis punts, finalitzant el partit 56-50.
Primer partit de la lliga regular, el proper diumenge 25 de setembre, a Pins Vens a les 17:45 hores contra el CB Bellvitge Blau – Joan XXIII.

Sots 21 masculí

Bàsquet Sitges 81 - BAM   24

Rubi, Oriol, Carlos, Dani, Jordi, Karim, Jhonatan, Güell, Carles, Manel, Pau, Fernando, Antonio

Entrenador: Jordi Mateo

Parcials:  26-5   19-5   19-6    17-8

Primer partit de pretemporada pel sots21 sitgetà on s’han pogut veure detalls i sensacions molt positives. Tot i tenir davant un rival d’una categoria inferior, els locals van sortir amb molta intensitat i concentració i ràpidament van aconseguir crear una gran escletxa al marcador.

La resta del partit va servir molt útil per poder continuar treballant aspectes tàctics que s’han anat treballant durant aquestes primeres sessions. Falta molta feina per fer, però de ben segur que aquest equip ens farà gaudir.

El primer partit de la lliga regular, serà el dissabte 1 d’octubre, a  Pins Vens a les 16:00 hores contra el C.B. Manyanet Les Corts.

29 edició Memorial Conesa (femení)

Sènior femení

Bàsquet Sitges – La Oca   38 -  Sama “B”  63

Xenia, Nuria, Ona, Belen, Lucia, Clara, Berta A, Anna, Marina, Berta S, Judit.
Entrenador: Nacho

Les nostres noies han hagut de jugar al partit amb moltes baixes. Tan sols 5 jugadores del primer equip estaven disponibles. L'Alèxia, l'Ari i l'Alba, jugadores del junior, han pujat per donar un cop de mà.

El Sama amb un ritme molt alt, ha dominat el partit des de l'inici. Les sitgetanes els ha costat trobar-se a la pista. Però s'han pogut veure minuts bons en diferents trams del partit. Esperem poder recuperar la resta de l'equip per les properes jornades

Primer partit de la lliga regular, el proper diumenge 25 de setembre, a Pins Vens a les 19:30 hores contra el C.B. Roquetas.

Junior  femení

Bàsquet Sitges – La Oca  38 -  Bàsquet Ribes  57

Maria, Alexia V, Aitana, Alexia S, Alba, Abril, Vinyet, Xesca, Andrea, Lise Janine, Ariadna.
Entrenador: Gerard Egea

El junior femení va disputar el primer amistós de la temporada enfront al sub21 del Basquet Ribes. El partit va servir per començar a posar en practica diferents conceptes treballats davant un rival amb mes experiència que les nostres jugadores. Tot i la derrota, sensacions molt positives i demostrant que si ens ho proposem podem competir amb tothom.

Agrair al sub21 del Basquet Ribes la seva participació i desitjar que tinguin una bona temporada

Proper partit, pendent  de calendari, inici lliga regular.

10 edició Memorial Pol Lahoz

El proper cap de setmana 17 de setembre, a Pins Vens de 9:00 hores a 14:00 hores, torneig de Mini bàsquet, categories Premini i mini, masculí i femení.

Torneig per recaptar diners per la investigació del càncer infantil per l’Hospital de Sant Joan de Déu.