Quarta victòria consecutiva de l’AB Vendrell femení què les situa a les primeres posicions

Victòria èpica de l’AP Dental Vendrell a la pista del Secà Sant Pere

AB Vendrell femení - Manyanet Reus-Salou. Eix

Segona Catalana Femenina

L’AB Vendrell femení està en un moment dolç de forma, davant el Manyanet Reus-Salou, sumaven la quarta victòria consecutiva,què les deixa en una provisional, segona plaça de la classificació, amb un 5-3 de balanç. Les d’Eric Blay, es van mostrar molt superiors al seu rival, al qual derrotaven per un clar 60-34, en una tarda rodona, per les taronges, on va poder debutar en el primer equip, la jugadora cadet Ingrid Ambrona.

El partit va començar de la millor manera per les locals, un triple de Paula Garcia, obria un parcial inicial de 10-0, la intensitat de les vendrellenques, no tenia resposta en el Manyanet Reus, que es va veure a remolc, des del primer minut. En un primer quart, què es tancava amb un 17-6, al marcador, després d’una gran defensa de les del Vendrell. Un triple de Júlia Pous, encetava el segon període i estirava l’electrònic fins el 21-6, el primer triple visitant, aturava la producció de les del Baix Penedès, en uns minuts finals, d’aquest segon quart, on l’anotació, es veia afectada per les defenses dels dos equips; un segon període, que marcava un parcial de 7-8, què deixava, un 24-14, al descans.

En el tercer quart, les taronges, van sortir decidides a trencar el partit, amb una defensa molt intensa, dos punts anotats per les visitants en sis minuts, què provocava constants pèrdues al rival i el domini del rebot ofensiu, les locals, molt superiors, van anar obrint forat, fins el triple final d’Andrea Cabrera, què tancava aquest període, amb un parcial de 17-7, què posava el 41-21, a manca , dels darrers deu minuts. Un últim quart, què va ser de tràmit, i més, després d’un parcial a l’inici, de 12-3, amb triples de Marta Casañas i Andrea Pérez, què posaven la màxima diferència, 53-24, què sentenciava l’encontre. Dos triples, de la visitant Andrea Vidiella, retallaven el lluminós, encara,què feia molts minuts, què el partit tenia un equip guanyador, el Vendrell. El proper diumenge, l’AB Vendrell femení, buscarà allargar la dinàmica positiva, a la pista del Gavà, un equip, què suma dos victòries, en els set partits disputats.

Pel Vendrell van jugar: Rigal (3), Cabrera (7), Garcia (9), Peregrín (2), Pérez (9), Pous (3), Cifuentes (6), Elias (9), Ambrona, Casañas (5) i Rovira (7). 20/33 tirs lliures, 11 cistelles de dos i 6 triples anotats.

Parcials: 17-6, 7-8 (24-14), 17-7 (41-21), 19-13 (60-34).

Segona Catalana

L’AP Dental Vendrell va aconseguir un triomf èpic i molt valuós, a Lleida, a la pista del Secà Sant Pere, Diem què va ser èpic, perquè, els taronges, van tenir una tarda

de diumenge per oblidar, primer, perquè, el partit va començar amb una hora i mitja de retard, començava a quarts de nou del vespre, i després, per les lesions de Joan Solé, que podria tenir una fisura al colze i d’Ivan Garcia, amb un esquinç al turmell, malgrat aquests entrebancs, els de Manel Espallargas, es van sobreposar i traient l’orgull , es van emportar una victòria de Lleida, per 59-64, què, els deixa amb un balanç de 6-3, en una tercera plaça, ficticia, doncs els del Vendrell, tenen un partit més disputat que la majoria de rivals. L’encontre començava amb un Vendrell, que portava la inciativa, Álvaro Vázquez i Joan Marín, dominaven la zona, 10-14 als 8’ de joc; dos triples del Secà Sant Pere, capgiraven el resultat, 18-14, al final del primer quart.

En el segon període, es mantenia la igualtat, 23-21, després dels primers quatre minuts, però, un triple de Carlos Harster, esperonava als seus, que clavaven un parcial de 0-11, què estirava el resultat, fins el 23-32, en uns minuts, on l’encert dels taronges, els va fer dominadors de la situació. Al descans, s’arribava amb un 27-34, què deixava bones sensacions. Després del pas per vestidors, els visitants van viure els seus pitjors minuts, del 29-38, es va passar al 48-42, en uns minuts de domini dels locals; dos triples del lleidatà Adrià Aguilera, marcaven l’inici del domini del conjunt del Secà, que superava a un Vendrell, erràtic, encaixant un parcial de 19-4, què, tornava la iniciativa als del Segrià, encara bo, pels vendrellencs, del triple final de Pau Hernández, què mantenia, 48-45, les opcions de victòria, a la fi d’aquest, tercer quart.

Es preveia un darrer període complicat pels vendrellencs, amb la remuntada local i les dos lesions esmentades, però, aquest equip, té raça i va treure l’orgull, amb un gran Jordi Nieto, que va dirigir als seus cap al triomf. Els del Baix Penedès, recolzats en una defensa què els feia mantenir el ritme del seu rival, i sumant des de la zona, Vázquez i Blasi es van fer grans, i un triple de Marín, van aguantar, l’estrebada dels locals, 56-54, a quatre minuts del final. Un triple del Secà, els mantenia al davant, 59-56, a tres de la fi, però, a partir d’aquí, la defensa dels vendrellencs, va ser decisiva, els locals, ja no anotarien més i sumat a un 6 de 6 en tirs lliures, en el tram final, més una cistella d’Álvaro Vázquez, situaven un parcial final de 0-8, què donava, als del Vendrell, una victòria, 59-64, èpica i molt treballada. Resultat, què serveix per mantenir-se al pom de dalt de la taula i agafar confiança, de cara al proper partit, davant la Peña Fragatina, que visitarà Coma-ruga, el proper diumenge.

Pel Vendrell van jugar: Marín (16), Joan Solé (7), Harster (6), Vázquez (11), Garcia, Blasi (11), De Dios, Nieto (4), Ian Solé (6) i Hernández (3). 15/23 tirs lliures, 17 cistelles de dos i 5 triples anotats.

Parcials: 18-14, 9-20 (27-34), 21-11 (48-45), 11-19 (59-64).

El sènior 2 masculí, que juga al grup 7, de tercera catalana, perdia per un clar, 81-50 , a la pista de l’invicte Torredembarra. Un partit sense massa història, on els locals, es van mostrar, superiors, als taronges, què al descans, cedien per 33-19. Un parcial de 22-13, al tercer quart, va disparar el marcador fins un 55-32, què, els d’Òscar Quesada , ja no van poder remuntar. Els del Vendrell, queden a la taula, amb un 3-5 de balanç, a l’espera de rebre, el dissabte, la visita del Sant Pere i Sant Pau.