Hípica

Èxit de participació a la primera data de la Lliga de Barcelona de Salt d'obstacles

Més de 150 participants i 195 sortides es reuneixen a les instal·lacions del Club Hípic Rosper

Èxit de participació a la primera data de la Lliga de Barcelona de Salt d'obstacles. Club Hípic Rosper

Èxit de participació a la primera data de la Lliga de Barcelona de Salt d'obstacles. Club Hípic Rosper

El passat diumenge 23 d’octubre es va donar inici a la Lliga de Barcelona de Salt 22/23. La primera data d’aquesta competició es va donar al Club Hípic Rosper de Vilanova i la Geltrú, a on es van reunir més de 150 participants amb 100 cavalls i ponis, El concurs va comptar amb unes 200 persones addicionals com a acompanyants i públic que es van desplaçar fins les instal·lacions a Vilanova I la Geltrú desde diferents centres de la província de Barcelona.

La jornada, que comptava amb proves desde 0.20m a 1.10m amb diferenciació de categoría de ponis i cavalls, es va dur a terme sense incidències i amb un ambient molt agradable on tothom va poder gaudir d’una jornada de salt d’obstacles i on es van donar premis a tots els participants més enllà de la seva classificació.

Aquesta Lliga, creada ara fa uns 10 anys per un conjunt de Clubs hípics de la província de Barcelona, té l'objectiu d’apropar la competició a infants i adults que s’inicien a les escoles hípiques amb una mirada respetuosa vers l’alumne, fomentant el companyerisme i la bona relació entre alumnes i centres. Cal remarcar el bon moment que viu l’esport hípic amb un increment dels alumnes que s’inicien en aquest esport els darrers anys, buscant una activitat a l’aire lliure i una connexió molt especial amb els animals.

Pel que fa a la franja d’edats dels participants, podem destacar que de les 195 sortides que es van donar el diumenge, 95 es van realitzar a les proves més petites de 0.20m i 0.40m a on els participants tenen unes edats entre 4 i 10 anys i comencen la seva iniciació a la competició. Aquest bon moment de l’esport ajuda a pal·liar la incertesa de la situació derivada de la pujada de preus de l’alimentació dels animals i l'energia, que fa en molts casos inviable el manteniment d’instal·lacions hípiques.

Des d’el Club Hípic Rosper han volgut agrair el suport que l’Ajuntament de Vilanova dona en la realització d'aquestes competicions i en l'escola d’equitació any darrere any: " Donar les gràcies al nostre sponsor El Magatzem del Cavall de Cubelles que va donar premis per les diferents proves i categories, al servei de restauració realitzat per l'empresa ‘Creps and Events’ i de fotografía de la profesional Carolina Santiago. Per últim, gràcies a la nostra agència de màrqueting digital Jungle Communications pel seu recolzament en la promoció i difusió de l’esdeveniment".

Les properes dates serán al Club Hipic Les Tanques de Viladecans, Club Hípic Auriga de Vilanova i la Geltrú, Club Hípic Poni Club de Sant Just, Club Hípic Sol Solet de Sant Just, Centre d’equitació Can Tramp a Cardedeu i per la data de la final de la Lliga, previst pel maig 2023, ens retrobarem novament a les instal·lacions del Club Hípic Rosper Vilanova.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local