Tot i la falta de ritme victòria contra el Sant Cugat

Cròniques i resultats dels partits del cap de setmana disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges

Sènior Masculí CB Sitges - UE Sant Cugat Vermell  . Eix

Sènior Masculí CB Sitges - UE Sant Cugat Vermell . Eix

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

UE Sant Cugat Vermell  59

Bàsquet Sitges – La Guixeta  68

León, Marc, Ángel 16, Oriol 16, Adrià, Juan Antonio 4, N.Vicente, Jan 3,  Pau A., N.Velasco, Ivan 18, Nil 4, Marçal, Mauro 3, Pau C. 4, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi        Delegat: Jose Antonio

Parcials:    15-15      15-13     10-21     19-19

Jornada número 12, la primera després de l’aturada de Nadal i amb moltes ganes de tornar a la competició. Per part visitant, el Bàsquet Sitges – La Guixeta líder amb un balanç de 9-1, contra el Sant Cugat en vuitena posició amb un balanç de 4-4.

Primer quart on es nota la falta de ritme per aquest mes d’aturada i els dos equips necessiten tornar a agafar el ritme de competició. Errors propers a cistella que no permeten obrir cap escletxa a favor de cap equip. No obstant, els primers 10 minuts es veuen marcats clarament per una gran intensitat defensiva amb molts contactes que permeten els àrbitres.

Segon quart, els locals pugen línies defensives i cada cistella pels sitgetans es fan un món per culpa de la circulació de pilota lenta i els canvis constants en defensa. Tot i això, el marcador només reflexa una diferència de dos punts i totes les opcions per aconseguir la novena victòria de la temporada.

A la tornada de la represa, el Bàsquet Sitges – La Guixeta puja la seva intensitat, s’aconsegueix un major percentatge en el tir i un major control del rebot defensiu, creant la primera escletxa al marcador de 10 punts.

Últim període, els nervis a flor de pell i dos jugadors blancs destaquen en la part ofensiva per tal que no hi hagi cap dificultat de tancar el partit i aconseguir la victòria. L’Oriol amb 7 punts i l’Ivan amb 8 permeten que les diferències en cap moment baixin dels 7 punts.

Partit que clarament presenta els símptomes post nadalencs, però poc a poc s’aconseguirà tornar al ritme de competició d’abans de l’aturada. Queda molta temporada i molts partits on els jugadors blancs ens permetran gaudir d’un bon bàsquet.

Proper partit dissabte 21 de gener a les 17:45 hores  a Pins Vens contra el C.B. Castellet - Arimany.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B”      72

C.B. Joventut Castelldefels B    58

Pau 4, Gerard 2, Cristian 11, Noel 14, Angel, Oscar 9, Ignasi, Giorgo 1, Miquel, Martin 27, Jordi, Adrià 4, Carles.

Entrenador: Noel Guillen        Delegat : Anna

Parcials:     22-11        13-18       19-19       18-10

Primer partit de l'any i primera victòria.

Sempre és molt important començar l'any amb victòria i així ho va aconseguir el sènior b del Sitges que tornava a jugar després de gairebé 1 mes desde la parada pels nadals, els sitgetans van sortir una mica adormits i això ho va aprofitar el joventut Castelldefels per començar amb un 2-7 en el marcador, després d'un temps mort obligatori la reacció va sorgir efecte i al final del primer quart va acabar amb avantatja local 22-14.

El partit va anar fent la goma durant molta estona, el Castelldefels va jugar un molt bon partit i es va apropar a 2 punts a falta d'un quart per jugar, la major experiència del Sitges va fer que el marcador acabes en el 72-58 final, amb aquest victòria el Sitges segueix líder empatat amb el Bellvitge.

La pròxima jornada serà setmana de DESCANS per el segon equip.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

AEC Collblanc     46

Basquet Sitges “A      51

Rubi 6, Oriol 2, Carlos, Dani 7, Jordi, Karim 14, Jonathan, Güell 1, Carles 6, Manel 13, Pau 2, Fernando, Antonio, Ivan, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel       Delegat : Ana Maria

Parcials:    13-11       10-20      18-6      5-14

Victòria del Sots 21 a la pista del Collblanc.

El partit va estar ple d'alts i baixos i es va acabar decidint per petits detalls. El partit va començar d'allò més igualat i no va ser fins al segon quart que el Sitges va poder distanciar-se en el marcador gràcies a encadenar bones actuacions defensives que permetien atacs ràpids o amb bona circulació de pilota. El resultat al descans era de 23-31.

Tot i anotar la primera cistella del tercer quart i situar-se a deu punts, el Collblanc no es va donar per vençut i va apretar de valent per anar retallant la distància i capgirar la situació. El col·lapse en atac i la mala selecció dels llançaments feia que s'arribés als últims deu minuts perdent de quatre punts, 41-37. Els primers minuts de l'últim període van estar plens d’imprecisions per part dels dos equips però mica en mica els sitgetans recuperaven distància i es situaven a només un punt, 46-45, a falta de dos minuts. Un cop més l'equip va treballar en defensa per aturar tots els atacs locals. Dues cistelles consecutives deixaven el partit pràcticament decidit al que s'hi van afegir dos tirs lliures forçats per parar el temps.

La pròxima jornada serà setmana de DESCANS

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Intersport Olaria Samà Vilanova U18M    51

Basquet Sitges “A”   48

Leon 17, Ulises 2, Jaume 4, Da Wei, Jan 3, Pol, Luan 4, Biel 4, Leo 3, Victor 9, Hèctor, Lucas 2.

Entrenador:  Jordi i Angel       Delegat: Josep Antoni

Parcials:   14-12      14-11       7-17       16-8

Jornada número 12 pel junior sitgetà, la primera després de les vacances de Nadal. A més, derbi comarcal, indicant que seria un partit d’alta tensió entre els dos equips.

Inici de partit lent i amb molts errors. Tot i la diferència d’alçada entre els dos equips, la poca intensitat dels sitgetans a permès que els de Vilanova poguessin controlar en tot moment el rebot defensiu i ofensiu. Final dels primers 10 minuts i parcial de 14-12, -2 pels blancs.
Segon quart i mateixa dinàmica on el junior blanc encara no desperta i la intensitat defensiva no és l’apropiada per un partit on el rival i el resultat poden decidir el transcurs de la temporada. Poca responsabilitat individual, conceptes defensius gens clars i els locals poc a poc van trobant la manera d’anotar amb certa facilitat. Descans i, tot i no fer un bon partit, encara hi havia moltes opcions de lluitar pel partit.

Tornada a la represa, els jugadors visitants es comencen a activitat i a partir de bones defenses i ràpids contraatacs el marcador es capgira fins la màxima pels sitgetans de 5 punts, 35-40.

Però els 10 últims minuts tornen a ser un mirall del que havia sigut el partit. Molts errors, dubtes, nervis i situacions que no es saben llegir permeten que poc a poc la inèrcia del partit torni a canviar i no s’aconsegueixi la victòria. Final 51-48.

Cal fer èmfasi a tots els errors realitzats i tractar de solucionar-ho el més aviat possible. Queda molta lliga i cal lluitar cada pilota de cada partit, no baixar els braços per qualsevol error.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B”     37

B.F. Cornella B   41

Gabriel 2, Keziah, Diego 7, Joan, Juan 5, Joel 1, Adrià 10, Samuel 2, Biel 2, Enoc, Eric 2, Victor 6, Natan.

Entrenador:  Galdric i Xenia      Delegat : Nacho

Parcials:    5-13      15-12      6-10       11-6

El Sitges reprèn la temporada amb derrota.

Un primer període desastrós fa que el júnior hagi d'anar a remolc tot el partit. L'equip no va trobar el ritme en cap moment, l'atac molt estàtic i la defensa molt permissiva. Tot i això la diferència a la mitja part només era de cinc punts, 20-25.

Al tercer quart però la dinàmica no va canviar i el Sitges va arribar als últims deu minuts perdent de nou punts, 26-35. Una bona sortida a l'últim tram del partit situava el Sitges a només tres punts a falta de tres minuts per acabar el partit, 35-38. El Cornellà però va saber aguantar l'embranzida final per endur-se una merescuda victòria.

Proper partit dissabte 21 de gener a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Andreu.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A”

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador:  Martin       Delegat: Maria Luisa

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Bellvitge Negre – Joan XXIII.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B”

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador:  Angel        Delegat: Alberto

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el CNB Vilanova – Ako Verd.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

Basquet Sitges “C”

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador:  Oscar i Lucia      Delegat: Valentina

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Corbera Negre.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador:  Ivan      Delegat: Raquel

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Les Franqueses

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta      Delegat : Juan Jose

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Ferrimaq – C.B. Sant Just.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador:  Oriol i Marçal      Delegat:  Eduardo

Proper partit el diumenge dia 22 de Gener a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan.

Entrenador:  Marina i Diego

Proper partit el diumenge dia 22 de Gener a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del MVP Cervelló.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau       Delegat : Dani

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del AE Minguella A-Drivim.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David.

Entrenador: Berta i Judit     Delegat : Xavier.

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Joventut Castelldefels 2N Any

Escobol  - BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal de Vilafranca Escobol

Bàsquet Sitges Blanc

Elena, Maria, Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro.

Entrenador : Elena i Maria

Quart partit de bàsquet de l'escobol a Vilafranca del Penedès. Partit on surten una mica desconcentrats i, per tant , perdem moltes pilotes. Tot i que, a la mitja part millorem la defensa i l'atac no aconseguim la victòria.

Les entrenadores milloraran els exercicis per poder millorar en defensa, tot i que estan orgulloses dels jugadors i amb la seva afició.

C.B. Gavà Escola Vermell

Bàsquet Sitges Verd

Ariadna, Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

Partit ajornat al dia al dia 4 de Febrer a les 9:30 hores.

El pròxim partit serà el 28 de gener del 2023 a les 9:00 hores, a Pins Vens a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal de Vilafranca Escobol

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

El proper partit serà el dia 30 de Gener a las 20:30 hores a Barcelona contra el Veterans del F.C. Barcelona.

C.T. Sènior femení - fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca     50

UE Sant Cugat Vermell    47

Marina, Clara 3, Nuria 3, Berta S 1, Belen, Lucia, Anna 6, Berta A, Xenia 8, Ona 7, Ariadna, Judit, Claudia 22.

Entrenador: N.Vicente

Parcials:   12-16         21-13       12-11       5-7

Les nostres sèniors tornen de la parada per vacances amb una nova victòria davant el Sant Cugat, equip de la part alta de la classificació.

No començaven molt bé. El joc interior de les visitants era molt potent, les nostres noies no aconseguien frenar-ho. A més a més, anotaven amb ràpids contraatacs. A poc a poc les nostres sèniors anaven entrenen

El joc, i parant els punts forts de les rivals. Fet que provocava una diferència de 10 punts als minuts finals del partit. Uns dos últims minuts sense anotar provocava que s'apropessin a tan sols tres punts, però la victòria es quedava a Sitges

El proper partit serà el diumenge dia 22 de gener a les 18:00 hores, a la pista del Club Bàsquet Martorell.

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca

Ariadna, Alba,  Abril,  Maria, Lise, Aitana, Alexia V, Vinyet, Andrea, Alexia S, Xesca, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el C.E. Xamba Taronja.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Repa – C.B. Cubelles.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Lluïsos de Gracia.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Gavà.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el La Secre – C.B. Martorell.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Proper partit el dissabte dia 21 de Gener a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Basket Esplugues.