Derrota amarga

Els jugadors del sènior del CH Ribes. Eix

Handbol 2ª Catalana / Jornada 4

CH Palautordera  35 - CH Ribes A  31

L’inici per part dels rivals, va ser amb una defensa forta. Els ribetans van intentar treballar les jugades per trobar les millors opcions de llançament. Durant els primers 30 minuts de partit, els jugadors del CH Ribes van anar per sota del marcador entre 1 i 5 gols, intentant de totes les maneres possibles sobrepassar la barrera de defensa de l’equip contrari. Una part de pocs gols per part del nostre equip. Van marcar menys de la meitat dels llançaments, alguns per errades i d’altres per parades del porter del CH Palautordera.

És a l’inici de la segona part, més concretament al minut 35, on l’equip local agafa un avantatge important de 8 gols de diferència (20-12). El CH Ribes segueix intentant anotar per apropar-se al marcador, però aquesta vegada sorgeixen algunes imprecisions que impedeixen una bona dinàmica de partit. Durant tot el temps de joc, els nostres jugadors segueixen per sota del marcador i el partit finalitza amb un resultat de 35-31.

Derrota que ens deixa a meitat de la classificació i pensatius perquè ens dóna la sensació, que canviant petits detalls, haguéssim pogut guanyar.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Marc Alonso, Javi Mora (2), Pau Batlle, Ivan Moya (1), Iker Martínez (2), Toni López (5), Oscar Fernández (6), Iván Roldán (1), Pol Fernández (3), Pere Noguero (9), Oriol Bañez, Xavier García, Víctor Carino, Martí Monasterio (2).

La propera setmana es juga a casa contra el CH Rubí (diumenge, 17h), un partit on els nostres ribetans hauran d’agafar forces per aconseguir la victòria després de dues derrotes consecutives. Som-hi Ribes!