Handbol

La manca d’efectivitat i la poca intensitat en defensa passen factura

Visita al Pavelló Sant Josep de Sant Vicenç del Horts per a jugar contra un dels millors equips del grup i rival directe per a ocupar un dels primers tres llocs de la classificació

Sant Vicenç B - Ribes Sènior Femení. Ramón Stockli

Lliga Catalana       Grup A       Jornada 3

Sant Vicenç B 27 - Ribes Sènior Femení 21

Vist el resultat es podria pensar que el Ribes va perdre contra un conjunt molt superior i que no va tenir opcions, però no va anar així.

Primera part espessa per part de les del Garraf. Inseguretats en les passades i recepcions de pilotes van ser una de les causes de la poca efectivitat en atac. Les del Baix Llobregat van plantejar un joc ràpid encara que una mica desordenat i imprecís. Malgrat els errors i gràcies a parades de mèrit de la portera Roser González les jugadores de Gabi Daza i Miquel Moragas no van permetre que el St Vicenç aconseguís un avantatge significatiu. Bona actuació de la lateral Virginia Jodar que va marcar quatre gols seguits. Parcials de 4-3 (min 10), 7-6 (min 20) i es va arribar al descans amb un ajustat 10-9. Pocs gols en una primera part marcada pels múltiples desencerts de tots dos equips.

El Ribes va tenir els seus millors moments a l'inici de la segona part i es va posar per davant en el marcador 13-15 (min. 38). Fins i tot va tenir l'ocasió d'ampliar l'avantatge però quatre errors seguits en atac van frustrar les expectatives. Les locals no van perdonar i amb un parcial de 3-0 es van tornar a posar per davant (16-15). En el minut 51 amb el resultat de 19-18 seguia tot obert. Llavors el St Vicenç va posar una marxa més i la defensa més aviat tova de les visitants no va saber reaccionar. Es va trencar el partit a favor de les locals (24–19 / min 56) que al final van aconseguir una merescuda victòria.

Primers 10 minuts de la portera ribetana Francesca Aguilar després de més d'un any sense jugar (per estudis).

Dos factors que van contribuir a la derrota del Ribes: L'efectivitat en atac només va ser del 52% (habitualment per sobre del 60%). Cap exclusió i cap penal en contra, el que fa sospitar que la intensitat en defensa possiblement va ser insuficient.

Pròxim partit el dissabte, 8 d'octubre, 19.15h, en el pavelló de Ribes contra Les Franqueses, un altre rival directe.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (5), Cristina Hernández (2), Virginia Jodar (5), Laura Roldán (2), Elena Custodio (1), Paula García (2), Anna Gargallo (2), Patricia Lucas, Alba Serrano (2), Judit Olivella.

Porteria: Roser González / Efectivitat: 27%. Francesca Aguilar