Clara victòria del sènior femení del CB Sitges

Cròniques i resultats dels equips del Club Bàsquet Sitges disputats el passat cap de setmana

Marina 9, Clara 10, Nuria 3, Berta S, Belen 6, Lucia 4, Anna 9, Berta A 16, Xenia 8, Ona, Ariadna 11, Judit 16.

Entrenador: N.Vicente    Delegat :

Parcials :    2-19     3-29       4-31   3-13

Partit entre dos equips amb nivells molt diferents.

El Cervelló no s'ha ubicat en la pista en cap moment. Contraatac rere contraatac anava ampliant la diferencia en el marcador fins el 12-92 final

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 17:00 hores, a Pins Vens contra el Intersport Olaria Samà Vilanova USAF

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Bàsquet Sitges – La Guixeta

León, Marc, Ángel, Oriol, Adrià, Juan Antonio, N.Vicente, Jan, Pau, N.Velasco, Ivan, Nil, Marçal, Mauro.

Entrenador: Edu i Jordi     Delegat: Jose Antonio

Jornada de D E S C A N S

Proper partit diumenge 23 d’octubre a les 17:45 hores, desplaçament a la pista del Qbasket Sant Cugat 1.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

C.B. Begues       43
Bàsquet Sitges “B”     70

Pau, Gerard, Cristian 17, Noel 15, Angel, Oscar 2, Ignasi 14, Giorgo 6, Miquel, Martin, Jordi 16, Adria.

Entrenador: Noel Guillen    Delegat : Anna

Parcials:   9-29         8-14           15-13          11-14

Tercer partit del Sènior B del bàsquet Sitges i tercera victòria.

Partit que es presentava important ja que l'equip es va desplaçar al camp del Begues amb només 8 jugadors disponibles. Desde el principi del partit ja es va veure que tot i les baixes, l'experiència i la veterania dels sitgetans valdria el seu pes en or, inici fulminant, (9-29 en el primer període). I partit pràcticament acabat a la mitja part (17-43), amb bons moviments de pilota en atac i una defensa sòlida.

A la represa les coses es van igualar, el cansament va passar factura, però els sitgetans no van deixar mai que el Begues pogués reaccionar i apropar se en el marcador.

Proper partit dissabte 22 d’octubre a les 18:30 hores, a Pins Vens rebrem al MVP Cervelló Groc.

C.C. Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A                                                    57
UB Sant Adrià “B”                                                    54

Rubi, Oriol, Carlos 10, Dani, Jordi 2, Karim 8, Jhonatan, Güell, Carles 9, Manel 12, Pau 4, Fernando, Antonio 2, Ivan 3, Marc 7.

Entrenador :     Cristian, Jordi i Angel       Delegat : Ana Maria

Parcials:      11-11         13-12           11-17          22-14

Tercer partir de la temporada pel sots21 masculí del CB Sitges. Després de dues dures derrotes davant Les Corts i el Claret, els blancs arribaven amb un balanç de 0 victòries i 2 derrotes. Molts canvis de jugadors a l’equip havia provocat que la dinàmica hagués de canviar molt i tots els jugadors, compromesos amb aquest objectiu mostraven tota la seva concentració i intensitat als entrenaments.

Primer quart i molta igualtat entre els dos equips. La defensa predominava per sobre de l’atac i amb un percentatge en els tirs de camp pobre, el Sitges marxava després dels primers 10 minuts empatat al marcador, 11-11.

Segon quart i la tònica continua. Molta concentració defensiva i control del rebot ofensiu que en cap moment permet segones opcions i cistelles fàcils properes a cistella.

Arranca el tercer quart i el joc dels locals cada vegada més lent i amb més dubtes provoca pèrdues de pilota i contraatacs pels badalonins. Això fa que l’avantatge que hi havia al descans d’1 punt pels sitgetans, desaparegui i els vermells s’imposin per 5 punts de diferència al final dels 30 minuts, 35-40.

Últim quart i un canvi en el sistema defensiu per part local permet robar pilotes i crear situacions de contraatac amb avantatge. El bon fer de l’equip i aquella pausa que en altres partits es demanava apareix i poc a poc s’aconsegueix remuntar el partit i crear una bretxa de 5 punts a falta d’un minut. Però el bon fer dels visitants permet apropar-se al marcador i crear nervis als locals. No obstant, la victòria es queda a Sitges i el sots21 aconsegueix la primera victòria de la temporada. Molt desitjada, igual que lluitada.

Moltes gràcies a totes les persones que van acompanyar a l’equip el dissabte 15, sense vosaltres no hagués sigut possible. Jugar com a local amb aquest ambient és increïble. Ara que s’ha aconseguit la primera victòria només queda continuar solucionar aquells errors i confiar que amb esforç i sacrifici els resultats arribaran.

Proper partit dissabte 22 a les 12:15 hores a pista del AE Les Corts-UBAE “A”, equip amb un balanç de 3-0 que segur que no permetrà jugar fàcil al Sitges, tot i això, es podrà viure un bon partit on els blancs lluitaran per aconseguir la segona victòria de la temporada.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A”            55
C.B. Cornellà 06      52

Leon 14, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan, Pol, Luan, Biel 4, Leo 32, Victor 2, Hèctor, Lucas 3.

Entrenador: Noel i Nacho      Delegat: Josep Antoni

Parcials :    10-9      14-13      21-12   10-18

Partit contra CB Cornella, equip invicte en les primeres tres jornades. Va ser un partit igualat de principi a fi. Un dels objectius dels locals era marcar el ritme de partit i controlar els errors comesos. Es va aconseguir durant gran part del partit, ja que els visitants imprimien un joc ràpid i vertical. Gràcies a una bona defensa i control del cèrcol defensiu els de Sitges prenien lleugers avantatges en el marcador. Amb un recital ofensiu de Leo Cabezas amb 32 punts i 7 triples en total mantenien una fluïdesa en atac. Faltant  12 segons per al final i amb un més dos en el marcador els visitants van tenir dos triples per a emportar-se el partit. Per sort no van entrar i el Sitges es va emportar un emocionant partit per 54-52

Proper partit diumenge 23 d’octubre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del BBA 2006 – Chiringuito Iguana.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B”     65
Bàsquet Llor      45

Gabriel 4, Diego 5, Joan 5, Juan 10, Joel 6, Adrià 12, Samuel 4, Biel 12, Enoc 7, Eric, Victor, Natan

Entrenador: Galdric i Xenia    Delegat : Nacho

Parcials :       13-12        28-9      12-14  12-10

Partit molt complet dels júniors que no saben que és perdre a casa. Un segon període on van aconseguir anotar 28 punts, començava a decantar la balança cap als sitgetans, arribant al descans 41-21. A la segona meitat, tot l'equip va seguir treballant de valent per mantenir la distància i no va deixar de córrer en cap moment fins al xiulet final.

El proper partit serà el diumenge dia 23 d’Octubre a les 10:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Gelida.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”     52
CNB Vilanova – Ako Blau    59

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin     Delegat: Maria Luisa

Parcials :   12-13  15-15  8-14  17-17

Masses errors en defensa durant tot el partit fan que no puguem sortir al contraatac amb facilitat i no trobem moltes solucions atacant en estàtic. Permetem també masses rebots ofensius que fan que el Vilanova, pugui mantenir aquesta distància de 5/10 punts durant tot el partit.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 10:30 hores, rep a Pins Vens al Bàsquet Sant Sadurní.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 18

Basquet Sitges “B”     61
Intersport Olaria Sama Vilanova U16M  67

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel     Delegat: Alberto

Parcials :    20-23  13-12  11-22  17-10

Nova derrota del Cadet B per 6 punts contra el Samà de Vilanova. Al igual que la setmana passada la dinàmica de partit no va ser gaire positiva. En atac ens costa anotar i el joc es poc fluid, juntament amb un excés de pilotes perdudes. En defensa ens costa controlar el rebot defensiu i defensar efectivament el 1c1. La part positiva del partit va ser els últims 5minuts, els quals l'equip es va aplicar tant ofensivament com defensivament per retallar una distancia de 13 punts a 3 punts en 2 minuts. Al final un cúmul d'errors van fer que el Samà es distanciés al marcador. Toca seguir treballant

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Piera.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C – primera fase – grup 17

Basquet Sitges “C”     37
C.B. Roquetes      61

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia     Delegat: Valentina

Parcials :     9-8  10-20  10-13  8-20

Sitges perd contra un roquetes que ha dominat majoritàriament tot el partit gràcies a la seva superioritat física.

Tot i això, el Sitges s'ha mostrat fort contra el rival i han aconseguit arribar al tercer quart bastant igualat i amb possibilitats d'endur-se el partit.

L'últim període s'han deixat anar per falta de ganes i no creure en ser capaços de guanyar el partit.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 9.00 hores, a Pins Vens contra el Vilabasquet Viladecans Taronja..

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”     69
C.B. La Mercè       73

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan    Delegat: Raquel

Primera derrota de la temporada en un partit molt igualat de inici fins al final contra un bon rival que ha sapigut controlar be les ultimes possessions i acabar guanyant el partit.

La primera part ha sigut molt intensa i física fins que al final de la mateixa els visitants han imposat un joc físic i les pèrdues de pilota i falta de concentració en defensa han fet que marxessin de 10 punts al descans.

Al començament de la segona meitat s'ha augmentat el nivell de velocitat i sobretot el nivell defensiu de alguns jugadors i ens ha sigut suficient per tornar-nos a ficar al partit i arribar als últims 2 minuts amb empat. Els últims minuts han estat marcats pels nervis i la falta d'encert als últims instants.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Ribes.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”     71
Nou Bàsquet Olesa     38

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta    Delegat : Juan Jose

Parcials :  18-12      15-2      20-12     18-12

El Sitges aconsegueix la segona victòria consecutiva.

Una molt bona intensitat defensiva i una dura lluita pel rebot durant tot el partit feien que els nois poguessin sortir ràpid al contraatac. Quan l’atac era més estàtic, l’equip va saber fer circular la pilota aconseguint bones opcions per finalitzar.

Basquet Sitges “A”     62
Nou Bàsquet Olesa     64

Parcials :  12-6      16-14    19-15    15-29

Els preinfantils del Sitges van realitzar un partit quasi perfecte davant d'un Vilanova molt més físic.

El control del partit va ser sitgetà, sempre per davant en el marcador fins a l'últim període. A base de ràpids contraatacs, una dura lluita pel rebot i bones combinacions en atac, el Sitges aconseguia una distància de deu punts a falta de cinc minuts per acabar el partit. Va ser aleshores quan una forta pressió i l'encert des de la línia de tres dels visitants aconseguien capgirar un partit en el que havien anat tota l'estona per darrere.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el
Sferic Blanc.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 08

Basquet Sitges “A”     78
C.B. Corbera Vermell     28

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal    Delegat:  Eduardo

Parcials :  10-2 10-5 16-4 11-2  9-5 9-0 9-2 16-8

Aquest dissabte passat el Mini A es va enfrontar contra el C.B. Corbera en la tercera jornada de la Fase Previa. Aquest partit, observant els resultats de les jornades anteriors, ja si es preveia que el Mini A del Sitges podria tenir opcions de competir per guanyar el partit, ja que en quan a resultats de les jornades anteriors, la comparació entre els corberencs i els sitgetans eren bastant similars.

Però, només començar el partit, ja es va poder observar que el Mini A del Sitges es mostrava més superior, finalitzant el quart amb un 10-2. I aquesta va seguir sent la tónica del partit, un Sitges sempre molt superior als de Corbera que en cada quart veia com l'avantatge pujava més i més fins arribar al resultat final de 78-28 a favor del Sitges.

El Mini A del Sitges va mostrar una gran constància durant tot el partit, on en cada quart aconseguia anotar sempre al voltant de 10 punts per quart i encaixant només una o dos cistelles per quart per part dels visitants. Així doncs, el Sitges va aconseguir guanyar tots els quarts i, d'aquesta manera, endur-se una contundent primera victòria de la temporada que dona ànims als jugadors per seguir treballant.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Viladecans Verd, en un partit que es preveu força complicat pels sitgetans

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “B”     25
C.B. Vallirana      75

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen.

Entrenador: Marina i Diego

Un partit dur i complicat contra el Vallirana que els ha descol·locat a tots una mica durant la primera part, però poc a poc han anat agafat confiança entre ells i han començat a donar bons resultats a pista.

Segon partit de lliga perdut, però amb una actitud molt positiva dels jugadors, demostrant que encara que les coses no surtin com volem, no baixar els braços es lo important.

Hem de seguir treballant i a per totes el pròxim partit.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del  Bàsquet Pratenc 1.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 03

Bàsquet San Sadurní Groc      2

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau    Delegat : Dani

Tercer partit de la temporada pel Premini Masculí Sitgetà. L'equip segueix invicte i això els hi proporciona un extra de motivació.

Inici de la primera part molt bona, l'equip està centrat i fa les coses correctament, cadascú amb el seu i bons passes al contraatac. Fem un bon parcial en els dos primers quarts, la majoria de contraatacs o robades de pilotes.

Segona part apliquem unes regles perquè l'altre equip pugui jugar i anotar. Els sitgetans els hi costa aplicar aquestes regles ja que no és habitual usar-les, tot i així l'altre equip té l'oportunitat de jugar.

Tercera victòria pels Sitges, no ens relaxem, a seguir treballant com un equip.

El proper partit D E S C A N S

C.T. Pre-mini “B”-mixte – nivell C – primera fase – grup 10

C.B. Manyanet Les Corts Verd    74
Basquet Sitges “A”     24

Cinto, Nil, Pau, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Maria, Martina.

Entrenador: Berta i Judit

Partit difícil pel nostre Premini mixte aquest cap de setmana. Sent el primer partit fora de casa, ens vam enfrontar a un equip que ens va posar les coses molt difícils.

Tot i que ràpidament van agafar una gran diferència de punts no ens va impedir continuar treballant per millorar aspectes específics com la lluita del rebot, la defensa de la línia de passes i el contraatac. Vam marxar contents i contentes i amb moltes ganes de jugar el pròxim partit.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.E. Laietà – Ascensores Eninter – Fucsia.

C.T. Junior femení – nivell B – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca     45
C.E. Xamba Taronja     55

Ariadna 13, Alba 5, Abril 4, Maria, Lise 2, Aitana 6, Alexia V 2, Vinyet 2, Andrea, Alexia S 11, Xesca, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials :      6-18     10-6     17-14   12-17

El passat dissabte les nostres jugadores rebien la visita del Xamba, un rival molt complicat que posaria a prova la millora i la mentalitat de l'equip.

Ja d'inici no es surt a pista amb la intensitat que correspon, permetent que les visitants agafar les primeres distancies en el marcador. A partir d’aquí, tots els intents de reduir diferencies es veien privats per errors innocents.

Cal destacar que no es va perdre en cap moment la cara al partit, però els detalls ens van privar de competir-lo plenament.

Derrota, la primera de la temporada però no priva del bon treball que s’està realitzant. Cal seguir treballant i millorar els detalls, tenir paciència i creure en les nostres possibilitats

El proper partit serà el diumenge dia 23 d’Octubre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

CB Viladecans Vermell     37
Basquet Sitges “A”     32

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

Partit molt igualat, on la falta de moviment en atac i alguns errors defensius fan que la balança es decanti cap a l'altre costat. Tot i això, cal destacar la millora en alguns aspectes defensius treballats durant la setmana.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Basket Esplugues A.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     44
C.B. Esparreguera      23

Ines, Mar, Valentina, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Amanda, Sofia, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Tot i no fer un dels millors partits aconseguim la tercera victòria. Moltes cistelles fallades fa que no podem tancar el partit molt abans, tot i això gràcies a la bona intensitat defensiva fa que deixem a les visitants en només 23 punts.

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 09

Basquet Sitges “A”

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Creta, Ines.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Jornada de  D E S C A N S

El proper partit serà el dissabte dia 22 d’Octubre a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Sadurní Groc.