Hoquei patins

El Capellades guanya al Vilanova per 3 gols a 1

El Patí no fa un bon partit i perd el seu primer encontre en la Nacional Catalana

Imatge d'arxiu

El C.P. Capellades ha derrotat per 3 gols a 1 al C.P. Vilanova en el partit disputat la tarda de dissabte al Pavelló Poliesportiu de Capellades corresponent a la vuitena jornada de la Nacional Catalana Masculina Grup “A” i amb la que començava la segona volta d’aquesta primera fase.

Primera derrota del Vilanova en aquest campionat i que ha estat justa, ja que el Capellades   desprès ha estat superior en almenys tres quarts de partit. El Patí, excepte en el segon tram de la primera part no ha estat còmode i força diferent al que ens havia acostumat darrerament.

En la primera part ha estat l’equip local el que en els primers minuts el que ha portat el control del partit  i ha tingut una falta directa en el minut 9 que no ha transformat, però ha estat el Patí qui ha obert el marcador per part de La Laguna en el minut 11. El Capellades ha fet entrar a Margarit qui en el minut 13 feia l’empat. Aquest jugador ja ens va amargar en el partit de la primera volta, i avui no ha estat diferent.

Desprès el partit s’ha  equilibrat i els canvis del Patí, amb els joves sobre la pista han portat els millors minuts vilanovins, finalitzant el primer temps amb l’empat a un gol.

A la segona part el Capellades ha sortit amb una marxa més i ha aconseguit dos gols en els primers cinc minuts. A partir d’aquí els locals han marcat el “tempus” del partit al seu gust, amb eficàcia, veterania i qualitat, mentre que el Vilanova no generava perill real, i hem d’afegir que malgrat això a manca de 10 minuts Sebrià no ha transformat un penal que podia haver fet entrar al Patí en el partit. No ha estat així i els tres pùnts s’han quedat a casa.

Ara toca refer-se i dissabte tornar al bon camí davant el Noia “B” amb el vells coneguts.

C.P. CAPELLADES 3 - C.P. VILANOVA 1

Pista.- Pavelló Poliesportiu de Capellades

C.P. CAPELLADES.- González Tarrida, Martí, Cordoba, Prat (cinc inicial) Solà, Margarit, Sánchez, Borràs, Guasch (p.s.) Entrenador.- I. Olvera.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Querol, Mudarra, La Laguna (cinc inicial), Servià, Amores, Martínez,  A. Ferrer, Donoso (p.s.). Entrenador.- J. Costa.

ÀRBITRE: Sr. X. Buxeda

GOLS: 1a part: 0 -1 La Laguna (min 11), 1-1 Margarit (min 13), 2ona Part; 2-1 Tarrida (min 4), 3-1- Martí (min 5).

TARGETES: cap segons l’acta.