El Ribes es consolida en el primer lloc de la classificació

Dissabte es tornaven a trobar Handbol Club Ribes masculí i el CE Molins de Rei al pavelló de Sant Pere de Ribes

Ribes Sènior Femení - Sant Joan Despí B. Ramon Stockli

Lliga Catalana   Grup A   Jornada 8

Ribes Sènior Femení 33 - Sant Joan Despí B 27

El dissabte, 12 de novembre, s'enfrontava el líder (Handbol Ribes) a les segones classificades (Sant Joan Despí B). En un Pavelló Municipal de Ribes gairebé ple els dos equips van oferir un bon partit d'handbol.

A les locals els va costar entrar en el partit. La falta de precisió en atac i els nervis per jugar un partit important van fer que el Ribes perdés fins a 8 pilotes en la primera part (errors no forçats). Les visitants van aconseguir un lleuger avantatge en el minut 10 (3-5) però les del Garraf de seguida van remuntar (5-5 / min. 14). Bona feina defensiva del Ribes que tancava bé els espais i no permetia que hi hagués fluïdesa en els atacs de les del Baix Llobregat. En atac els ribetanes s'obstinaven a acabar les jugades pel centre i limitaven d'aquesta manera les seves opcions. Encara així es va arribar al minut 24 amb empat en el marcador (10-10). Esprint final del Ribes que va trepitjar l'accelerador i amb un parcial de 5-2 va aconseguir un avantatge de 3 gols en la mitja part (15-12).

Després del descans la lateral ribetana Alba Serrano va tenir els seus millors moments de la temporada i amb les seves fintes i la seva empenta aconseguia perforar repetidament la porteria rival (en total 5 gols). En el minut 36 el resultat era 19–14 i el St Joan Despí va demanar temps mort. No va servir de molt ja que en el minut 40 es va produir una jugada que va trencar definitivament la resistència de les visitants. La portera ribetana Roser González va parar un penal i va llançar un ràpid contraatac. Cristina Hernández va agafar la pilota de manera acrobàtica i se la va passar a Paula García que va marcar a plaer. El Ribes ja manava 22-16 i a les de St Joan Despí no se les veia amb forces per a remuntar. Control del partit per part de les locals durant l'últim quart d'hora que sense sofrir van aconseguir emportar-se la victòria per 33 – 27. Gols espectaculars i molt celebrats per la graderia per part d'Anna Hernández i Virgínia Jodar en l'últim tram del matx.

Amb aquest resultat el Ribes es consolida en el primer lloc de la classificació i està ja dos punts per sobre dels seus perseguidors (St Joan Despí B i Sant Vicenç B).

Pròxim partit el dissabte, 19 de novembre, 17.45h, a Martorell.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (9), Virginia Jodar (6), Cristina Hernández (4), China Sánchez (0), Elena Custodio (1), Laura Roldán (3), Paula García (4), Judit Olivella (0), Alba Serrano (5), Joana Santiago (0), Alba Cabús (1), Patricia Lucas (0).

Porteria: Roser González / Efectivitat: 42% Francesca Aguilar / Efectivitat: 36%

Ramón Stockli / CH Ribes

Handbol 2a Catalana / Jornada 7

Handbol Ribes A 29 - CE Molins de Q 22

Dissabte es tornaven a trobar el Handbol Club Ribes i el CE Molins de Rei al pavelló de Sant Pere de Ribes. Dos equips que la temporada passada també van ser rivals a la primera fase de Segona Catalana.

Aquest any, però, es retrobaven amb cares noves als equips i amb una diferència de punts a la classificació bastant clara.

El partit va començar amb molt bona actitud i predisposició per dominar per part de l’equip local, però després dels 20 primers minuts de joc, el marcador només reflectia una diferència de dos gols (8-6). L’escassa efectivitat de cara a porteria i les pèrdues no forçades per part dels ribetans van ser claus perquè l’equip visitant encara mantingués opcions d’estar al partit al mateix nivell que els nostres jugadors.

L’entrenador del CH Ribes va demanar temps mort per ajustar la defensa que ja era prou bona i efectiva, acompanyada de la porteria, però sobretot per espavilar als jugadors de cara a l’eficiència dels llançaments, el punt més millorable de la primera part.

Els primers 30 minuts van concloure amb un marcador de 15 - 11, on quedava clarament reflectida la bona defensa però no la suficient efectivitat de cara a l’atac.

A la represa del partit i després del descans corresponent, els nostres jugadors van sortir amb l’idea de millorar els llançaments i enfortir encara més la defensa. I així va ser, a partir del minut 45 de partit, on el marcador mostrava una millora notable (24-16).

Els vermells van aconseguir millorar el joc d'atac i poder així avançar i jugar amb una avantatge còmode. El partit va seguir en la mateixa línia i l’equip va aprofitar per repartir minuts. Resultat final 29-22.

Com a punts importants a destacar, cal dir que l’Antonio López va fer 12 gols, l’equip local va aconseguir deixar a cero les exclusions i les targetes grogues i també afegim que els percentatges de llançaments a la primera part van ser d’un 46% i a la segona d’un 48%.

Al acabar el partit es va fer entrega d'un detall al ex-jugador de l’equip, Marcel Guiu, per la seva recent paternitat.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Marc Alonso, Javi Mora, Pau Batlle (4), Ivan Moya (1), Iker Martínez (2), Toni López (12), Oscar Fernández (1), Ivan Roldán, Pol Fernández (3), Pere Noguero, Oriol Bañez (1), Ian Ramírez, Víctor Cariño (1), Martí Monasterio (2), Obiora Andreu (2).

La 8a jornada tindrà lloc a Vic el dissabte a les 19:15 hs.

Un partit que a priori sembla assequible per guanyar, però amb una pista una mica complicada… Som-hi Ribes!