Handbol

Dur correctiu per seguir treballant

L’equip roig i negre es presentava a la pista de Sant Vicenç dels Horts amb entusiasme i positivitat després d'haver guanyat 5 partits consecutius

Sènior masculí del  CH Ribes. Fany Gómez

Sènior masculí del CH Ribes. Fany Gómez

Handbol 2a Catalana / Jornada 10

Fundació Handbol Sant Vicenç 33 - Handbol Ribes A 28

Tot va començar com era d’esperar. El Handbol Ribes va iniciar la primera part amb el marcador a favor, mostrant una dinàmica positiva pel que fa a l’atac i una defensa ben consistent. Els percentatges d’efectivitat de llançaments i d’aturades del porter visitant eren molt favorables.

Els vermells van agafar empenta fins a obtenir un marcador de 6-13, però poc després, al minut 18 de joc, l’equip local va demanar temps mort i el partit va començar a convertir-se en una desbandada pels ribetans. L’Handbol Sant Vicenç va surtir amb una enèrgica competitivitat i els 30 primers minuts van finalitzar amb un marcador de 12-16.

L’inici de la segona part va començar amb una millora de la defensa per part dels locals. Van passar a una defensa més oberta, cosa que va produir una davallada en l’actitud dels jugadors del CH Ribes. Van intentar, durant els minuts restants, traspassar la barrera plantejada per l’equip local, i es van mantenir amb avantatge en el marcador (amb moltes dificultats) fins al minut 23.

El Sant Vicenç va exhibir el seu millor joc i la seva defensa persistent va provocar que els vermells tinguessin menys d’un 50% d’efectivitat en tots els sentits (un alt percentatge d’errors de llançament i algunes pèrdues de pilota). Durant aquesta segona part, els ribetans van patir 7 exclusions i només van aconseguir marcar 12 gols. El partit va finalitzar amb el resultat de 33-28.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Eric Lubiano, Javi Mora (6), Pau Batlle, Ivan Moya (1), Iker Martínez (1), Toni López (6), Oscar Fernández, Ivan Roldán (1), Pol Fernández (4), Pere Noguero (8), Oriol Bañez (1), Ian Ramírez, Martí Monasterio, Víctor Rubio.

El Handbol Ribes A descansa aquest cap de setmana i la 11a jornada tindrà lloc el 17 de Desembre a les 20:45hs. a St Pere de Ribes contra el Club Handbol Sant Andreu A, un altre equip que es situa dalt de la classificació. Els vermells hauran de posar els 5 sentits a la pista.