Un Sitges B d’una part

Tot i jugar uns molt bons primer 45 minuts l’equip sitgetà no pot aguantar el ritme del matx i acaba caient en el darrer quart d’hora final

Base Espirall  – UE Sitges B . Toni Muñoz

Base Espirall – UE Sitges B . Toni Muñoz

Base Espirall 2 – UE Sitges B 1

Segona derrota del equip d’Alex Villagordo, en aquest cas al camp de l’Espirall en un partit en que començaven molt forts, amb un futbol del tot vistós amb massa qualitat per la categoria però que sorprenentment no van poder aguantar el ritme imposat pels locals a la segona meitat.

S’avançava l’equip sitgetà al minut 12 rematant una magnífica jugada iniciada per Pau Junyent regatejant a tots els que els que li sortien al pas i que en Josep Sánchez amb un xut amb rosca inclosa feia un gol de traca, el 0-1, l’equip encara va poder fer algun més amb una mica més d’encert abans del descans.

A la represa la decoració començava a canviar, l’Espirall donava un pas ampli endavant amb arribades manifestes de gol, mentre que el Sitges començava a patir l’esforç que estaven realitzant arribant la jugada clau en una sortida a la contra per la banda d’atac vilafranquí que es converteix en  penal innocent fet en defensa que el local Kevin  Sánchez no perdonava posant l’empat al marcador,  és cert que al minut 84 l’àrbitre anul·la un gol al Sitges per apreciar falta al porter arribant al minut 89 amb el llançament d’una falta molt rigorosa en contra del Sitges i el local Adrià Civit posava el definitiu 2 a 1 al marcador.

UE Sitges B: Tarek Barrero, Raul Barneda, Pol Navarro, Alex Rodríguez, Jaume Font, (Christian Rodríguez 68) Pau Junyent, (Bruno Sastiaga 68), Josep, Guillermo Fayos, (Juan Riera 80) Marc Silva, (Gerard Fernández 58) Guillem Fonoll i Carles Arrive.

L’equip sitgetà rep aquest dissabte al punt de les 19’45 a l’Anoia novè classificat amb 12 punts, dels 9 partits jugats ha guanyat 3, empatant 3 i perdent 3, un Anoia que ve de guanyar al Atl. Vilanova per 2 a 1.