El sènior femení del Nou Bàsquet Vilanova cau davant d'un Castellbisbal molt sòlid

Partit on l'equip vilanoví va anar a remolc des del primer moment, igualant les dinàmiques en una segona part brillant

CNB Vilanova - AKO - Castellbisbal . Eix

Els errors van marcar els primers compassos del partit, sent les noies de Castellbisbal el primer dels dos equips que va aconseguir agafar els primers avantatges. Sent un parcial de 10-3 en els primers tres minuts, li donaven les primeres diferències en el marcador a l'equip local, davant un Vilanova que tardava un minut a sumar i poder igualar el marcador, tot i no trobar del tot la fluïdesa de cara a cistella.

Les de Miquel Herreros, milloraven el seu joc en un segon quart amb un parcial de 13-5, on les visitants seguien amb la dinàmica en la qual van finalitzar el primer període, arribant així amb un 27-16 al descans del partit.

Al pas pels vestuaris la dinàmica del partit va canviar completament. Les vilanovines canviant radicalment el seu joc, i veuen la fluïdesa que buscaven a la primera part, amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, això va provocar una igualtat en el marcador amb el qual s'arribava en últim període on no hi havia res decidit.

Els últims deu minuts, les visitants van pujar una marxa més en defensa, i amb tot el mèrit de continuar amb el bon joc ofensiu del període anterior. L'encert des de la línia de tres punts les va ajudar per apropar-se en el marcador i posar de manera inesperada en taules un partit molt emocionant, on es va arribar a l'últim minut amb opcions per les noies de Vilanova.

Al final, les locals, van aprofitar una situació de contraatac per aprofitar la petita i escassa avantatge en el marcador per emportar-se el partit. Així i tot, les visitants van lluitar fins al final, per lluitar per un average en el partit de tornada.

Esmentar el primer debut d'una jugadora de la casa, del júnior del club, Xènia García, i de la nova incorporació Marta Ferrater.

FITXA TÈCNICA

Castellbisbal 54 (14+13+20+7): Queralb Sole (13), Maria Fornieles (6), Noa Ros (4), Laura Oriol (4), Paula Balaguer (2), Marta Pastalle (10), Anna del Rio (2), Xenia Pons (6), Aitana Martin (2), Aina Pardo (5)

CNB Vilanova - AKO 51 (11+5+20+15): Aina Pèrez (-), Inge Eslava (2), Ariadna Hernandez (8), Marta Ferrater (9), Carla Díez (3), Aina Capdet (6), Cesca Garcia (4), Xènia Garcia (2), Júlia Garcia (16), Clara Olatz (1)

Parcials: 14-11, 27-16 -descans- 47-36 i 54-51 (final)