El Patí Vilanova empata a Alpicat

En els minuts finals va superar una desavantatge de dos gols

Lleida Net HC Alpicat - CP Vilanova. Eix

El Lleida net Alpicat i el C.P Vilanova han empatat  a quatre gols en el partit corresponent a la 12èna jornada de la Nacional Catalana  Masculina – Grup “A” disputat el dissabte al vespre en el Pavelló A. Roure de Lleida i que es va poder seguir per Canal Blau FM i per Youtube.

Un partit que pel sistema de competició era “a priori” intrascendent pels dos equips, ja que l’Alpicat ja està ubicat en la segona fase en el grup pel descens, mentre que el Patí tenia la classificació assegurada pel grup pel títol, malgrat que li era important secundàriament ocupar una segona plaça que li donava dret a participar en la Copa de la Generalitat.

El Patí es va presentar en la sempre complicada pista lleidatana amb la baixa de Gerard Vergés,  en aquesta ocasió creiem important per la seva categoria i veterania per aquests tipus de partit, i va fer un encontre amb les mateixes mancances de sempre: la poca efectivitat per les ocasions creades. Dir també que l’Alpicat va fer dos gols de bola aturada (un penal i una falta directa) un més que estrany gol en un “booling” i un en una pèrdua de bola aprofitada per una contra.

L’Alpicat va tenir amb el porter Fillat -de la nostra comarca- un dels seus millors homes i cal esmentar que la disponibilitat de jugadors en dinàmica del primer equip marca un xic el seu potencial en la categoria.

En la primera part el Vilanova va començar amb un bon ritme i control inaugurant el marcador   en el minut 6, però un penal en contra en el minut 9 va igualar el partit. El Patí estava no culminant els seus atacs i va entrar en uns moments esbojarrats i amb ells el segon gol local en una pèrdua al mig de la pista. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la segona part i amb el Patí més endollat va arribar en el minut 5 l’empat a dos gols, i el partit equilibrat, fins que en el minut 17 un gol estrany -potser autogol- derivat d’un booling  en l’àrea vilanovina va posar per endavant als locals que aprofitant una falta directa per acumulació feia el 4 a 2. Restaven 6 minuts i els locals també estaven amb 9 faltes. El Patí va accelerar la marxa i en els minuts 22 i 23 va empatar.

En aquest tram, va apareixer el porter Fillat que va impedir que el Patí s’emportés els tres punts. Ara resta veure els resultats dels dos partits que es juguen diumenge per aclarir una mica la classificació a manca de dues jornades.

Lleida Net Alpicat 4 - C.P. Vilanova 4

Pista.- Pavelló A. Roure

LLEIDA NET ALPICAT.- Fillat, Alsina, Gordoa, Calderón, Soto (cinc inicial) González, Ramírez, Massana, Vazquez i Giró (p.s.) Entrenador:  J. Expósito.

C.P. VILANOVA.- Marimón, La Laguna, Mudarra, Sebrià, A. Ferrer (cinc inicial), Querol, J. Martínez, Amores, Alemany  i Donoso (p.s.). Entrenador: J. Costa

Àrbitre: Sr. Santi Muñoz

GOLS: 1a Part: 0-1 La Laguna (min 6), 1-1 Vázquez de penal (min 9), 2-1 Soto (min 17). 2ona Part: 2-2 La Laguna (min 5), 3-2 autogol (min 17), 4-2 González de FDA (min 19), 4-3 J. Martínez (min 22), 4-4 J. Martínez (min 23).