Un AP Dental Vendrell minvat per les baixes perd davant la Peña Fragatina

El sènior femení segueix en estat de gràcia, a Gavà, suma el cinquè triomf consecutiu

AP Dental Vendrell - Peña Fragatina. Eix

Segona Catalana

Primera derrota de la temporada dels vendrellencs a Coma-ruga, en un partit marcat per les baixes què tenien els taronges, què van cedir per 47-60, davant l’equip de la Peña Fragatina.Un Vendrell, què tenia les baixes per aquest partit de Joan Solé, Jordi Solé, Ivan Garcia i Joan Marín, per lesió i de Pau Hernández, què a l’última hora, no va poder assistir a l’encontre. Amb aquest panorama afrontaven el matx els locals, què, gràcies a l’ajuda, de jugadors del sènior 2 i del júnior, van poder, disputar-lo, lluitant fins al final, encara, què, no es va poder aconseguir la victòria. Els visitants, van portar la iniciativa des del primer quart, molt més intensos que els del Vendrell i malgrat, els intents de remuntada local, es van poder endur el triomf. Després, dels resultats de la jornada, els de Manel Espallargas, se situen a la tercera posició de la classificació, amb un balanç de 6-4, en el què era l’últim partit de l’any pels taronges, doncs, en la darrera jornada de l’any, els vendrellencs, descansaran. El partit començava amb un triple de Carlos Harster, què posava un inicial 5-2, els visitants, però, replicaven amb un triple, que, encetava un parcial de 0-9, què, els donava 5-11, la iniciativa, què no deixarien en tot el matx.

En un primer quart, marcat per la intensitat dels de Fraga, què, ofegaven la producció ofensiva dels del Baix Penedès i què es tancava amb un 9-17, al lluminós. En el segon període, les defenses es van imposar, amb un Vendrell, què anava a remolc, davant una Peña Fragatina, que mantenia la intensitat defensiva i trencava la defensa rival, amb el joc interior. Un segon quart, què deixava un parcial d’11-14, que feia, què al descans, el marcador assenyalès, un 20-31, favorable, als aragonesos.

A la represa, els vendrellencs, van sortir, disposats a retallar el marcador, dos triples de Ian Solé i Carlos Harster, posaven un 26-33, què donava esperances; els visitants, tornaven a contestar, parcial de 0-5, què, tornava la diferència, 26-38, per sobre els deu punts, un avantatge, que van saber gestionar, fins al final de l’encontre. Amb un 37-49, s’arribava al final d’aquest tercer quart, què, donava pas, al període definitiu. Un darrer quart, on els del Vendrell, van tirar d’orgull, per intentar la remuntada, buscant tirs alliberats i pujant la intensitat defensiva; però, cada vegada, què els locals, s’acostaven mínimament, la Peña Fragatina, responia amb un triple, del 40-49 al 40-52 i del 43-52, a poc més de tres minuts pel final, al 43-57, què, finiquitava el partit. Masses factors en contra, per un Vendrell, què va trobar a faltar els jugadors què eren baixa i malgrat intentar-ho, no va poder superar, a un equip, visitant, que va saber jugar amb el resultat a favor, gran part del partit.

Els taronges, no tornaràn a jugar fins el proper 15 de Gener, quan rebin a Coma-ruga, al Reus Deportiu, doncs, en la darrera jornada de l’any, prevista pel 17-18 de Desembre, els hi toca jornada de descans.

Pel Vendrell van jugar: Blasi (6), Nieto (5), Ian Solé (7), Harster (18), Vázquez (5), De Dios (2), Molina (2), Arrabal (2) i Rosell. 10/21 tirs lliures, 11 cistelles de dos, 5 triples anotats.

Parcials: 9-17, 11-14 (20-31), 17-18 (37-49), 10-11 (47-60).

Segona Catalana femenina

L’AB Vendrell femení suma a Gavà, la cinquena victòria consecutiva

Segueix la ratxa guanyadora de l’AB Vendrell femení, que suma, cinc victòries consecutives, la darrera, aquest diumenge, per 42-69, a la pista del Gavà, en un partit, què les d’Eric Blay, van dominar, des del primer quart, amb 8 triples anotats, sense deixar cap opció a les locals. Un conjunt taronja, què, no perd, des del 16 d’Octubre i que amb un 6-3 de balanç, puja fins la segona plaça a la taula classificatòria, malgrat, tenir un partit més, què la majoria de rivals. L’encontre començava amb un triple de Paula Garcia, que donava tranquil·litat a les visitants, que posava un 3-8 d’inici, amb un Gavà, que tenia moltes dificultats per anotar, tres punts en sis minuts; les ràpides transicions i un triple de Marta Casañas, tancaven aquest primer quart, amb un 9-15, al lluminós. Un parcial de 2-9, amb triples d’Andrea Cabrera i Paula Peregrín, a l’inici del segon període, semblava trencar el partit, 11-24, davant un equip local, que anava a remolc de les vendrellenques. Un nou triple de Júlia Pous, deixava el 21-34 del descans.

Després del pas pels vestidors, el joc es va igualar, encara que les del Vendrell, mantenien la iniciativa, amb el 28-41, a l’equador d’aquest tercer quart; novament, la defensa de les del Baix Penedès, que va ser un mur per les de Gavà, van estar cinc minuts sense anotar, va propiciar un nou parcial, de 0-11, al segon tram d’aquest període, què, sentenciava, 28-52, el partit, a manca dels últims deu minuts. Un últim quart què va ser de tràmit, i on les visitants, van seguir amb la mateixa intensitat, anotant tres triples més, què, els donaven una merescuda victòria. En definitiva, gran partit de les taronges, en una actuació brillant de tot l’equip, què, comença a assimilar els conceptes què volen els tècnics.

Ara, la competició s’atura, per les del Vendrell, què no tornaràn a jugar fins l’any que vé, quan el 15 de Gener, visitin la pista del Pallejà, doncs, en la jornada què manca disputar-se aquest mes de Desembre, les taronges descansaran, igual com ho farà l’equip masculí.

Pel Vendrell van jugar: Rigal (5), Pous (7), Cifuentes (2), Garcia (8), Peregrín (6), Cabrera (6), Elias (9), Pérez (9), Casañas (12) i Rovira (5). 9/18 tirs lliures, 18 cistelles de dos, 8 triples anotats.

Parcials: 9-15, 12-19 (21-34), 7-18 (28-52), 14-17 (42-69).

Per la seva banda, el sènior 2 masculí, trencava la mala dinàmica de resultats, guanyant per 77-51 al Sant Pere i Sant Pau, en un partit dominat pels locals, què es van mostrar molt superiors. L’encert en els triples, fins a onze d’anotats i la gran defensa dels vendrellencs, van ser factors determinants per entendre, el resultat del partit. Al descans, els taronges dominaven per 37-18 i després d’un gran tercer període, la diferència, va arribar al 61-35, què, sentenciava el resultat. Després de nou partits disputats, els taronges, presenten un balanç de 4-5, què els deixa en la novena posició, d’aquest grup 7, de la tercera catalana. L’últim partit de l’any, serà el proper 18 de Desembre, a la pista del Constantí.