Gran partit del sènior masculí per recuperar els ànims

Cròniques i resultats dels partits disputats el cap de setmana pels equips del Club Bàsquet Sitges

Bàsquet Sitges / La Guixeta - Estudio Modular Sferic. Eix

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Bàsquet Sitges – La Guixeta    79
Estudio Modular Sferic     55

León, Marc, Ángel 16, Oriol 25, Adrià, Juan Antonio 11, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan 13, Nil 2, Marçal, Mauro, Pau C. 9, Leo 3, Carles, Carlos.

Entrenador: Edu i Jordi     Delegat: Jose Antonio

Parcials:   20-15        20-13           21-17          18-10

Setena jornada del Bàsquet Sitges – La Guixeta davant de l’Estudio Modular Sferic, equip de la part baixa de la classificació però que durant la setmana havien fet un canvi d’entrenador. Això significava que la intensitat i la concentració dels jugadors visitants estava assegurada. D’altra banda, el Sitges després de la dura derrota l’anterior setmana contra l’Esparreguera, tenia l’objectiu clar, tornar a la senda de les victòries demostrant que sigui qui sigui a la pista hi haurà total compromís i esforç.

Bon inici dels locals en atac. A partir de bones circulacions de pilota i trobant el jugador alliberat, arribaven els primers punts del partit. Les ajudes defensives tan llargues dels visitants permetien trobar jugadors amb els dos peus clavats al terra i amb bon percentatges. No obstant, un dels punts febles de l’anterior setmana, tornava a aparèixer. La intensitat i la comunicació defensiva permetia que els jugadors visitants no marxessin del partit en cap moment i tinguessin opcions. Final del primer quart 20-15.

Segon quart amb la mateixa dinàmica. El bon percentatge en atac i les poques pilotes perdudes permetien continuar amb un bon encert en atac i pujant una mica les línies defensives, els blancs aconseguien marxar al descans amb un 40-28, 12 punts de diferencia que permetien calma i tranquil·litat als caps dels jugadors i cos tècnic del sènior sitgetà.

Tercer quart que clarament es decanta pel costat local durant els primers minuts d’aquest, aconseguint una avantatge de casi 20 punts. Però 3 triples consecutius del número 0 del Sferic retallava les distàncies i els ficava dins del partit.

Últim quart i amb molt saber fe, les distàncies al marcador en cap moment baixen dels 10 punts i amb possessions més llargues i una bona lectura s’aconsegueix una diferencia al marcador de 24 punts, la màxima del partit.

Era un partit important per tothom. La derrota de l’anterior setmana havia fet mal anímicament a l’equip, però amb treball, esforç i sacrifici, aquests jugadors no tenen sostre i de ben segur que ens faran gaudir de valent d’aquí a final de temporada.

Proper partit dissabte 3 de desembre a les 17:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Navàs B.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bar la Pista – C.E. Gelida B
Bàsquet Sitges “B”

Pau, Gerard, Cristian, Noel, Angel, Oscar, Ignasi, Giorgo, Miquel, Martin, Jordi, Adrià, Carles.

Entrenador: Noel Guillen    Delegat : Anna

Partit aplaçat al dia 5 de desembre a les 21:00 hores.

Proper partit  D E S C A N S

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

CB. CIC A        55
Basquet Sitges “A       68

Rubi 9, Oriol, Carlos 14, Dani 5, Jordi, Karim 12, Jonathan, Güell 6, Carles 6, Manel 4, Pau 6, Fernando, Antonio 5, Ivan 1, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel       Delegat : Ana Maria

Parcials:  17-18         13-19             14-14          11-17

Vuitena jornada pel sots21 del Sitges amb un balanç de 4 victòries, tres consecutives, i 3 derrotes. Per altra banda, el CB CIC amb un 3-3.

Bon inici de partit dels sitgetans que, tot i començar el partit un diumenge a les 19:15, la seva concentració i intensitat ha sigut exemplar. Molt bon saber estar davant del ús excessiu de les mans i del cos per part dels locals i, aprofitant les superioritats que deixaven degut als 2-1 defensius, els sitgetans trobaven el jugador alliberat i anotaven amb certa facilitat.

Segon quart i els blancs obren la primera escletxa al marcador. Amb bona circulació de pilota i sent verticals a cistella, s’aconsegueix una avantatge de 13 punts, que s’acaben retallant a 7 per culpa de dos triples del millor jugador de l’equip local. Descans i 30-37 al marcador.

Inici del segon temps i amb una anada i tornada de cistelles, els sitgetans són capaços de seguir tot el partit per davant al marcador amb una bona lectura del joc. Els locals poc a poc a base d’exageracions en el joc, queixes i ús excessiu de la força acaben amb 3 tècniques i 2 antiesportives. En canvi, els blancs amb el cap fred no entren en aquest joc. Malauradament el baix percentatge des de la línia de tir lliure no permet fer més gran la distància al marcador. 6/23 en tirs lliures (26%)

Últim quart i, tot i la tensió i la exigència del partit, els blancs baixen les pulsacions, gràcies sobretot al bon fer del capi de l’equip, i aconsegueixen estirar encara més la diferencia al marcador i aconseguir una bona victòria pel conjunt del Garraf, la quarts consecutiva.

Proper partit dissabte 3 de desembre a les 12:00 hores, a Pins Vens contra A.E. Badalonés B

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A”     63
C.B. Igualada JMB          29

Leon 16, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan, Pol 6, Luan 2, Biel 3, Leo 20, Victor 9, Hèctor 2, Lucas 5.

Entrenador: Jordi i Angel      Delegat: Josep Antoni

Parcials:    20-4        10-10           16-6          17-9

Nova victòria del Junior A per 34 punts de diferencia davant del Igualada.

Partit que a priori havia de ser fàcil ja que el rival no havia guanyat cap partit. I així va ser. Primer quart 20-4 que ja sentenciava pràcticament el partit.

La resta del partit va seguir amb la mateixa dinàmica. Un sitges molt superior, sense fer un partit destacable, dominava totes les facetes del joc.

Partit que ens serveix per fer rotacions i que jugadors amb menys minuts juguin mes. Poques coses a destacar ja que la diferencia entre equips no ens va permetre practicar coses mes enllà dels sistemes. Una nova victòria que ens apropa a la part alta de la classificació.

Proper partit diumenge 4 de desembre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista de Els Monjos B.C.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Serra S.E. Casal Vilafranca Grana   38
Basquet Sitges “B”     39

Gabriel, Diego 4, Joan, Juan 1, Joel 2, Adrià, Samuel 4, Biel 1, Enoc 4, Eric 13, Victor 9, Natan 1.

Entrenador: Galdric i Xenia    Delegat : Nacho

Parcials:   14-5        3-11              14-9         7-14

Proper partit dissabte 3 de desembre a les 12:00 hores, a pins Vens contra el Bàsquet Molins B.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 10

CNB Vilanova – Ako Blau    47
Basquet Sitges “A”     54

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin     Delegat: Maria Luisa

Parcials:     6-5         12-9           15-20          14-20

Victoria del Cadet A a la pista del Vilanova.

Partit que començava de la pitjor manera possible. Un primer quart en el qual la defensa brillava pel seu passotisme i l'atac era un caos anàrquic. Segon quart on la línia general va ser la mateixa, però al menys aconseguíem una mica mes de encert en atac.

Tercer quart d'anades i vingudes. Minuts bons on aconseguíem defensar i córrer al contraatac, i minuts dolents on el Vilanova ens remuntava a base de les nostres males defenses. Últim quart i tot per decidir. Primers 4 minuts on tot seguia igual, però arrel de jugar amb 2 bases i nomes un interior, aconseguim donar mes velocitat i control al joc i ens fa arribar als minuts finals empatats. Però a falta de 2 minuts per acabar l'equip aconsegueix sentenciar el partit.
Victoria soferta en un partit per oblidar.

Proper partit dissabte 3 de desembre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Sadurní.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 18

Intersport Olaria Samà Vilanova U16M  78
Basquet Sitges “B”     42

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel     Delegat: Alberto

Parcials:      12-5         12-15           23-15          31-7

Nova derrota del Cadet B, aquest cop a la pista del Samà. Partit on el marcador no reflexa del tot l’igualat que va haver durant gran part dels 40 minuts.

Primers dos quarts similars, un atac poc fluid i amb poc encert, però que es contrarestava amb una defensa bastant solida. Les transicions rapides ens feien sumar mes punts que l'atac estàtic.

Tercer quart on pitgem l'accelerador i a falta de 5 min per finalitzar-lo, ens posem 2 a dalt, 30-32. A partir d’aquí va venir el drama.

Desconnexió total per part de tothom durant els últims 15 minuts, semblava que no volguéssim guanyar. La conseqüència va ser un terrible parcial de 48-10 en nomes 15minuts.

Al final content pel treball realitzat durant 25 minuts però decepcionat per la baixada de braços del final.

Proper partit dissabte 3 de desembre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Piera.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C – primera fase – grup 17

C.B. Roquetes      66
Basquet Sitges “C”     33

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia     Delegat: Valentina

Parcials:     18-6         16-14           17-3          15-10

Partit jugat en camp rival on s'han trobat un Roquetes superior físicament i això ha sigut el detonant psicològicament on no han sabut jugar contra aquestes característiques. Tot i això, han intentat lluitar en defensa i en atac trobar alguna bona opció.

Proper partit diumenge 4 de desembre a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del  Vilabasquet Viladecans Taronja.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

C.B. La Mercè      40
Basquet Sitges “A”     58

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan      Delegat: Raquel

Partidàs del nostre infantil a una pista molt complicada contra el rival directe i havent de superar els 9 punts de avantatge que ens va propiciar el rival a la anada, amb pista exterior i molt fred.

El rival comença molt be jugant amb dos jugadors de bon nivell i ens superen en totes les facetes del joc en els primers quarts, finalment aconseguim reaccionar tant en defensa com en atac superant fàcilment la pressió i la defensa molt física del rival.

A pesar del arbitratge i arribar als últims quarts amb 5 jugadors amb 4 faltes aconseguim imposar el nostre joc i guanyar el partit amb 18 punts de diferència i aconseguim la segona posició a la lligueta.

Proper partit dissabte 3 de desembre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Ribes.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

CNB Vilanova – Ako Blau    51
Basquet Sitges “A”     48

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta    Delegat : Juan Jose

Parcials:    14-15         11-2           10-13          16-18

Proper partit diumenge 4 de desembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Sferic Blanc.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 08

C.B. Corbera Vermell     27
Basquet Sitges “A”     77

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal    Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte, el Mini A del Sitges visitava la pista del C.B. Corbera, en un partit que enfrontava els del C.B. Sitges contra els cuers del grup.

L'equip visitant, però, visitava als corberencs amb tant sols 8 jugadors disponibles, per tant, havien de vigilar molt amb les faltes personals. I a més se li havia d'afegir una dificultat afegida, i es que la meitat dels 8 jugadors havien estat malalts gran part de la setmana i alguns arribaven al partit molt justos, sense haver entrenat cap dia.

Tot i això, els sitgetans van sortir amb tot i van fer un molt bon primer quart que ja va donar un cert avantatge a favor seu. El partit va seguir aquesta tónica fins al final i no va tenir cap misteri. Els sitgetans van aconseguir imposar el ritme que ells volien tot i la dificultat que presentaven.

El final del partit, va mostrar un 27-77 favorable al C.B. Sitges, certificant la seva 3a victòria de la temporada.

En general, molt bon esforç de tot l'equip, que tot i veure totes les dificultats que presentaven en el partit, van treballar de valent per tal d'endur-se la victòria. En especial, destacar el gran esforç fet pel Joan Eudald, que tot i trobar-se malament i indisposat a l'inici del partit, ha aguantat tot el partit per poder donar la victòria al seu equip.

El proper partit serà a les 11:00 hores el proper dissabte dia 3 de desembre al pavelló del C.B. Viladecans Verd.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D – primera fase – grup 10

C.B. Vallirana      84
Basquet Sitges “B”     35

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan.

Entrenador: Marina i Diego

Parcials:   14-7  14-4  19-7  4-2   13-0  8-3  2-7  10-5

Aquest dissabte el Mini B s'ha tornat a trobar amb l'equip invicte de la lliga, el Vallirana. Un equip molt potent i amb molt ràpid, però que els jugadors han sapigut afrontar-los com uns campions.

La bona defensa en molts quarts ens ha permès reduir el marcador en moltes ocasions i encara que el resultat no hagi estat equilibrat, l'equip no ha baixat els braços en cap moment i ha lluitat fins el final.

Molt satisfets amb el resultat dels jugadors i amb la bona actitud durant el partit. Ha seguir així!

Proper partit dissabte 3 de desembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Pratenc 1.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     60
Bàsquet Sant Sadurní Groc    10

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau    Delegat : Dani

Setè partit de la temporada pel Premini masculí sitgetà. L'equip segueix invicte amb molt bona motivació i ganes de millorar.
Inici de la primera part i molt bona dinàmica per part de l’equip, gràcies a les rotacions de tots els jugadors constantment entre quarts, l’equip aconsegueix jugar de forma col·lectiva donant sempre les passades als companys que estaven sòls.

Comença la segona part i l’entrenador intenta posar en practica tot el que em estat treballant durant la setmana ( el mà a mà). No s’acaba d’aconseguir, però per això tenim entrenos i entrenos. L’equip a partir del sisè quart comença a sumar i sumar i crear ja una distància important. Finalitza el partit amb un 60-10 a favor del Sitges,

Proper partit D E S C A N S

C.T. Pre-mini “B”-mixte – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”     22
C.B. Manyanet Les Corts Verd    72

Cinto, Nil, Pau, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Maria, Martina, Marta, Pol.

Entrenador: Berta i Judit     Delegat : Xavier.

Tot i que el premini mixte ha perdut aquest cap de setmana, marxem contents i contentes. Ha sigut un bon partit on hem pogut posar a prova tot el que estem aprenent. Hem lluitat molt be el rebot i hem aconseguit moltes situacions de contraatac.

Escobol  - BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Blanc
C.B. Gavà Escola Vermell

David, Vera, Ania, Valentina, Pau, Lucas, Claudia, Pol, Victor, Nil, Aliena, Iu, Ruth, Alejandro.

Entrenador : Elena i Maria

Segon partit de lliga de l'Escobol a Sitges contra el Gava Escola Vermell. Partit molt igualat entre els dos equips tant en l'atac com a la defensa. Els nens i nenes van gaudir d'aquest segon partit així com pares, mares, entrenadors i entrenadores. Les entrenadores estan molt contentes del treball que s'ha realitzat durant els entrenaments. Moltes felicitats.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Vilabasquet Viladecans.

Bàsquet Sitges Verd
C.B. Gavà Escola Blau

Laia, Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

Primer partit de lliga de l'Escobol a Sitges contra el Gavà Escola Blau. Partit molt treballat per les jugadores tant en atac com en defensa. Tant les entrenadores, com els pares i mares, estan molt contents per l'esforç que van demostrar a pista i el joc en equip. Moltes felicitats.

Proper partit dissabte 17 de desembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Gavà Escola Vermell.

VETERANS

C.B. Cubelles      33
Bàsquet Sitges      60

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Segon partit amistós dels veterans del Bàsquet Sitges, aquesta vegada al camp del CB Cubelles que va fer d'amfitrió, i de nou, un bon resultat (33-60).

El partit va començar igualat en els seus primers compassos amb un marcador apretat que poc a poc es va anar decantant pels sitgetans. A mesura que s'arribava a l'equador del partit, les diferències entre els equips es van eixamplar, gràcies a un millor ordre en el camp dels visitants, un contraatac més ràpid i a una bona selecció en el tir exterior. Cal destacar també, la baixa del pivot dominant del C.B Cubelles, a qui desitgem una ràpida recuperació, i que va contribuir a desnivellar el partit en favor del Bàsquet Sitges.

Un cop començada la segona part, tots dos equips van afluixar el ritme competitiu i, marcats per una avantatge folgada en el marcador que no va baixar dels 20 punts de diferència en cap moment, sitgetans i cubellencs van fer força rotacions en les seves banquetes per tal de modificar sense èxit la dinàmica del partit. Només en els darrers instants, algunes cistelles del C.B. Cubelles van retallar la desigualtat d'un encontre molt útil per continuar consolidant el bàsquet dels veterans de totes dues entitats

El proper cap de setmana, jornada de  D E S C A N S

C.T. Sènior femení - fase regular – grup 02

Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca SF 39
Bàsquet Sitges – La Oca      61

Marina, Clara 16, Nuria, Berta S, Belen 8, Lucia 11, Anna 8, Berta A 8, Xenia 5, Ona, Ariadna, Judit 5, Claudia.

Entrenador: N.Vicente

Parcials:      9-12         12-17           11-19          7-13

Les nostres sèniors aquests cap de setmana es desplaçaven a la pista del Castellví. Una pista semí descoberta on el fred i la pista que relliscava complicava el joc sitgetà.
Sobretot la primera part, costava molt entrar en el partit, la defensa era fluixa i les locals estaven encertades des de la llarga distància.

A la segona part, poc a poc s'aconseguia pujar el ritme i aconseguien que les locals no anotessin. Felicitats a totes per la victòria

El proper partit serà el dissabte dia 3 de desembre a les 17:45 hores, a Pins Vens contra el C.B. Castellbisbal B.

C.T. Junior femení – nivell B – primera fase – grup 03

C.E. Xamba Taronja      78
Bàsquet Sitges – La Oca     31

Ariadna 8, Alba 1,  Abril 4, Maria 4, Lise, Aitana 4, Alexia V, Vinyet 1, Andrea 3, Alexia S 5, Xesca 1, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:    25-9        20-7            18-8          15-7

Dura derrota del junior femení. Dissabte, en el desplaçament a pista del Xamba, líder del grup, l'equip tenia la difícil feina de competir i estar treballant durant 40 minuts.

L'inici de partit era esperançador, amb bons minuts en ambdós costats de pista, defensant correctament i sabent atacar la pressió a tota pista de les locals. A partir del minut 6 del primer quart, desconnexió total i dur correctiu fins al final del partit. Defensa inexistent, no aplicant els conceptes que treballen setmana rere setmana i en atac continues pèrdues de pilota, volent improvisar i fent les coses que no toquen.

Queden dos partits per finalitzar la primera volta. Depèn de nosaltres recuperar les sensacions fent el treball que correspon i sent mes equip que mai.

El proper partit serà el dissabte dia 3 de desembre a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Castellbisbal.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     53
C.B. Viladecans Vermell     48

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

Les cadets duen dues victòries seguides.

Inici de partit dolent, amb les locals abusant de l'atac individual i, per tant, permeten que les de Viladecans recuperessin pilotes que acabaven amb cistella. Al segon quart, les sitgetanes canvien a un atac més col·lectiu que les permet anar a la mitja part per sobre al marcador.

Tornant del descans, les cadets surten amb molta intensitat defensiva, que permet recuperar moltes pilotes i anotar en contraatac. La millor versió de l'equip la demostren a l'últim quart, reafirmant el joc col·lectiu i contraatac, combinat amb una defensa dominant, que permet guanyar el partit.

L'equip agraeix la col·laboració de la Samakou, jugadora del preinfantil

El proper partit serà el dissabte dia 3 de desembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Basket Esplugues A.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

C.B. Esparreguera      50
Basquet Sitges “A”     41

Ines, Mar, Valentina, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Amanda, Sofia, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Primera derrota de la temporada a una pista molt complicada.

La pressió a tota la pista per part de les locals fa que tinguem molts problemes per passar camp i això acaba passant factura, anem tot el partit per sota en el marcador, tot i així, aconseguim remuntar i arribem a l'últim quart per davant. Un bon últim parcial de l'esparreguera fa que s'acabin emportant la victòria.

El proper partit serà el dissabte dia 3 de desembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra C.B. Castellbisbal.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 09

Basquet Sitges “A”

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Creta, Ines.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Jornada de  D E S C A N S.

El proper partit serà el dissabte dia 3 de desembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Sant Sadurní Groc