L’AP Dental Vendrell fa una gran primera part què li dóna un nou triomf

El sènior femení descansava aquest cap de setmana

AP Dental Vendrell - La Selva. Eix

SEGONA CATALANA

L’AP Dental Vendrell va jugar aquest diumenge, un dels millors partits del què portem de temporada, els taronges, van fer una gran primera part, amb un recital de joc i set triples anotats, què els va servir, per encarar un segon temps, amb una avantatge de 22 punts, on van poder segellar, una nova victòria, la quarta consecutiva al fortí de Coma-ruga, què es manté invicte aquest curs. Els de Manel Espallargas, superaven per un solvent 83-61, al conjunt de La Selva, un equip que arribava a l’encontre, amb una victòria, al seu caseller. Després d’aquest resultat, els del Vendrell, presenten un balanç de 5-3, què els deixa, en una provisional tercera posició, perquè, els vendrellencs, tenen un partit més, que la majoria dels seus rivals. Els locals encaraven el matx, amb les baixes per lesió de Jordi Solé i Joan Marín. El partit arrencava, amb un triple visitant, què seria l’única avantatge de La Selva, en tot el partit, a partir d’aquí, va ser un monòleg vendrellenc, el domini dins la pintura, de Joan Solé i Pol Blasi, sumat a tres triples consecutius, dos d’Ivan Garcia i un altre de Carlos Harster, posaven el 16-5, als 5’ de joc; les ràpides transicions dels taronges, què desbordaven, la defensa rival i un Álvaro Vázquez immens sota la cistella, disparaven, el marcador, fins el 29-14, amb què s’arribava al final del primer quart.

El segon període va començar amb un Vendrell, erràtic en atac, què només anotaria, cinc punts, en els primers cinc minuts d’aquest segon quart, parcial de 5-3 i 34-17 al lluminós; a partir d’aquí, novament els locals es van refer, recolzats en una gran defensa, tres triples més, dos de Harster i un altre d’Héctor Arrabal, deixaven un parcial de 13-3, què posava el 47-20, sort en van tenir els visitants, d’encistellar un triple des de camp propi, en la darrera acció de la primera part, que significava, el 48-26 del descans, què encarrilava el partit de cara a la segona part.

Els taronges van sortir de vestidors, sense la intensitat necessaria, creient que tenien el partit controlat, la manca d’intensitat defensiva, va donar ales, als de la Selva del Camp, que amb un Álvaro Ruíz letal, acabaria amb 28 punts anotats, van començar a retallar el marcador, parcial de 5-16, que els acostava fins un 53-42, a quatre minuts de tancar el tercer quart. Un temps mort, de Manel Espallargas, va activar als seus, que dominant el rebot, Joan Solé i Álvaro Vázquez, no van tenir oposició, van acabar, per tornar, a posar una bona diferència, 67-51, a la fi d’aquest tercer període. Un triple d’Ivan Garcia, encetava el darrer quart, tot i què, el selvatà, Adrià Agudo, n’anotava dos, 72-57, els del Baix Penedès, acabarien el partit, dominant a plaer, passant per sobre d’un rival, que es va veure superat, pel bon joc dels de Coma-ruga, que certificaven, un triomf, després d’un gran partit.

El proper diumenge, els taronges, es desplaçaràn a Lleida, per visitar la pista del Secà Sant Pere, un conjunt, que suma tres victòries, en els vuit partits disputats.

Pel Vendrell van jugar: Blasi (5), Joan Solé (17), Nieto (5), Harster (18), Garcia (12), Ian Solé, Vázquez (17), Molina (4), Hernández (2) i Arrabal (3). 19/23 tirs lliures, 20 cistelles de dos i 8 triples anotats.

Parcials: 29-14, 19-12 (48-26), 19-25 (67-51), 16-10 (83-61).

El sènior femení tenia jornada de descans aquest cap de setmana, a la segona catalana femenina. Diumenge, rebràn a Coma-ruga, la visita del Manyanet Reus-Salou.

El sènior 2, va superar, en un final molt ajustat, per 64-62 al Claret de Valls i talla una dinàmica negativa, de quatre derrotes consecutives. Va ser un partit molt igualat, en el qual, els visitants van portar la iniciativa, molts minuts, 26-30 al descans i 44-49 a la fi del tercer quart. En l’últim període, després d’un 55-61, a manca de tres minuts del final, què complicava la victòria, els taronges, van clavar un parcial final de 9-1, amb set punts d’Alejandro Mimbrero, que capgirava el resultat final. Val a dir, què els visitants, van tenir dos tirs lliures, per empatar el marcador, que no van aprofitar. Victòria que servirà per agafar confiança, de cara al proper partit, on visitaràn, la pista del l’invicte Torredembarra.