Un fluix tercer quart i la intensitat del Valls superen l’AP Dental Vendrell

El sènior femení suma la tercera victòria consecutiva davant el TGN Bàsquet B

AP Dental Vendrell - Valls B. Eix

L’’AP Dental Vendrell, va deixar escapar l'oportunitat d’apropar-se als dos primers classificats, què van perdre en aquesta jornada, perdent a la pista del Valls B, pel resultat de 67-58, davant un conjunt vallenc, què acumula cinc victòries consecutives. Els taronges van fer una gran primera part, portant la iniciativa, però, un mal tercer període, parcial de 25-9, va tirar per terra totes les possibilitats de victòria, davant un Valls, molt agressiu, que va comptar amb la permisivitat arbitral, davant un Vendrell, que no va saber igualar, la intensitat dels locals. Els de Manel Espallargas, que segueixen comptant amb la baixa de Jordi Solé, presenten un balanç de 4-3, què els deixa a la quarta posició a la taula. L’encontre va començar amb un conjunt visitant, què ràpidament va agafar la iniciativa, l’encert en atac de Pol Blasi, i el ritme de joc, els va donar un 6-12, als 5’; els locals replicaven, amb dos triples, de l’ex-vendrellenc, Sergi Piñol, què, els mantenia a prop, per desprès, igualar 12-12, el lluminós; en un primer quart, igualat, que acabava amb una lleugera, 16-18, avantatge pels taronges.

L’inici del segon període va ser molt positiu pels del Baix Penedès, l’activitat defensiva, va deixar, cinc minuts sense anotar al seu rival, va propiciar un parcial de 0-9, què els donava un 16-27, a l’equador d’aquest segon quart. Novament Piñol, amb dos triples més, feia reaccionar als de l’Alt Camp, que contestaven amb un 10-0, què tornava 26-27 la igualtat, al descans, 26-30, pels visitants.

A la tornada de vestidors, el partit es va posar de cara pels de Valls, l'agressivitat local, amb la permissivitat dels àrbitres, no va trobar resposta en un conjunt taronja, que es va veure superat. En un primer moment, un triple de Joan Marín, què hauria d’abandonar el matx, amb un tall al llavi, va parar el cop, 37-35, però, a partir d’aqui, els vallencs, es van fer amos de la situació, amb el pivot Víctor Menendez, castigant una vegada i un altre, la zona visitant. Un tercer quart, que marcava un parcial de 25-9, que suposava el 51-39, abans del darrer període. Un últim quart, on els del Vendrell, van sortir disposats a retallar el marcador i de fet ho van fer, amb ràpides transicions, dos triples de Carlos Harster i Pau Hernández, deixaven un 54-50, després d’un parcial de 3-11, a sis minuts del final, que feia somiar amb el triomf final. Però, els locals, van tornar a estar encertats de cara a cistella, en els minuts restants, davant un equip taronja, erràtic, que no va poder culminar la remuntada,i què, amb el 64-54, a dos minuts de la fi, veia com se li escapava la victòria.

Diumenge nou compromís, serà a Coma-ruga, davant l’equip de La Selva, què només suma una victòria, en els sis partits disputats, una bona oportunitat, de fer-se amn un nou triomf.

Pel Vendrell van jugar: Blasi (11), Joan Solé (8), Ian Solé (3), Harster (5), Hernández (6), Marín (11), Nieto, Vázquez (5), Garcia (6) i Arrabal (3). 5/12 tirs lliures, 22 cistelles de dos punts, 3 triples anotats.

Parcials: 16-18, 10-12 (26-30), 25-9 (51-39), 16-19 (67-58).

SEGONA CATALANA FEMENINA

Tercera victòria consecutiva de l’AB Vendrell femení davant el TGN Bàsquet B

Victòria de molt valor de l’AB Vendrell femení, davant el TGN Bàsquet B, per 58-47, en un partit molt treballat, davant un rival que venia a Coma-ruga, sense sumar cap triomf, en el que portem de temporada, però, que no va posar les coses fàcils, a un conjunt taronja, que va ser més regular, al llarg dels quaranta minuts. La retirada de

la competició del Bàsket Esplugues, amb l’anul·lació de tots els seus resultats i el fet què les vendrellenques, hagin disputat més partits què tots els seus rivals, situa a les d’Eric Blay, en un liderat provisional, a la classificació, amb un balanç de 4-3, tot i què, equips com el Xamba i el Sant Just, encara no conèixen la derrota. El matx començava amb un gran ritme de joc per part de les locals i amb una Andrea Cabrera molt encertada, set punts en els primers minuts, que donava, 10-3, la iniciativa a les del Vendrell; en un primer quart, dominat per les taronges, davant un conjunt rival què només anotava des de la línia de tres punts, amb el 16-9, es tancava el primer acte. El segon període va ser el més ofensiu, tres triples de Marco, Peregrín i Cifuentes, obrien forat a l’electrònic, 27-19 a l’equador d’aquest segon quart; el TGN Bàsquet, però, va pujar la intensitat defensiva i va provocar errades en l’atac de les taronges, que veien, com un parcial de 4-11, abans d’arribar al descans, apropava 33-30, a les visitants, a la mitja part.

A la represa, el ritme va baixar, els atacs eren travats i costava anotar, tot i això, les del Vendrell, posaven un 39-30, què les de Tarragona, contestaven amb sis punts consecutius, 39-36, serien, però, els únics punts que anotarien en tot el quart, parcial global de 13-6, degut a la gran defensa de les taronges, que van col·lapsar l’atac del rival, un nou triple de Paula Peregrín i el domini del rebot, suposaven un 46-36, al final d’aquest tercer període. L’últim quart va tenir un nom, el de la vendrellenca Andrea Pérez, després d’un triple anotat per la visitant Naroa Flecha, què acostava, 46-43, al TGN Bàsquet, va començar el recital, de la jugadora local, anotant, nou punts de manera consecutiva, amb un 2+1 determinant, que van tallar, qualsevol intent de remuntada visitant i va certificar la victòria de les taronges, en un partit molt complet de totes les jugadores. La propera setmana, l’equip tindrà jornada de descans i no jugaràn fins el proper, 27 de Novembre, quan rebin la visita del Manyanet Reus -Salou.

Pel Vendrell van jugar: Rigal (4), Cabrera (8), Garcia (4), Pérez (14), Rovira (8), Pous, Marco (3), Cifuentes (4), Elias (3), Peregrín (6), Martínez (3) i Casañas (1). 13/18 tirs lliures, 15 cistelles de dos, 5 triples anotats.

Parcials: 16-9, 17-21 (33-30), 13-6 (46-36), 12-11 (58-47).

Nova derrota del sènior 2 masculí, al grup 7 de la tercera catalana, aquesta vegada, per 71-54, a la pista del Manyanet Reus,que els deixa a la zona baixa de la classificació, amb un balanç de 2-4, després de sis partits disputats. En un partit que es va mantenir igualat durant el primer quart, 11-12, però, que en el segon, parcial de 20-12 pels locals, que començaven a decantar el partit, 31-24 al descans. La segona part va estar dominada pel Manyanet Reus, què a l’inici del darrer quart, posava un 60-40, del tot definitiu. El proper partit serà dissabte, quan el Claret de Valls, visiti el pavelló de Coma-ruga.