El dissabte, 17 de desembre s'enfrontaven en el Pavelló Municipal de Ribes les dues millors defenses del grup A de Lliga Catalana

Ribes Sènior Femení - Mubak BM La Roca B . Ramón Stockli

Lliga Catalana - Grup A - Jornada 12

Ribes Sènior Femení 23 - Mubak BM La Roca B 20

Els primers minuts del partit van ser clarament a favor de les visitants. Les del Vallès van sortir a la pista amb una mica més d'intensitat i sobretot més encert en els tirs a porteria. La defensa de La Roca es situava bé i a les ribetanes els costava finalitzar les jugades. Es va arribar al minut 12 amb un 2 – 6 en el marcador. En aquest moment va entrar la lateral local Virginia Jodar i li va donar un altre ritme al partit. El seu joc decidit i vertical es va traduir en un augment de la velocitat dels atacs. A part que va marcar diversos gols, li va donar ales a l'altra lateral Anna Hernández que ara sí que es trobava més còmoda i trobava forats per a acabar les jugades.

La conseqüència va ser un 6 - 6 en el minut 17.

Partit igualat i intercanvi de gols la resta de la primera part per a arribar al descans amb empat (10 – 10).

La segona part va començar amb un Ribes jugant al contraatac i en 4 minuts va aconseguir un avantatge de 3 gols (13 – 10). La Roca no va llançar la tovallola i va tornar a igualar el matx (13 – 13 / min. 38). Les locals mantenien un ritme de partit alt amb l'esperança d'anar desgastant a les rivals. Al final la bona forma física de les jugadores del Ribes va donar els seus fruits i en el minut 50 van aconseguir una diferència de 3 gols (19 – 16) que ja seria decisiva. Va ser una altra vegada Virginia Jodar que amb la seva empenta va ajudar a decantar el partit a favor de les ribetanes. En els últims 10 minuts l'avantatge sempre es va situar entre 2 i 4 gols per a acabar amb el resultat de 23 – 20.

Amb aquesta victòria i mancant dos jornades el Ribes s'assegura matemàticament el primer lloc de la classificació. El St Joan despí B es situa a cinc punts i el St Vicenç B a sis.

Pròxim partit el cap de setmana del 14/15 de gener a Granollers.

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (8), Virginia Jodar (7), Cristina Hernández (3), Elena Custodio (1), Naiara Aragón (1), Alba Serrano (1), Joana Santiago (0), Patricia Lucas (0), Laura Roldán (1), Paula García (1), Anna Gargallo (0), Judit Olivella (0)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 29%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 38%