Rugbi

Gran dissabte de rugbi a Les Comes d'Igualada amb l'Anoia RC

Sots14 Anoia Rugbi Club. Eix

Una victòria pels sots14 i una derrota pels sots16 al camp de Les Comes. El sots 14 va tornar a guanyar als Spartans de Granollers en un partit que va començar amb una primera part molt renyida i competitiva, en què els dos clubs van demostrar el seu nivell i ganes de guanyar. Al començament de la segona part es va començar a notar la millor forma física de l'Anoia i va deixar el marcador en 61-41. Sense cap dubte un partidàs dels que fa afició. Tot just acabar el partit va començar el de sots 16 contra el Club Rugbi Cervelló. El sots 16 va sortir amb moltes ganes al camp, defensant i lluitant cada pilota. El Cervelló va demostrar més coneixement del joc i va guanyar el partit amb un resultat final de 15-80. Destacar que l'Anoia RC amb diversos jugadors novells, ho va donar tot i va demostrar una millora en el joc, tant a nivell col·lectiu com individual.