Victòria justa i treballada del Patí Vilanova

El Vilanova ha derrotat per 3 gols a 2 al Lleida Net Alpicat en el partit corresponent a la 5ena jornada del grup “A” de la Nacional Catalana disputat al Pavelló de les Casernes que presentava una mitja entrada

Victòria justa i treballada del Patí que considerem és curta, malgrat que es va acabant demanant l’ ora. Semblava un partit fàcil a la vista de la classificació  però d’això res de res. Més aviat era un partit dels anomenats “trampa”, ja que en aquesta categoria si mirem els resultats globals de les jornades anterior veurem resultats i sorprenents e irregulars.

El Patí va estar força bé en defensa, amb un Marimón excel·lent en tot el partit, molt seriós però amb poc encert davant el cubellenc Fillats que també va ser un mur sota els pals visitants.

En la primera part i desprès d’uns minuts de tampteig, Querol va inaugurar el marcador. Semblava que tindríem un partit còmode però l’Alpicat es va entonar i sis minuts desprès empatava amb una bola desviada d’un llançament exterior.

A partir d’aquí el Patí va anar de més a menys, tot al contrari del rival, però l’entrada del jovent vilanoví va revolucionar-ho tot i amb dos gols de J. Martinez i de A. Ferrer, va trencar l’empat i cal dir que en aquest tram final del primer temps el Vilanova podia haver ampliar diferències.

A la segona part el partit va tenir alternaces en el joc, amb els dos porters molt efectius i fins i tot amb un penal no transformat pels visitants. Quan semblava que pel que es veia sobre la pista el marcador no es mouria, un gol de Caballero a un minut i escaig pel final, va tornar a posar el negit al Vilanova que va acabar  demanant l’hora amb una certa comoditat.

C.P. VILANOVA 3 - LLEIDA NET ALPICAT “B” 2

Pista: Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Querol, Mudarra, Sebrià (cinc inicial) La Laguna, J. Martínez, A. Ferrer, Amores i Pérez (p.s.).

LLEIDA NET ALPICAT.- Fillats, González, Alsina, Gordoa, Muntané (cinc inicial) Calderón i Ramírez.

ARBITRES: Sr. Salvador Besora

GOLS: 1a PART; 1-0 Querol (min 3 i mig), 1-1 Gordoa (min 9), 2-1 A. Ferrer (min 20 ), 3-1 J. Martínez (min 22). 2ona PART: 3-2- Calderón (min 24)