Immaculats al Municipal d’Aiguadolç

L’equip d’Alex Villagordo segueix sent un fortí a Aiguadolc, decidint en els darrers 25 minuts un partit que tenien empatat

UE Sitges B – CF La Múnia. Eix

UE Sitges B 3 – CF La Múnia 1

Un cop més i ja és el setè triomf del Sitges B davant la seva afició al municipal, l’equip ha sumat tot el jugat i el millor, trobant-se forts, potser jugar massa al futbol tot i que en aquest cas davant els altpenedesencs amb un futbol més desordenat va saber imposar la seva llei quan més complicat ho tenia, fent-se amb el tres punts en un enfrontament avançat a la propera jornada.

Avançava als seus el golejador del Sitges B en aquest enfrontament, en Pau Junyent, en una fase del matx en que l’equip sitgetà estava pressionant més amb un futbol executat per les bandes i amb criteri, arribant al descans amb aquest marcador tan ajustat, en una jugada poc afortunada, als 11 minuts de la represa Alex Gil empatava, tot un gerra d’aigua freda per l’equip sitgetà que tot i això reaccionava i tornava a entrar en el partit, Carles Arive s’inventava un xut que sortia fregant la porta visitant, un minut després Pau Junyent és més viu que la defensa de La Múnia que creien en tot moment en ells mateixos i acaba posant el

2 a 1 en un moment clau per un Sitges que estava fent tot per acabar guanyant, en una magnífica jugada de Pau Junyent fent un passi magistral Juan Riera ja en temps d’afegit deixava tot vist per sentència, donant el tercer triomf consecutiu a l’equip sitgetà en un partit en que van tenir que lluitar de debò per portar-se el gat a l’aigua.

UE Sitges B: Javi Dorado, Raul Barneda, Bruno Sastiaga, (Christian Murillo 46) Alex Rodríguez, Max Gili, (Joan Riera 67) Pau Junyent, Josep, (Hugo Pavia 82) Gerard Fernández, (Marc Silva 67) Guillermo Fayos, Guillem Fonoll (Pol Navarro 67) i Carles Aribe.

El Sitges ja no jugarà fins el 17 de desembre al camp de Les Cabanyes, darrer partit de l’any.