Punt de justícia en el clàssic del Garraf

Partit jugat a un gran nivell en el que tan uns com els altres han pogut guanyar però acaben amb tables

Plantilla de l'UE Sitges A. Toni Muñoz

Sitges A 1 – CF Cubelles 1

Sense cap menes de dubtes l’enfrontament entre sitgetans i cubellencs ha estat uns d’aquets partits que fan afició a la vegada que no et mous del teu lloc fins que l’àrbitre no xiula el final.

Partit molt igualat e intens en el que els dos equips demostraven el molt que es jugaven donant la cara al matx però que tot i les ocasions gaudides al final els dos equips donaven per bo l’empat final.

S’avançava el Cubelles al minut 12 en una magnífica jugada iniciada per uns dels grans destacats visitants, Oscar Garcia, inventant un passi magistral amb remat a boca de canó d’Omar Bouzi, el 0-1, la reacció sitgetana arribava amb un xut del magnífic Alejandro Pascua, amb una magnífica intervenció d’Alejandro Revilla, al 40 en un altre jugada  de Pascua el seu xut s’anava al pal i va ser Pascua que al minut 45 d’un fort xut sec per baix posava l’empat, el 1-1.

A la represa va seguir la intensitat i el bon joc, generant ocasions clares per les dues bandes però amb manca d’encert, les va tenir Edgard Doblas al minut 62 i també Alejandro Pascua al 73, així com el cubellenc Gerard Rovira que amb tota la porta per ell llançava als núvols al 76, i la va tenir Jota tots sol davant Revilla i que no va saber materialitzar, amb deu jugadors degut a l’expulsió de Max Bernnad per dues targes grogues al 80, el Cubelles va poder marcar amb dos remats en els que Lucas Cajes fou fonamental, arribant a la fi amb un repartiment just d’un punt que fa que l’equip de Toni Salido dels tres partits jugats a casa ha perdut, ha guanyat i ha empatat, mentre que els de Capa els dos partits a camp contrari els ha empatat.

UE Sitges: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, Over Ramos, (Sacris 60) Edgard Doblas, (Jaume Font 76), Geri, Jota, (Pau Junyent 89) Martí Mañé, Alejandro Pascua, Dani Midcley i Javier Lara.

CF Cubelles: Alejandro Revilla, Biel Alonso, Sergi Massana, (Jan Mateo 50) Issey Nakajima, (Ivan Valero 75) Adrià Robert, Félix Casalood, (Javi Pardo 73) Pol Gimeno, Omar Bouzzi, (Soliman 50), Gabriel Bernad, Oscar Garcia i Max Bernad (dues vermelles al minut 80).

Un altre final ha de jugar l’equip de Toni Salido, al Municipal de Vilafranca davant de la fundació Atl. Vilafranca que be de guanyar a Sant Vicens dels Horts per 3 a 5, el partit donarà inici a les 18 hores.