Hoquei patins

Empat del Patí Vilanova davant el Capellades en el primer partit de Nacional Catalana

Sense fer un mal partit el Vilanova va obtenir un mal resultat

Imatge d'arxiu

LLIGA NACIONAL CATALANA JORNADA 1

C.P. VILANOVA 3 - C.P. CAPELLADES 3

El C.P. Vilanova i el C.P. Capellades van empatar a tres gols en el partit de la primera jornada  de la Lliga Catalana  Masculina d’hoquei patins (Grup “A”) disputat ahir al vespre  al Pavelló de la plaça de Les Casernes amb una discreta entrada de públic.

Mal resultat pel Patí en l’inici de la seva particular “travessa del desert”, especialment pel maquiavèlic sistema de competició, en un grup difícil a priori i amb quatre equips filials.

Estem en una competició amb un nivell técnic de joc inferior al que estavem acostumats, on el  físic i el joc directe son fonamentals. El Patí no va fer un mal partit però va mostrar les mateixes mancances que anys anteriors, és a dir, poca efectivitat davant la porteria. Al seu favor direm que va  remuntar un resultat advers de 0 a 2  (gols en menys d’un minut), que va estar encertat en les jugades a bola aturada (dos gols de tres) i que el seu porter va estar força  bé i que creiem que te marge de millora.

En els primers minuts el Patí va disposar de diverses ocasions per, no sols obrir el marcador, sinó també de posar-se amb algún gol més, però sobre l’equador d’aquest període el jove Margarit va marcar dos gols en menys d’un minut. Al Vilanova li va tocar remar contra corrent i després d’uns minuts de desconcert i d’un penal a favor no transformat va lograr escurçar distàncies.

En la segona part el Patí va estar molt millor en bona part del període i Sebrià va transformar dos faltes directes -una per acumulació i l’altre per targeta blava- posant al Patí per endavant, però amb l’espasa de Democles de la desena falta acumulativa que, per sort seva no la van transformar els de l’Anoia.

En els darrers atacs els visitants van aconseguir, en una jugada embolicada en l’àrea local i a manca d’un minut i quaranta segons l’empat, que no es va desfer malgrat les ocasions locals.

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Marimón, Vergés, Querol, Mudarra, Sebrià (cinc inicial) La Laguna, Amores, Ferrer i Martínez Pérez (p.s.).

C.P. CAPELLADES .- Guasch. Martí Tarrida, Córdoba, Prat (equip inicial) Solà, Margarit, Sánchez, López i Gonzalez (p.s.)

ARBITRES: Sr. Jaume  Anglés

GOLS: 1a PART; 0-1 Margarit (min 13), 0-2 Margarit (min 14), 1-2 Amores (min  17). 2ona PART;

2-2 Sebrià de FDA (min 4), 3-2 Sebrià de FDB (min 11), 3-3 Prat (min 23).