Empat entre el Patí Vilanova i el Reus B

El Vilanova rescata un punt en els tres darrers minuts de partit

CP Vilanova - Reus B. CP Vilanova

El C.P. Vilanova i el Reus Deportiu “B“ han empatat a quatre gols en el partit de la tercera jornada de la Lliga Catalana Masculina d’hoquei patins (Grup “A”) disputat ahir al vespre al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb una mitja entrada llarga de públic que ha estat  animant al Patí, i que hem de lamentar un altercat a la zona de darrera de les banquetes, totalment censurable i poc edificant. Al final fins a sis dotacions del mossos d’esquadra i una furgona han vetllat per una sortida normal com sempre ha de ser.

Empat totalment just en un distret encontre en el que el Patí sempre ha anat per darrera en el marcador -a quatre minuts pel final la distància era de dos gols- però que finalment hem guanyat un puntet. Al Patí l’hem vist fent un partit molt correcte, amb total dedicació dels jugadors que s’han deixat la pell, però oferint el seu mal endèmic -la discreta efectivitat-.

Per part del Reus, un equip jove, amb idees molt clares del que cal fer en cada moment i amb jugadors de qualitat. Jo personalment apunto al nº 17, Pol Martínez, que ens va fer dos gols mostrant unes molt bones maneres i ‘ojito’... és juvenil.

Del partit dir que el Reus va obrir el marcador al minut 17 aprofitant una pèrdua de bola i que abans del descans el Patí no va transformar una directa per blava, ni tampoc en el temps amb superioritat.

A la segona part de nou el Reus va marcar i a partir d’aquí va haver intercanvi de gols, fins arribar, com hem apuntat al minut 22 amb dos de diferència a favor dels visitants. En aquest minut un penal transformat per Sebrià escurçava diferències i a manca d’un minut i escaig  Mudarra feia l’empat molt protestat pel Reus, aduïnt que la bola no havia entrat totalment (en diriem gol de VAR).

Dir que l’arbitratge, per nosaltres ha estat correcte, amb errors com és natural, i que creiem ha possat el llistó en les faltes alt. I un apunt: ha estat dialogant amb els jugadors justificant les seves decisions. Resumint: ha dirigit l’encontre i mai se li ha anat de les mans.

De l’altercat indicar que després del que li ha costat al Club els incidents de l’any passat (i no sols económicament i si més no d’imatge) cal posar una mica de sentit comú.

Ara la setmana vinent no hi ha lliga i el proper partit és a Girona.

C.P. VILANOVA 4 - REUS DEPORTIU “B” 4

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Querol, Mudarra, La Laguna (cinc inicial) Sebrià, Amores, Ferrer, Martinez Pérez (p.s.).

REUS DEPORTIU.- López, Pellicer, De Sivatte, Cabre Bonillo, (cinc inicial), Martínez Valle Fargas, i Viña (p.s.).

ARBITRES.- Sr Alan Navarro

GOLS: 1a. PART; 0-1 Martínez (min 17). 2ona PART; 0-2 De Sivatte (min 7), 1-2 Sebrià de FDB (min 10), 1-3 Martínez de FDB (min 11), 2-3 Querol (min 13), 2-2 Pellicer (min 21), 3-4 Sebrià de penal (min22), 4-4 Mudarra (min 24).

TARGETES.-  Blaves a Sebrià i Querol del Patí i dos a Bonillo del Reus.