Victòria del Patí Vilanova davant el Sant Cugat en el darrer partit de la primera volta

Jornada rodona amb la victòria del Femení enfront el Voltregà “B”

Victòria del CP Vilanova contra el Sant Cugat B. CP Vilanova

El C.P. Vilanova ha derrotat per cinc gols a 1 al CHP Sant Cugat 1 en el partit corresponent a la setena jornada de la Nacional Catalana Grup A disputat al Pavelló de la Plaça de les Casernes que presentava una molt bona entrada.

Jornada rodona pel C.P. Vilanova en la darrera jornada de la primera volta tant en la categoria masculina i femenina i que ha començat amb la victòria del femení per 3 gols a 1 davant el Voltregà “B”en el partit jugat abans del masculí. El Patí masculí ha tancat aquesta primera volta sense conèixer la derrota amb tres empats i quatre victòries.

Victòria clara i contundent davant un Sant Cugat que es presentava amb dos jugadors ex del Vilanova (Max i Vilà) i un entrenador ben conegut com és el cubellenc Borja Ferrer i que és un equip molt jove i inexpert. El Patí ha estat molt bé en defensa però en atac una mica esbojarrat.

El partit ha començat força bé amb el gol de Querol en el minut 2 que ha donat certa tranquil·litat als locals i el partit ha entrat una fase de descontrol. Un penal justet en el minut 18 transformat per Sebrià ha ampliat el marcador i fins al final del primer temps el joc vilanoví ha millorat.

Només començar el segon temps  Querol en el primer minut ha fet el tercer gol i Mudarra culminant una bona contra ha fet el quart gol local. Sebrià no ha transformat una falta directa per blava i els visitants han aguantat els dos minuts en inferioritat. En el minut 16 el Sant Cugat ha fet el seu únic gol, però el cinquè vilanoví  ha arribat tot seguit de la mà d’Alex Ferrer. Fins al final els dos equips no han transformat les faltes directes per acumulació.

Ara dissabte comença la segona volta amb la visita a Capellades

C.P. VILANOVA 5 - CHP SANT CUGAT  “B” 1

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Ferrer, Vergés,  La Laguna, Mudarra, Querol (cinc inicial) Sebrià, Amores, A. Ferrer, J. Martínez, Donoso (p.s.). Entrenador.- J. Costa.

CHP. SANT CUGAT “B”.- Max Rodríguez, Añols, Dalmases, Vicent, Vilà (cinc inicial) Xicola, Masdeu, Just, Garcés, Flores (ps). Entrenador: Borja Ferrer.

ARBITRES: Sr. Saul Baños.

GOLS: 1A PART; 1-0  Querol (min 2), 2-0  de penal Sebrià (min 18). 2ONA PART; 3-0 Querol (min 1), 4-0 Mudarra (min 9), 4-1 Masdeu (min 17), A. Ferrer (min 19).