Futbol 7

Nou any i nova lliga pel Nova

Després d’un bon final d’any on les sensacions en el joc i l’actitud de l’equip ha estat molt positives arranca una nova temporada per l’equip olivellenc

On la lliga que continua serà una nova proba de foc, per no repetir errors del passat en altres temporades i acabar donant una bona imatge i una bona classificació final.

Aquest dimecres tornava la lliga, setena jornada, després d’uns bons turrons, amb un CE. Nova Olivella Ferdolç, amb un partit molt important per començar bé i per puntuar i sortir de la zona baixa. En contra, un Manchester Piti, que està cinquè amb 10 punts. A la primera part, el físic i el joc dels olivellencs va aguantar i fins i tot podrien haver inaugurat el marcador però la defensa de l’equip local i un gran porter sota pals feia que el marcador arribés al descans amb 0 a 0. Un Nova, que al contrari que la primera part, feia aigües fruït de l’esforç fet, en tres errors encaixava un 0 a 3 que feia que de nou perdés l’oportunitat d’obtenir un nou triomf. Ara toca oblidar i centrar-se en el que ve, que serà molt dur. Una vuitena jornada, 1 de febrer, contra un vell conegut de l’afició, el Pico Pala TM., que està fent una gran temporada, Quart a la lliga amb 12 punts i que no serà fàcil, annex.1, 22:30h.

Torna la Copa

Abans el Nova haurà de passar per la copa, 24 de gener, annex.1, 22:30h, en un partit contra un segona A, la Penya Barcelonista Vilanova, que es troba cuer del Grup B, darrera de l’equip olivellenc i que voldrà deixar la mala imatge de la primera jornada.

Resultats 7ena Jornada de la Lliga:

Pico Pala TM. 9 - 0 Xiringuito FC.

Manchester Piti 3 - 0 CE. Nova Olivella Ferdolç.

FC. Fisiolab 0 - 9 Luistatto FC.

At. Perroflautas 4 - 3 Notthingham Miedo.