Gimnàstica

32 podis pel CG Vilanova al torneig Osonagym

L'equip Base 2-3-4-5 del CG Vilanova. Eix

El passat 17 de desembre es va celebrar a Vic el Torneig Osonagym 2022

El Club Gimnàstica participava en les categories Base 2-3-4 i 5 i va aconseguir 32 podis entre classificacions individuals generals, per aparells i per equips.

En categoria Base 2P

Neus Massana va guanyar l'Or a la classificació General. També va ser primera en la classificació per aparells a Salt, Paral·leles, Barra i Terra.

Adele Velo va finalitzar en 6a. posició a la classificació individual general.

Ariadna Gol va concloure en 12a. posició a la general i 3a. a l'aparell de salt.

Per equips, la suma de les puntuacions de les tres gimnastes va permetre que pugessin al primer calaix del podi i obtenir la medalla d'Or.

En categoria Base 3P

Noa Rosalen va aconseguir la medalla d'Or a la classificació general. En la Classificació per aparells va ser 1a. a Salt, Paral·leles i Barra i 2a., en l'aparell de Terra,

Queralt Carmona va concloure en 2a.posició, medalla de Plata a la classificació general, medalla d'Or en Salt i Terra, Plata a Paral·leles i Bronze a Barra per aparells.

En categoria Base 3M

Cloe Lirola va pujar al primer calaix del podi, va aconseguir la medalla d'Or a la classificació general i en la classificació per aparells Or a Paral·leles i Barra i Plata a Salt.

En categoria Base 4P

Júlia Horta va concloure en 25a. posició a la classificació individual general.

En categoria Base 5P

Kate Serrano va guanyar l'Or a la classificació general aconseguint la 1a. posició en Paral·leles, Barra i Terra més la 2a. plaça en Salt a la classificació per aparells.

Alba González va aconseguir la Plata a la classificació individual i en la classificació per aparells, va aconseguir l'Or a Salt i la Plata a Paral·leles i Terra.

Nahia Miret va finalitzar en 46a. posició a la general i Alba Almirall va ser 52a. a la classificació individual.

En la classificació per aparells, la suma de les puntuacions de les quatre gimnastes va fer que pugessin al 2n. calaix del podi aconseguint la Plata.

En categoria Base 5M

Adriana Genís va finalitzar en 11a. posició a la classificació individual general i va aconseguir la medalla de Bronze en l'aparell de Terra a la classificació individual per aparells.

Aquest ha estat l'últim campionat de l'any 2022, carregat d'èxits per les gimnastes del C.G. Vilanova i que permet a l'Equip Tècnic Base GAF format per la Lidia Castillejo, l'Encarni Adsuar i la Nadia López,

plantejar els objectius a seguir durant la temporada 2023.