El CB Sitges derrota al fins ara líder invicte

C. E. Sant Nicolau B     69

León, Marc, Ángel 10, Oriol 23, Adrià, Juan Antonio 12, N.Vicente, Jan 3,  Pau A., N.Velasco, Ivan 20, Nil 2, Marçal, Mauro, Pau C. 18, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi     Delegat: Jose Antonio

Parcials:  15-18        29-21           22-21          22-9

Novena jornada pel Bàsquet Sitges-La Guixeta masculí a Pins Vens contra el líder invicte, el Sant Nicolau. El Sitges segon amb un balanç de 7 victòries i 1 derrota, buscava aconseguir col·locar la primera derrota al casiller dels de Sabadell i aconseguir el lideratge abans de l’aturada de Nadal.

Primer quart marcat de tanteig per ambdues parts. Els visitants començaven a ensenyar les seves cartes i el seu estil de joc, basat clarament en el atac i la confiança amb la facilitat anotadora dels seus jugadors. Mentrestant, un Sitges que cada vegada està més fort i que comença a entendre la importància de la defensa sobre el joc. A partir d’un intercanvi de cistelles, el resultat al final dels primers 10 minuts és a favor del Sant Nicolau, 15-18. Segon quart i els locals comencen a carburar màquines. Davant la passivitat defensiva dels vermells, els jugadors exteriors blancs afinen la punteria desde 6,75 i estableixen la primera escletxa al marcador, 44-39.

A la tornada de la represa, la tensió es comença a palpar i el bon inici dels blancs es veu tapat per un bon parcial visitant. No obstant, a base de treball i intensitat, s’aconsegueix mantenir les distàncies al marcador i arribar amb 6 punts de diferencia al marcador a falta d’un quart. Últim període, el Sitges amb les idees molt clares donen un clar exemple del que és jugar a un bàsquet vistós i intens. A base d’un gran encert des de la línia de 3 punts, 17 en total i 3 jugadors amb 5 o més triples (una autèntica bogeria), s’aconsegueix tancar el partit i acabar l’any 2022 com a líders de la categoria.

Partit molt complert dels sitgetans on afirmen clarament que són candidats a l’ascens de categoria. A base de treball, sacrifici i esforç col·lectiu on tots els jugadors han sumat s’ha pogut viure una gran tarda de bàsquet. Ara cal continuar amb aquesta dinàmica i no baixar en cap moment la concentració.

Proper partit dissabte 14 de gener a les 19:00 hores a la pista del UE Sant Cugat Vermell.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Construccions Bourha – Bàsquet Piera B  62
Bàsquet Sitges “B”     80

Pau 5, Gerard, Cristian 9, Noel 5, Angel, Oscar 9, Ignasi, Giorgo 10, Miquel 2, Martin 22, Jordi 16, Adrià 2, Carles.

Entrenador: Noel Guillen    Delegat : Anna

Parcials:      16-19        6-26           19-17          21-18

Últim partit d'aquest 2022 on el sènior b del bàsquet Sitges es desplaçava al camp del Piera, un dels equips encallats a la part baixa de la classificació.

Tot i això els jugadors no es refiaven del rival i arrancar fots en el minuts inicials amb un parcial de 9 a 19, una mica reacció rival va fer que el marcador s'ajustés 16-19, però a partir d'aquí els sitgetans va ficar la directa i a la mitja part la diferència ja superava els 20 punts.

La segona part va ser un pur tràmit, els dos equips van jugar a mig gas fins al 62-80 final. Doncs així objectiu aconseguit, el Sitges acaba l'any líder amb un balanç de 8-1 empat amb el Bellvitge, equip que va guanyar a la primera jornada de lliga.

Esperem que aquest 2023 continuï igual de bé i que les lesions ens respectin.

Proper partit dissabte 14 de gener a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Joventut Castelldefels B.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A                                                  60
Sant Quirze BC                                                       53

Rubi 4, Oriol, Carlos 4, Dani 2, Jordi, Karim 8, Jonathan, Güell, Carles 3, Manel 16, Pau 6, Fernando, Antonio 6, Ivan 9, Marc 2.

Entrenador :  Jordi i Angel         Delegat : Ana Maria

Parcials:         15-15         14-14             12-8          19-16

Última jornada pel sots21 del Sitges abans de l’aturada amb un balanç de 6 victòries, 5 d’elles consecutives, i 3 derrotes. Per altra banda, el Sant Quirze BC amb un balanç de 3 victòries i 5 derrotes.

Partit fluix per part local. A excepció dels 5 minuts entre el minut 25 i 30, els locals no van imposar el seu joc amb una intensitat defensiva alta i una bona circulació de pilota. El poc ritme defensiu no permetia fer transicions de defensa a atac i no possibilitava córrer al contraatac anotant amb facilitat.

D’altra banda, com ha passat en altres partits, el percentatge del tir exterior ha sigut molt baix, provocant que totes les cistelles fossin aprop de cistella. A mesura que passava el temps, les accions eren cada vegada més dures, però sempre netes i formant part del joc. Si més no, aquesta duresa en el joc ha activat als jugadors locals i han entrat en ritme de partit abans que fos massa tard i es pogués patir pel resultat.

Últim partit de l’any 2022 i victòria que permet aspirar a posicions altes de la classificació i aconseguir la sisena victòria consecutiva de l’equip.

Proper partit diumenge 15 de gener a les 12:00 hores a la pista del AEC Collblanc.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A”     61
CNB Vilanova – Ako verd    50

Leon, Ulises 3, Jaume, Da Wei, Jan 3, Pol 6, Luan 2, Biel 34, Leo, Victor 11, Hèctor 2, Lucas.

Entrenador: Jordi i Angel      Delegat: Josep Antoni

Parcials:      18-10         10-7             11-14          22-19

Nova victòria del Junior A per 11 punts de diferencia davant del Vilanova. Partit que es preveia complicat per les baixes de Leo i Leon, els dos màxims anotadors del equip.

Primer quart on una solida defensa i unes rapides transicions ofensives ens permetien agafar avantatja al marcador, 18-10. Segon quart on el rival es va posar en zona, encara així des de la defensa aconseguim mantenir distancies i anar al descans 11 a dalt, 28-17.

Tercer quart amb la mateixa dinàmica, defensant be però a tascant-nos en la zona, sort que a base del rebot ofensiu aconseguíem anotar alguna cistella, 39-31. Últim quart i partit obert, al final aconseguim atacar be la zona i corre al contraatac, sumat a un domini del rebot, ens anem al marcador. Resultat final de 61-50.

Destacar el gran partit de Biel, que va anotar 34 punts, nomes amb cistelles de sota cistella i amb 0/6 des de la línia de tirs lliures.
Victoria molt important abans de les vacances de nadal.

Proper partit diumenge 15 de gener a les 19:45 hores a Pins, desplaçament  a la pista del Intersport Olaria Samà Vilanova U18M.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

C.B. Montpedrós A     45
Basquet Sitges “B”     51

Gabriel 5, Diego 4, Joan, Juan 4, Joel, Adrià 12, Samuel, Biel, Enoc, Eric 15, Victor 8, Natan 3.

Entrenador: Galdric i Xenia    Delegat : Nacho

Parcials:    12-16        16-8             14-8         3-19

El Sitges acaba l'any amb victòria.

El partit va començar força bé i gràcies a una bona circulació de pilota s'aconseguien els primers avantatges en el marcador. Al segon període la tònica seguia igual però en uns nefastos últims tres minuts, el Montpedrós aconseguia capgirar al partit. El resultat al descans era de 28-24.

A la represa el partit encara es va complicar més i una sèrie de llançaments precipitats juntament amb una defensa molt permissiva donaven un màxim avantatge als locals, 38-27, a falta de tres minuts per acabar el tercer quart. Gràcies a una defensa zonal els sitgetans van poder parar la dinàmica anotadora local però s'arribava als últims deu minuts amb un desavantatge de deu punts, 42-32.

Tot i aquesta diferència de punts, l'equip mai va deixar de lluitar i va aconseguir un espectacular remuntada amb un parcial de 3-19 per acabar guanyant el partit.

Proper partit dissabte 14 de gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el B.F. Cornella B.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”     64
Els Monjos B.C.      41

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin     Delegat: Maria Luisa

Partit gairebé perfecte per tancar l'any amb molt bones sensacions.

Comencem el partit amb un bon parcial que fa que ens fiquem 10 a dalt en el marcador, gràcies a la pressió individual a tota la pista i els atacs en transició.

Sortim al tercer quart amb l'objectiu de controlar el rebot i poder córrer al contraatac i ho aconseguim, gràcies en part també a la bona defensa per part de tot l'equip acompanya per un molt bon moviment de pilota en atac om tothom va tenir protagonisme.

Victòria que ens serveix per aconseguir la segona posició en aquesta fase prèvia.

Proper partit el cap de setmana del 14/15 de gener, pendent de calendari.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C – primera fase – grup 18

Basquet Sitges “B”     44
Òdena Club Bàsquet     60

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel     Delegat: Alberto

Derrota del Sitges contra el líder invicte de la lligueta per nomes 16 punts.

Molt content pel partit en general. Aconseguim lluitar durant casi 40 minuts contra un equip completament superior a nosaltres en tots els aspectes.

Un partit molt regular, on aconseguíem bones defenses i realitzar atacs ordenats. Això ens feia estar tot el partit junts al marcador. Al final la superioritat del Òdena es va acabar imposant per endur-se el partit. Cal mencionar que a la primera volta vam perdre de 50 punts.

Molt content pel treball realitzat per part dels jugadors.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C – primera fase – grup 17

Basquet Sitges “C”

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia     Delegat: Valentina

Jornada de D E S C A N S

Proper partit el cap de setmana del 14/15 de gener,  pendent de calendari.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”     69
Els Monjos B.C.      19

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan      Delegat: Raquel

Últim partit de la primera fase que acabem com a segons en la classificació, partit contra un rival molt inferior que va lluitar tot el partit i no va baixar el cap en cap moment tot i el marcador, bona feina dels de sitges alhora de trobar cistelles fàcils i bones penetracions, ara a descansar al nadal per tornar al màxim per la segona fase.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Sitges “A”

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta    Delegat : Juan Jose

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B – primera fase – grup 08

Basquet Sitges “A”     59
C.B. Santfeliuenc B     39

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal    Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte, el Mini A del Sitges s'enfrontava al Pins Vens contra el C.B. Santfeliuenc, en un partit que enfrontava als del C.B. Sitges contra l'equip que tenien just darrera a la classificació.

L'equip local, però, rebia als de Sanfeliu amb tant sols 8 jugadors disponibles, tal i com havia sigut costum aquestes darreres setmanes, per tant, com ja sabien, havien de vigilar molt amb les faltes personals.

Tot i això, els sitgetans van sortir amb tot i van fer uns molt bons primers quarts, imposant el ritme que ell vam voler i que van donar un cert avantatge a favor seu. Així doncs, tot i algun quart amb alguna baixada, al descans s'arribava per davant del marcador, amb un avantatge que donava certa comoditat als sitgetans.

La segona meitat va seguir la mateixa tònica, amb bons quarts que donaven tranquil·litat als locals, però amb alguna que altre baixada, deguda a que algun jugador del sitges es va veure carregat de faltes personals i va haver d'afluixar la seva intensitat defensiva perquè no acabés sent expulsat i, degut això, el seu equip acabés perdent per alineació indeguda.

El final del partit, va mostrar un 59-39 favorable al C.B. Sitges, certificant la seva 4a victòria de la temporada i la 4a posició en el seu grup d'aquesta primera fase de la temporada.

En general, molt bon partit de tot l'equip, que en gran part del partit va aconseguir imposar el ritme que va voler i fer el joc que volia. Ara arriba l'aturada de Nadal, temps per reposar piles i tornar amb les bateries carregades per iniciar amb ganes la segona fase de la temporada.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D – primera fase – grup 10

Bàsquet Sant Boi – Negre    42
Basquet Sitges “B”     31

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan.

Entrenador: Marina i Diego

Últim partit del Mini B abans de les vacances de nadal. Un contrincant que a l’anada ens va costar i no vam saber controlar-lo i encara que no haguem pogut emportar-nos la victòria cap a casa, els jugadors ho han donat tot i han demostrat que no tenen cap por davant d’equips més forts.

Molt bona defensa i moviment en atac permet que els primers quarts fossin nostres, un mal quart ha fet que perdem el control i acabem perdent d’11.
En tot moment no han baixat els braços i han seguit intentant guanyar amb bons pases i una defensa molt bona.

Bon partit i a seguir!

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell C – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     58
C.E.B. Pallejà        8

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau    Delegat : Dani

Vuitè partit de la temporada pel Premini masculí sitgetà. L'equip segueix invicte i es manté amb un molt bon 8/0 començant en bon peu i obrint les portes a la nova categoria B2.

Al Inici de la primera part i el Sitges demostra  en el primer quart un esperit de jugar en equip, de passar-s’ho bé i gaudint com un equip. En general, bones sensacions gairebé durant tot el partit, surten les coses treballades (passar i tallar) practicades anteriorment als entrenos.

Comença la segona part i més del mateix, l’equip segueix donant bons resultats i es segueix mantenint aquesta bona dinàmica d’equip, esperem que aquest nou canvi de lliga, no alteri molt a l’hora de jugar dels jugadors ni a la seva actitud. Amb moltes ganes de començar aquest nou repte.

C.T. Pre-mini “B”-mixte – nivell C – primera fase – grup 10

Basquet Llor A
Basquet Sitges “B”

Cinto, Nil, Pau, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Maria, Martina, Marta, Pol.

Entrenador: Berta i Judit     Delegat : Xavier.

Partit suspès per la pluja.

Escobol  - BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Vilabasquet Viladecans
Bàsquet Sitges Blanc

David, Vera, Ania, Valentina, Pau, Lucas, Claudia, Pol, Victor, Nil, Aliena, Iu, Ruth, Alejandro.

Entrenador : Elena i Maria

Tercer partit de lliga de l'escobol a Viladecans. Partit on al principi comencem perdent moltes pilotes, I amb una defensa fluixa. A la segona part intensifiquem defensa i atac aconseguint un millor resultat.

Les entrenadores estan orgulloses de l'equip i de l'afició.

El pròxim partit serà el 14 de gener del 2023 a les 9:00 hores, on ens desplaçarem a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal de Vilafranca Escobol.

C.B. Gavà Escola Vermell
Bàsquet Sitges Verd

Laia, Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

Últim partit de l'any de l'Escobol a Viladecans contra el Vilabasquet Viladecans.

Partit molt disputat entre els dos equips, on els nostres jugadors demostren durant el partit, el treball fet en defensa i en atac als entrenaments.

Tant els pares i mares com les entrenadores estem molt contents amb el progrés de l'equip.

El pròxim partit serà el 15 de gener del 2023 a les 9:00 hores, on ens desplaçarem a la pista del Escola Xamba.

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es     41
Samà de Vilanova       51

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Tercer partit amistós que disputava l’equip de veterans del Sitges i primera derrota contra el rival històric de l’entitat.

Aquest passat dilluns, es va celebrar el partit entre els veterans del Sitges i els veterans del Samà de Vilanova. Un partit que va servir per mostrar les mancances del Sitges davant d’un Samà superior durant els 40 minuts. Els veterans del Sitges van començar confiats en les seves possibilitats però molt despistats en la defensa individual. Al final dels primers 10 minuts l’equip ja perdia per dotze (9-21).

Aquest mal inici va condicionar tot el partit, però el Sitges, refugiant-se en una zona i sortint al contraatac va poder reduir diferències, arribant a posar-se a dos punts a manca de menys de dos minuts per la finalització de la mitja part.

A la segona part, el Vilanova de seguida va tornar a posar-se 10 punt per endavant. Avantatge que va saber conservar fins l’últim quart. En la primera part de l’últim quart una bona defensa del Sitges, semblava que podria igualar el partit. Però el base del Sitges, ben pressionat va retenir massa la pilota i no va saber donar fluïdesa a l’atac de l’equip. Els últims cinc minuts del Sitges ja varen ser a la desesperada intentant igualar el partit a base de múltiples llançaments triples sense encert.

A la espera del partit de tornada, sembla que els fantasmes dels antics jugadors del pavelló de les Casernes, els Cuevas, Dudu, Barneda i Sanmartin varen aparèixer en la ment i en el joc dels locals. En definitiva molt a millorar en el Sitges i un distret i divertit partit que emulà la rivalitat històrica entre aquestes dues entitats. Rivalitat que a voltes es va veure reflexa da amb una intensitat defensiva que no s’acostuma a veure en aquesta categoria. Intensitat que fins i tot va dur a l’àrbitre del partit a xiular una tècnica a un jugador local per tal que no se li escapés de les mans.

C.T. Sènior femení - fase regular – grup 02

CNB Vilanova – AKO     56
Bàsquet Sitges – La Oca     63

Marina, Clara 14, Nuria 3, Berta S, Belen 2, Lucia 1, Anna 10, Berta A 8, Xenia 6, Ona, Ariadna, Judit 2, Claudia 17.

Entrenador: N.Vicente    Delegat :

Parcials:      15-14         14-14           17-23          10-12

Les sitgetanes s'imposen a Vilanova en un partit molt disputat. No és fins a l'últim període que obren una escletxa en el marcador aprofitant els avantatges en el joc interior.
Bon partit de tot l'equip que ha sabut lluitar fins al final.

El proper partit serà el dissabte dia 14 de gener a les 17:45 hores, a Pins Vens contra UE Sant Cugat Vermell.

C.T. Junior femení – nivell B – primera fase – grup 03

BC Sant Joan Despí     48
Bàsquet Sitges – La Oca     45

Ariadna 6, Alba 4,  Abril,  Maria, Lise 2, Aitana 9, Alexia V 8, Vinyet, Andrea 8, Alexia S 8, Xesca, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:        16-10        9-12           12-8          11-15

Darrer partit de la primera fase, on després de les ultimes derrotes on l'equip no havia estat fi, la importància del partit era recuperar sensacions de cara a la tornada de vacances.

Bon inici de partit, on tenim les primeres avantatges, amb bons atacs tenint tirs alliberats per baix encert. Una petita desconnexió en els darrers minuts fa que les locals acabin per sobre. A partir del segon quart, es manté la mateixa tònica, on les diferencies oscil•len entre els 3-7 punts a favor de les barcelonines. Els errors puntuals els permeten anotar i els nostres tirs no acaben de trobar cistella.

En els últims minuts intercanvi de tirs lliures i arribem amb la darrera possessió per poder forçar la prorroga però malauradament el tir no troba cistella.

Tot i la derrota, molt bones sensacions. L'equip va estar unit, totes les jugadores es van estar animant i es van veure bons conceptes dels treballats en els entrenaments.

Ara toca descansar uns dies i preparar-nos per una segona fase on competirem a B1.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

C.B. Sant Andreu      58
Basquet Sitges “A”     50

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

Derrota contra el Sant Andreu.

Les cadets començaven el partit sense identitat defensiva ni energia. Però gràcies al joc interior de l'equip i a la pro activitat ofensiva, les nostres es plantaven a la mitja part 6 punts per sota al marcador.

La segona part, es veia una millora de la intensitat defensiva respecte a la primera part, però en cap moment es demostrava la defensa identitària de l'equip. Fet, que conjuntament amb la falta d'encert a la línia de tirs lliures, derivava amb derrota a l'últim partit de la fase prèvia.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B – primera fase – grup 03

C.B. Viladecans      65
Basquet Sitges “A”     49

Ines, Mar, Valentina, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Amanda, Sofia, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Partit on ens jugàvem la primera posició de la primera fase.

Sortim molt nervioses durant  els primers minuts de partit i amb masses errors en defensa que fan que les locals aconsegueixin un parcial de 12-0. Les sitgetanes no aconsegueixen ficar-se al partit i la distància s'arriba a augmentar fins als 23 punts.

En canvi a la segona part, comencem a pujar la intensitat, sobretot en defensa i aconseguim apropar-nos en el marcador fins anar 7 punts abaix a l'inici de l'últim quart. Tot i l'esforç, no podem aconseguir la victòria.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C – primera fase – grup 09

C.B. Montpedrós B     64
Basquet Sitges “A”     47

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Creta, Ines.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Durant el transcurs del partit s'han vist millores i nous conceptes a nivell ofensiu. Però d'altra banda ha faltat intensitat defensiva i una mica més d'esforç de les sitgetanes. Tocarà seguir treballant.