Equipaments

Vilanova canvia la gespa del Complex Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers

La regidora d’Esports, Blanca Albà, creu que les obres finalitzaran abans dels terminis establerts i els camps estaran operatius a finals d'any

Vilanova canvia la gespa del Complex Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers . Susana Nogueira

Vilanova canvia la gespa del Complex Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers . Susana Nogueira

Les obres per fer un canvi total de la gespa de l’Estadi i de l’annex1 del Complex Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú s’han posat en marxa en els darrers dies. S’ha començat pels treballs de l’Estadi i una vegada s’acabi es continuarà a l’annex1. La previsió, en principi, és que l'obra estigui enllestida en unes 5/6 setmanes en el primer cas i 4/5 en el segon, encara que la regidora d’Esports, Blanca Albà, afirma que “el ritme de les obres indiquen que a finals d’aquest any ja estaran acabades”.

L’Estadi del Complex Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú es va inaugurar en el 2003 i en el 2010, la regidora d’Esports, Blanca Albà, ha explicat que la gespa que van posar no va ser eficaç, ja que “van col·locar una nova sobre l’original i això va provocar incidències, com la creació d’espais d’aire. A més, el manteniment que s’ha anat fent no ha estat l’adequat”.

La regidora ha dit que en aquestes obres s’ha retirat tota la gespa per renovar-la i que els i les esportistes puguin fer les seves activitats esportives de forma segura. S’ha aplanat tot el terreny per evitar que es produeixin incidències en la gespa i es compta que duri uns cinc anys i “la previsió és que al llarg de l’any hi hagi dues operacions de manteniment i compactació de la nova gespa”. El pressupost total de l’obra és 624.000 euros.

Mentre que durin les obres els entrenaments s’estan fent en els annexos 1 i 2 del Complex, s’ha reduït els temps d’entrenaments en aquests espais i altres activitats es fan a les pistes d’atletisme de Vilanova. Les competicions de rugbi es faran a Sitges i el primer equip del Club de Futbol Vilanova i de l’Atlètic Vilanova han hagut de canviar l’ordre de partits.

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, ha fet saber que els treballs de canvi de gespa estava previst que es fes fora de l’època de competició, però “per factors administratius no ha estat possible”. Arnau ha manifestat que les obres del Complex Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers forma part del projecte de renovació i instal·lacions esportives.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local