Bàsquet Sitges – La Guixeta    69

León, Marc, Ángel 13, Oriol 21, Adrià 2, Juan Antonio, N.Vicente 4, Jan 2, Pau 7, N.Velasco 18, Ivan, Nil 2, Marçal, Mauro.

Entrenador: Edu i Jordi     Delegat: Jose Antonio

Parcials :     13-20    3-17     18-16     16-16

Segon partit de la temporada pel Sènior A masculí. Després de la primera victòria contra el Corbera, els blancs, que aquesta jornada visitaven la difícil pista del Gelida, volien continuar amb aquesta bona dinàmica i aconseguir que el partit no fos només 10 bons minuts.

El Sitges, aquest partit de verd, va començar el partit amb certs dubtes, parcial de 5-2 en 2 minuts, però amb poca fluïdesa en atac. No obstant, això només va provocar que els visitants comencessin a treballar de valent en defensa i amb una bona circulació de pilota trobar situacions fàcils per anotar.

Segon quart i el Sitges aconsegueix la intensitat i concentració que requereixen en aquest tipus de partit. Durant 7 minuts, el Gelida no és capaç d’anotar cap punt i al final del quart només ho fan amb 3 punts, tots ells des de la línia de tirs lliures. Espectacular defensa de tot l’equip, això no consisteix en talent i individualitats en atac, sinó donar importància a totes les jugades del partit i aconseguir tancar tots els forats que hi hagin a la pista. Gràcies a aquesta defensa, l’atac cada vegada és més fluid, els percentatges de tirs de 3 augmenten poc a poc i, encara sense fer un joc destacable ofensivament, marxes al descans del partit amb 21 punts de diferencia, 16-37, tot gràcies a aquesta defensa.

Tercer quart que es decanta per part visitant durant els primers 5 minuts, s’aconsegueix una diferencia al marcador de 30 punts i sembla que el partit es trenca. Però la grada local s’activa i es converteix en el sisè jugador. Això dona una empenta als jugadors locals i a base de coratge i un gran percentatge des de la linea de 6,25 retallen distàncies guanyant el quart. Parcial de 18-16, 34-53.
Últim quart i, tot i la diferencia de 19 punts, l’ambient del pavelló fa que hi hagi una tensió total. Tot i això, en cap moment la distància al marcador fa perillar la segona victòria sitgetana i s’acaba el partit amb un important +19, 50-69.

El proper cap de setmana D E S C A N S

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B”

Pau, Gerard, Cristian, Noel, Angel, Oscar, Ignasi, Giorgo, Miquel, Martin, Jordi, Adria.

Entrenador: Noel Guillen    Delegat : Anna

D E S C A N S

Proper partit dissabte 15 d’octubre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

UE Claret “C”              61
Basquet Sitges “A       45

Rubi 6, Oriol, Carlos 9, Dani, Jordi, Karim 5, Jhonatan, Güell, Carles 2, Manel 9, Pau, Fernando, Antonio 3, Ivan 11, Marc

Entrenador :  Cristian, Jordi i Angel        Delegat : Ana Maria

Parcials:      14-11         11-5           12-16          24-13

Segon partit de la temporada diumenge 9 a les 12:30 a pista del Claret, rival amb un balanç de 2-0. Els sitgetans després de la primera derrota de la temporada volien canviar la dinàmica i lluitar per la primera victòria del curs.

Partit amb molta intensitat durant els 40 minuts de joc. La pressió tota pista dels locals provocava moltes precipitacions per part sitgetana. Moltes pilotes perdudes del Sitges al llarg del partit possibilitava situacions de contraatac amb superioritat i permetia cistelles fàcils.
Tot i la superioritat física, els visitants no aconsegueixen treure profit i cada cistella prové d’un gran esforç col·lectiu. Destacar una millora pel que fa al moviment de pilota en atac, encara que cal continuar millorant en aquest aspecte per tal de detectar les avantatges i treure més profit.

Finalment, tot i que el sots21 del Sitges intenta en tot moment reduir les distàncies al marcador i lluitar pel partit, el rival en cap moment baixa la intensitat i als últims 10 minuts encara augmenta més la diferencia al marcador.

El marcador no representa el joc desplegat pels dos equips i la diferencia entre ells, però si no tens un major encert dels tirs exteriors en aquesta categoria és molt difícil competir.

Proper partit dissabte 15 d’octubre  les 19.30 hores, a Pins Vens, rep al UB Sant Adrià “B”

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

C.B Valls Vulco-Masdeu     57
Basquet Sitges “A”            47

Leon 15, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan 2, Pol 4, Luan, Biel 10, Leo 13, Victor, Hèctor, Lucas 3.

Entrenador: Noel i Nacho      Delegat: Josep Antoni

Parcials :   10-13      14-12      16-10   17-12

Partit que es plantejava com el més complicat fins al moment. Ens vàrem desplaça a Valls.

La primera part molt igualada portant la iniciativa els sitgetans. Al descans 24-25.

En la segona meitat els locals van guanyar els dos quarts creant una bretxa de 10 punts. Al final 57-47.

No obstant, es va competir fins al final.

Proper partit dissabte 15 d’octubre a les 16:00 hores, rep a Pins Vens el C.B. Cornellà 06.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Vilabàsquet Viladecans Blau    65
Basquet Sitges “B”     38

Gabriel 2, Diego, Joan 2, Juan 10, Joel 9, Adrià 5, Samuel, Biel 3, Enoc 4, Eric 3, Victor, Natan

Entrenador: Galdric i Xenia    Delegat : Nacho

Parcials :  11-9      16-10    18-13   20-6

El Sitges no aconsegueix encadenar una nova victòria.

Els júniors van anar a remolc durant tot al partit, superats per la intensitat dels locals. Tot i això, el marcador al descans era de 27-19.

Al tercer període però les coses no van canviar i els del Garraf no aconseguien capgirar el ritme del partit. Un atac espès i les moltes pèrdues de pilota van condemnar un Sitges voluntariós però gens encertat.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 12:00 hores, rep a Pins Vens al Bàsquet Llor.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 10

MVP Cervelló      76
Basquet Sitges “A”     82

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin     Delegat: Maria Luisa

Parcials :    17-14   23-13   17-30  19-25

Remuntem el partit anant 16 punts a baix a la meitat del tercer quart i competim a una alta intensitat durant els 40 minuts de partit contra un molt bon rival.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 10:30 hores, rep a Pins Vens al CNB Vilanova – Ako Blau.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 18

Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc   81
Basquet Sitges “B”     76

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel     Delegat: Alberto

Parcials :   18-16   16-22   21-13  13-17  Prorroga 13-8

Segon partit del Cadet B que acaba en derrota a la prorroga davant el Casal.

El partit va estar igualat de principi a fi, cap equip va aconseguir anar-se al marcador. Un atac poc fluid i espès, però salvat pel gran nombre de triples ficats (10), i per la actuació individual de Guillem Rubi. Per altra banda, varem tenir una defensa poc intensa, permeten molts rebots ofensius i regalant cistelles fàcils. Al final un cúmul de errors nostres en els últims segons van fer que el Casal ens pogués empatar el partit, i ja a la prorroga (condicionats per la poca rotació de jugadors), ens van acabar guanyant

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Intersport Olaria Sama Vilanova U16M

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C – primera fase – grup 17

C.B. Prat – Aigües del Prat Blanc   32
Basquet Sitges “C”     56

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia     Delegat: Valentina

Parcials :   9-14    8-7   4-18  11-17

Sitges s'emporta la seva primera victòria en el segon partit contra el C.B. Prat després de la derrota contra el Castelldefels.

L'equip sitgetà domina majoritàriament tot el partit gràcies a la concentració grupal i bona intensitat.

Cal destacar un dels punts important que també ens dona la victòria, que ha sigut el joc col•lectiu i moure la pilota amb passes al jugador desmarcat.

Un altre punt a tenir en compte ha sigut la defensa individual en línies de passe com alhora les ajudes als companys i controlar els alta baixos del partit.

Seguirem treballant amb aquesta dinàmica y reforçar els punts dèbils.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 9.00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Roquetes.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

C.B. Cubelles      36
Basquet Sitges “A”     83

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan      Delegat: Raquel

Molt bon partit de tot l'equip que ha anat de menys a mes a partir de la defensa i trobar els tirs adequats.

C.B. La Mercè.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

C.B. Sant Andreu      47
Basquet Sitges “A”     60

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta    Delegat : Juan Jose

Debut amb victòria del Pre-infantil. Un joc ràpid i en equip feia que el Sitges aconseguís petits avantatges a cada quart. A més a més, una defensa activa durant tot el partit donaven el primer triomf de la temporada als Sitgetans.

Partit aplaçat al dia 11 d’Octubre a les 18:30 hores a Pins Vens.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el CNB Vilanova-Ako Blau.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 08

C.B. Prat – Aigües del Prat “A”    95
Basquet Sitges “A”     45

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal    Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte passat el Mini A es va enfrontar contra el C.B. Prat en el segon partit de Fase Previa.

El partit es preveia dur i complicat abans de començar el partit, degut que el Prat havia assolit la victòria en la primera jornada per un avantatge de 50 punts (20-70), tot i això el Mini A del Sitges va sortir a per totes a l'inici del partit. Això es va demostrar amb un parcial favorable de 4-9 en el primer quart. En el segon i el tercer quart, la teòrica superioritat dels locals es va començar a imposar, tot i així, en el quart quart els sitgetans van aconseguir imposar-se tal i com havien fet en el primer de tots per un 7-11, arribant d'aquesta manera amb un desavantatge de tan sols 10 punts a la mitja part del partit (39-29).

A la segona part, la superioritat dels locals es va veure reflexa da amb una gran defensa pressionant en l'1c1 en tota la pista provocant que qualsevol petit error dels sitgetans fos castigada amb punts a favor dels del Prat amb una gran efectivitat i fent que els visitants els costés molt atacar. No hi va haver cap mena d'opció, però tot i això, el Mini A no va abaixar els braços i va seguir lluitant tot el que va poder.

El resultat final reflectia un 95-45 final, però amb una gran primera meitat pels de Sitges que ha de servir de motivació per seguir treballant i així poder seguir competint de la mateixa manera que es va fer a l'inici però durant tot el partit sencer.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Corbera Vermell.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D – primera fase – grup 10

Esport Base del Papiol       6
Basquet Sitges “B”     56

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen.

Entrenador: Diego i Marina

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Vallirana.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 03

C.E. Gelida Negre      39

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau    Delegat : Dani

Parcials:  11-6  2-3  17-0  3-4   5-6  7-8  13-2  2-10

Segon partit de la temporada pel Premini masculí Sitgetà. Els nois segueixen amb la mateixa motivació i intensitat que la setmana passada.

Inici de la primera part una mica caos, els blancs permeten cistelles fàcils sota taulell i el Gelida juga molt bé els contraatacs, tot i així seguim apretant a primera línia i aconseguim robar varies pilotes que ens permeten sumar.

Segona part una mica individual en general, cada jugador té ànsies d'anotar molts punts per la seva conta i es quan Gelida s'apropa a nosaltres, seguim apretant línies de passes i fent bons contraatacs amb extra passades que ens permeten estar sols a cistella.

Segona victòria pels Sitges, no ens relaxem, seguim treballant.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet San Sadurní Groc.

C.T. Pre-mini “B”-mixte – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”     63
JAC Sants Barcelona “B”    13

Cinto, Nil, Pau, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Maria, Martina.

Entrenador: Berta i Judit

Parcials: 23-2   9-2   19-5   5-0    6-0   11-0  2-4   11-0

Dissabte a les 9 del matí el premini mixte ens vam estrenar amb el nostre primer partit de lliga a casa. Va ser un partit ple d’aprenentatges ja que per la majoria de jugadors i jugadores era el primer partit amb àrbitre, marcador i contra jugadors d’un altre club.

Ràpidament vam aconseguir una clara superioritat al marcador, per tant al llarg del partit ens vam marcar objectius que ens van ajudar a millorar el joc en equip, la visió de joc i la defensa individual sobre cada jugador.

Vam acabar el partit molt contents i contentes i amb moltes ganes de jugar el següent i seguir treballant.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Manyanet Les Corts Verd.

C.T. Sènior femení - fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca

Marina, Clara, Nuria, Berta S, Belen, Lucia, Anna, Berta A, Xenia, Ona, Ariadna, Judit.

Entrenador: N.Vicente    Delegat :

Jornada de   D E S C A N S

El proper partit serà el diumenge dia 16 d’Octubre a les 10:15 hores, desplaçament a la pista del MVP Cervelló & C.B. Corbera.

C.T. Junior femení – nivell B – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca     49
B.F. Cornella      25

Ariadna 8, Alba, Abril 10, Maria 2, Lise 1, Aitana, Alexia V 6, Vinyet 5, Andrea 7, Alexia S 4, Xesca 4, Isaura 2.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials :  6-13   12-4    18-0   13-8

Inici fluix per part de les nostres jugadores, on el nul encert a cistella i la feblesa defensiva permetien a les visitants posar-se 0-8 al marcador. Lluny de desconcentrar-se, comencen a aplicar-se en defensa i millorar en atac. Final del primer període 6-13. La dinàmica segueix sent ascendent, recuperant pilotes i no permetent que el rival anoti, però els baixos percentatges de tir impedeixen agafar avantatge en el marcador. Al descans 18-17.

A la represa, la bona intensitat defensiva combinada, ara si, amb l'encert en atac deixaven sentenciat ja el partit amb l’últim període encara per jugar-se. Intercanvi de cistelles en l’últim període i 49-25 final.

Bon partit a nivell defensiu però encara amb moltes coses a millorar en atac.

Agrair l'ajuda de les dues cadets que van vincular i felicitar a les noies per la feina feta.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 17:45 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens el C.E. Xamba Taronja.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

Jornada de  D E S C A N S

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del CB Viladecans Vermell.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     56
Bàsquet Sant Sadurní       6

Ines, Mar, Valentina, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Amanda, Sofia, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Una molt bona pressió individual de tot l'equip a tota la pista fa que puguem arribar a tancar marcador al cinquè quart.
Aconseguim treure avantatge al marcador amb facilitat sortint al contraatac i atacant en transició.

El proper partit serà el dissabte dia 15 d’Octubre a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Esparreguera.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 09

Basquet Sitges “A”     64
C.B. Begues       22

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Creta, Ines.

Entrenadors: Nuria i Aitana

El mini femení comença a veure resultats a tot l'esforç del dia a dia. Gràcies a una defensa organitzada i a un atac que va millorant poc a poc, l'equip local s'emporta la victòria (Sitges 64-22 Begues). A seguir treballant!!