Tres puntets més

Un gol per part dona el triomf als de Toni Salido, l’equip segueix sense encaixar cap gol per quarta jornada consecutiva

UE Sitges A - C.E. Cabrils . Eix

UE Sitges A 2 -  C.E. Cabrils 0

Després de l’obligada jornada de descans l’equip sitgetà tornava a fer els deures davant un Cabrils amb molt bon criteri futbolístic però potser tou de cara a barraca.

Molt aviat, al minut 9, Edgard Doblas enviava una pilota al pal en una molt bona jugada creativa local, gaudint de la segona arribada al minut 25 però amb poc encert, al 26 un xut amb molta intenció d’Alejandro Pascua que no entrava per poc, arribant el gol al 34 en una magnífica jugada de Jota, el 1-0.

A la represa el Sitges seguia amb las mateixes intencions de joc mentre que els del Maresme tapaven molt bé els espais, al 59 Alejandro Pascua a passi de Jota feia el 2- 0.

El 61 Edgard Doblas al veure el porter avançat s’inventava un xut des de fora l’àrea que s’estavellava al travesser, arribant a la fi d’un encontre pràctic el jugat i en el que fins i tot el tècnic va provar nou sistemes a la vegada que la nova incorporació, Josele, jugava tot el partit, així com el lesionat Victor Morillas va tenir uns quants minuts.

UE Sitges A: Nito, Álvaro Montesinos, (Martí Mañé 46) Gerard Rovira, Alejandro Sacristán (Over Ramos 64) Edgard Doblas, (Victor Morillas 89) Lucas Molina, Jota, (Geri 68) Josele, Pascua (Mery Coolibaly), Dani Midcley i Javi.

Aquest diumenge al punt de les 12 del migdia el Sitges se la juga al camp del quart classificat    amb 11 punts, ja que dels 9 partits disputats ha guanyat 4, empatant 1 i perdent 4, en el que serà el darrer de la primera volta mentre que el Sitges és segon amb 22 punts, amb 9 partits jugats amb 7 triomfs, 1 empat i una derrota, sent el tercer més golejador amb 20 gols i el menys golejat, conscient que ha de seguir amb la mateixa línia sumant de tres en tres, en una jornada en que el Cubelles juga al camp del Vista Alegre i la Fundacio Atl. Vilafranca ho fa amb el Santfeliuenc.