El Patí Vilanova guanya al G.E.i E.G. i te a tocar la classificació per la segona fase d’ascens

Partit discret en que el millor ha estat el resultat

El C.P. Vilanova ha derrotat al G.E.i E.G. de Girona per 5 gols a 3 en el partit corresponent a la 11éna jornada de la Nacional Catalana Masculina - Grup “A” amb el que retornava a la competició desprès de l’aturada per les  Festes Nadalenques i de Cap d’Any i que s’ha disputat la nit de dissabte amb el nou horari (tres quarts de vuit) al Pavelló de Les Casernes amb una discreta entrada de públic, condicionada pels actes festius programats per la Festa dels Tres Tombs.

Partit discret i que el millor pel Patí han estat els tres punts, que han tingut que treballar i mantenir davant un equip correcte per la categoria amb algun jugador interesant, sense més, i que ha arribat al descans amb una avantatge de un gol.

Com hem apuntat, els visitants han obert el marcador en el minut 4 del primer temps, en el que el joc del Patí ha estat totalment desgabellat, sense idees claras, inoperant i inconnexe. El resultat ha estat el normal d’aquesta situació amb els gironins per endavant en el marcador al descans.

En la segona part només començar Querol feia l’empat amb una bola que ha entrat a empentes i rodolons i un minut més tard la directa per blava a Estebanell no s’ha transformat però en la següent jugada de nou Querol marcava posant al Patí per endavant. Aquesta dinàmica l’ha completat el mateix Querol fent el tercer abans del minut 5.

Una caiguda inopòrtuna de Mudarra ha permés una contra gironina amb la que s’han apropat en el marcador en el mint 7. El joc ha tornat a estar poc fluït pels del Patí fins que Sebrià ha marcat el quart gol. Els gironins han avançat línies, a pressionar pràcticament des de la sortida de bola i aquesta situació els ha fet carregar-se amb la desena falta que ara si, Sebrià a manca de dos minuts i mig transformava.

Fins al final amb els visitants abocats a l’àrea local, i aconseguint el seu tercer gol, el Patí ha estat encertat en poder mantenir el resultat i els tres punts.

C.P. VILANOVA 5 - G.E. i E.G. 3

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA: Marimón, Vergés, Mudarra, Querol, L a Laguna (cinc inicial) Sebrià, Amores, J. Martinez, A. Ferrer, Pérez (p.s). Entrenador: J. Costa

G.E.i E.G: Formatjé, López, Nonell, Mir, Mateos (cinc inicial) Sitjà, Estebanell, Sala, Dickin i Plana (p. s.) Entrenador: Sr. Cristino Garcia

ÀRBITRE: Sr. Joan Rovira

GOLS: 1a PART 0-1 Mir (min 4). 2ona PART 1-1 Querol (min 1), 2-1 Querol (min 2), 3-1 Querol (min 5) 3-2 Mateos (min 7), 4-2 Sebrià (min 17), 5-2 Sebrià de FDA (min 22), 5-3 Estebanell (min 23).

TARGETES: Blava a Estebanell