Segona derrota de la temporada

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges del cap de setmana

C.C. Segona  masculí CB Sitges. Eix

C.C. Segona masculí CB Sitges. Eix

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Bàsquet Sitges – La Guixeta    52
C.B. Castellet – Arimany     54

León, Marc, Ángel 12, Oriol 8, Adrià, Juan Antonio, N.Vicente 2, Jan 7,  Pau A., N.Velasco, Ivan 7, Nil 2, Marçal, Mauro 9, Pau C. 5, Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi     Delegat: Jose Antonio

Parcials:      16-18        14-17         10-13      12-6

Última jornada de la primera volta de la temporada pel Bàsquet Sitges- La Guixeta, que amb un balanç de 9-1 ocupava la primera posició a la classificació. El rival d’aquesta jornada, el Castellet, equip que amb un balanç de 4-4 es situava a la mitja taula de la classificació sent el millor equip defensiu de la lliga, per punts rebuts.

Primer quart a base d’intercanviar cistelles on el Sitges, sense trobar-se còmode al partit, anava aconseguint petites distàncies al marcador de 2 i 3 punts. No obstant, 3 pèrdues de pilotes consecutives permetien córrer a l’equip visitant i aconseguir capgirar al marcador. Final dels primers 10 minuts i parcial de 16-18.

Segon quart i els visitants demostren clarament el treball previ al partit coneixent a la perfecció els sistemes ofensius dels blancs. D’aquesta manera, els màxims anotadors de l’equip blanc es topaven sempre amb el mur defensiu plantejat. A més, coneixedors de les debilitats del Sitges s’aprofiten a la perfecció per aconseguir avantatges i tirs alliberats.

Mentrestant, un Sitges que està demostrant que l’aturada nadalenca ha tallat el ritme alegre i vistós de l’equip. Tot i això, només 5 punts de diferència al marcador i 20 minuts per endavant.

Tercer quart i mateix tònica de partit. El timming controlat pels de Castellet i el Sitges cada vegada amb més dificultat per trobar cistelles fàcils.
Últim quart, el temps passa i després de 4 minuts de quart, el marcador continua 40-48, tal i com havia acabat el tercer quart. Però amb un parcial de 8-3 els blancs retallen les distàncies al marcador a només 3 punts.

Finalment, una mala gestió dels últims atacs impossibiliten la remuntada blanca i arriba la segona derrota de la temporada.

Final de la primera volta i balanç de 9-2 pels sitgetans, ocupant la 3a posició.

La pròxima jornada serà setmana de DESCANS

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B”

Pau, Gerard, Cristian, Noel, Angel, Oscar, Ignasi, Giorgo, Miquel, Martin7, Jordi, Adrià, Carles.

Entrenador: Noel Guillen    Delegat : Anna

Jornada de Descans.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el CB Montpedrós B.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A

Rubi, Oriol, Carlos, Dani, Jordi, Karim, Jonathan, Güell, Carles, Manel, Pau, Fernando, Antonio, Ivan, Marc.

Entrenador :     Jordi i Angel      Delegat : Ana Maria

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 17:45 hores, a Pins Vens contra el A. Bàsquet Bufalà.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Basquet Sitges “A”

Leon, Ulises, Jaume, Da Wei, Jan, Pol, Luan, Biel, Leo, Victor, Hèctor, Lucas.

Entrenador: Jordi i Angel      Delegat: Josep Antoni

Proper partit diumenge 29 de gener a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Axa-Puigpedrol-C.B. Martorell.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

C.B. Sant Andreu      53
Basquet Sitges “B”     49

Gabriel 4, Keziah, Diego 5, Joan, Juan 13, Joel 7, Adrià 8, Samuel, Biel 5, Enoc, Eric 7, Victor, Natan.

Entrenador: Galdric i Xenia    Delegat : Nacho

Parcials:  12-9        13-15             9-15        19-10

Segona derrota consecutiva el júnior B.

El partit va ser d'allò més igualat i tot el que el joc no era brillant, la sensació era que amb una mica més d'activitat defensiva es podria aconseguir la victòria. La diferència al descans era de només un punt, 25-24.

Al tercer període l'equip sorprenia els locals amb una defensa zonal i s'avançava en el marcador, 39-34. Els últims deu minuts el Sant Andreu també es va col·locar en zona, cosa que va dificultar molt més l'atac però la diferència va ser a la línia de tirs lliures. En els últims deu minuts cada atac local va ser sancionat amb falta personal cosa que va acabar descentrant força els jugadors del Garraf.

D'aquesta manera el Sant Andreu s'emportava els dos punts d'un partit on els locals van acabar llençant 28 tirs lliures per només 7 el Sitges.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

C.B. Bellvitge Negre – Joan XXIII   54
Basquet Sitges “A”     53

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin     Delegat: Maria Luisa

Sortim poc concentrats al primer quart i un parcial de 2-14 per parts dels locals, fa que marxin en el marcador. A la meitat del tercer quart aconseguim remuntar el partit, però als últims minuts els locals acaben aconseguint la victòria, tot i la bona segona part sitgetana.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Lima-Horta Bàsquet.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B”     46
CNB Vilanova – Ako Verd    61

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel     Delegat: Alberto

Derrota del Cadet en el primer partit de la segona fase.

Un partit que en línies generals va estar fluix, tant en intensitat com en ganes.

A diferencia del últim partit abans de nadal, aquest cop hem tornat a patir el mateix de sempre, defensa fluixa i atac poc eficaç. Toca seguir treballant.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Vallirana.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

C.B. Corbera Negre     41
Basquet Sitges “C”     61

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia     Delegat: Valentina

Sitges aconsegueix la primera Victòria en la fase regular

Partit on el Sitges des de l'inici amb una dinàmica molt bona i una concentració que va fer saber controlar el partit en tot moment i mantenir la calma en alguns punts febles del partit.

Victòria merescuda que ens serveix d'exemple per continuar millorant i lluitant.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el CNB Vilanova – Ako Verd.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”     52
C.B. Les Franqueses     48

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador: Ivan      Delegat: Raquel

Partit molt físic i molt dur on l'arbitratge deixava jugar de forma exagerada però que hem sapigut controlar durant la major part del partit. Hem aconseguit prendre moltes pilotes i acabar amb cistelles fàcils tot i que no hem encertats amb els tirs exteriors en cap moment del partit. Aquest fet juntament amb els joc físic del rival i els nervis del final de partit ha provocat que el rival se’ns acosti retallant un avantatge de 20 punts ficant-se a dos als 2 últims minuts de partit que em aconseguit acabar de controlar.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Basquetpiasabadell Blau.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

Ferrimaq – C.B. Sant Just    52
Basquet Sitges “A”     49

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta    Delegat : Juan Jose

El Sitges es queda a només tres punts en el primer partit a nivell A-1.

Tot i començar guanyant, el Sitges va tenir un molt dolent quart període que el va fer anar a remolc durant tot el partit. A la segona meitat el Sitges va anar retallant la distància a poc a poc però no va tenir prou temps per culminar la remuntada.

Tot i la derrota bones sensacions després d'aquest primer partit on es va poder veure un bon joc col·lectiu de l'equip i el marge de millora és gran.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Qbasket Sant Cugat Negre.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

C.B. Begues       19
Basquet Sitges “A”     69

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal    Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte, el Mini A del Sitges es va enfrontar contra el C.B. Begues en el que suposava el primer partit de la segona fase de la temporada.

Aquest primer partit per tant, significava la represa de la competició pels de Sitges, que afrontaven aquesta segona fase amb moltes ganes i il•lusió.
Abans de començar el partit però, hi ha haver la baixa del Turtle, que tot i desplaçar-se al partit, no va poder jugar degut a una lesió al canell.

Només començar el partit es va observar des de l'inici la superioritat de l'equip visitant, permetent molt poques cistelles de l'equip local i corrent molt bé al contraatac, permetent-li tenir moltes oportunitats d'obtenir cistella.

L'únic quart en el qual els sitgetans van afluixar el ritme va ser el 3r, el qual va finalitzar amb un 2-2 al marcador, però que no reflexava la superioritat mostrada pels visitants, que van fallar l’infal·lible sota cistella.

Al finalitzar el partit, el resultat final va ser de 19-69, victòria contundent pel C.B. Sitges que no pot iniciar millor la segona fase de la temporada.

En resum, bon partit del Sitges que no va permetre que el Begues li guanyés cap quart, ara toca seguir treballant per polir les errades comeses.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Corbera Negre.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

MVP Cervelló      46
Basquet Sitges “B”     41

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan.

Entrenador: Marina i Diego

Primer partit de lliga del Mini B després de les vacances de Nadal.
Ens movem a Cervelló on ens trobem amb un equip alt i ràpid. Els primers quarts la defensa es molt baixa cosa que permet al contrincant anotar moltes cistelles. Però poc a poc comencen a jugar en equip i a defensar com ells saben.

Malgrat la bona defensa i la facilitat d’atac, el Cervelló s’ha emportat la victòria per 5 punts. Molt bon treball de tots!

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el AESN Canyelles.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

AE Minguella A-Drivim     72
Basquet Sitges “A”     55

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau    Delegat : Dani

Primer partit de temporada nova per el Sitges, on juga el primer partit contra el basquet Minguella en nivell B.

Inici de la primera part i el Sitges demostra una gran falta d’actitud i no s’aconsegueix posar al mateix nivell que el rival. En general poca actitud tan en defensa com per les ganes de guanyar, cosa que el bàsquet Minguella, tenia. Cal destacar el desastrós segon quart amb un parcial de 20-0 a favor del Minguella.

Comença la segona part amb bona actitud per part dels jugadors, pujant la intensitat en defensa i arriben els primers contraatacs a favor dels blancs i verds, però segueix sent insuficient degut al mal parcial de la segona part, de totes formes el partit en general va estar igualat en tot moment.
Es hora de que el Sitges converteixi aquesta primera derrota com un cop de realitat i els hi serveixi per motivar-se encara més i guanyar el proper partit.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el CN Caldes A.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

Basquet Sitges “B”     17
C.B. Joventut Castelldefels 2N Any   60

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David.

Entrenador: Berta i Judit     Delegat : Xavier.

Aquest cap de setmana hem jugat el nostre primer partit. Tot i la diferencia d’edat i física respecte l’altre equip hem lluitat tota l’estona per agafar rebots i córrer al contraatac.

Aquesta setmana treballarem la defensa per tal de millorar cara el següent partit.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Corbera Negre.

Escobol  - BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal de Vilafranca Escobol
Bàsquet Sitges Blanc

Elena, Maria, Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro.

Entrenador : Elena i Maria

C.B. Gavà Escola Vermell
Bàsquet Sitges Verd

Ariadna, Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

El pròxim partit serà el 28 de gener del 2023 a les 9:00 hores, a Pins Vens a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal de Vilafranca Escobol.

VETERANS

Bàsquet Sitges – Flexic.es

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

El proper partit serà el dia 30 de Gener a las 21:30 hores a Barcelona contra el Veterans del F.C. Barcelona.

C.T. Sènior femení - fase regular – grup 02

Club Bàsquet Martorell     37
Bàsquet Sitges – La Oca     55

Marina 3, Clara 6, Nuria 3, Berta S , Belen, Lucia 2, Anna 11, Berta A 6, Xenia 2, Ona 7, Ariadna, Judit 7, Claudia 8.

Entrenador: N.Vicente    Delegat :

Parcials:   12-21         1-15           10-13          14-6

Les nostres sèniors han fet un partit molt seriós davant el Martorell. Equip de la part baixa de la classificació. Un gran segon període defensivament feia que a la mitja part el partit ja estigues sentenciat.

El proper partit serà el dissabte dia 28 de gener a les 19:30 hores, a la pista del C.B. Roquetas.

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca     36
C.E. Xamba Taronja     48

Ariadna, Alba,  Abril,  Maria, Lise, Aitana, Alexia V, Vinyet, Andrea, Alexia S, Xesca, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:    9-10         2-10           15-12          10-16

Retornem a la competició després de les vacances de nadal estrenant-nos a B1 amb un rival ja conegut.

Inici de partit amb bones jugades però sense encert per part dels dos equips. Abans del descans, un parell d'errades defensives proporcionen a les visitants un coixí de 9 punts.

A la represa, tot i un parell de males defenses, poc a poc comencen a sortir les coses en atac i reduïm la diferencia fins a 3 punts. Aquí novament les visitants, amb certa ajuda, fan una nova estirada en el marcador. Tot i intentar-ho fins al final, el baix percentatge en el tir ens priva de poder competir per la victòria.

Cal seguir treballant, millorant els tirs en situacions fàcils per anotar i evitar errades en defensa per no donar ales al rival.

Proper partit el diumenge dia 29 de Gener a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Qbasket Sant Cugat.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     51
Repa – C.B. Cubelles     59

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors : Nuria i Marina

Inici de lliga amb derrota de les cadets.

Les 7 sitgetanes sortien molt fortes a l'inici del partit aconseguint marxar del marcador al primer quart amb un 18-6. Però al segon quart el Cubelles es ficava les piles i dificultava el joc de l'equip local.

La falta d'encert en atac i la pèrdua de pilotes per precipitar-se en el joc ofensiu provocava que la defensa fos dèbil i poc precisa.

El cansament mental i físic passava factura i el Cubelles marxava del marcador a poc a poc, tot i l'intent de les locals per remuntar.

Proper partit el diumenge dia 29 de Gener a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Escopa Ipsi 08.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “A”     42
Lluïsos de Gracia      45

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Masses errors defensius desde el primer minut de partit fan que en cap moment no puguem arribar a anar per davant en el marcador.
Moltes pilotes perdudes per culpa d'una mala sortida de pilota, fa que les visitants aconsegueixin anotar amb facilitat durant tot el partit.
Als últims minuts aconseguim apropar-nos al marcador, però les visitants finalment s'emporten la victòria.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del S.A. Súria.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B”       3
C.B. Gavà       48

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Primer partit del equipo nou, amb bones sensacions de bona actitud i ganes de jugar, encara que no ens surtin les coses del tot segueixen lluitant fins al final del partit, bon joc i bon companyerisme.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Salesians Sabadell.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”     73
La Secre – C.B. Martorell     23

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Les jugadores del mini femení comencen la lliga amb molt bones sensacions i amb victòria. Gràcies a l'esforç col·lectiu i concentració durant els entrenaments.

Les sitgetanes sortien molt fortes al inici del partit, amb personalitat i ganes, jugant en equip i sent verticals. En defensa l'equip demostrava ser proactiu i agressiu, tot i el físic de les de Martorell, que van intentar enganxar-se al partit però les locals no ho van permetre.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 11:30 hores, desplaçament a la pista del Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca MF.

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

Basket Esplugues

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Va ser el primer partit de les noies del premini, encara que van veure els rivals eren molt més altes que elles i que als rivals tenien més experiències de partit comparades amb elles. Tot i així vam fer 3 cistelles amb 5 defensors davant, Tirant amb bona mecànica de tir, ensenyat en els entrenaments.

Els rivals van començar el partit amb pressió tota pista, i van veure que hi havia molta diferència de nivell, llavors van passar a pressió mitja pista, encara així ens van costar bastant , l’únic quart que vam guanyar va ser el 5è quart que 4-0 de puntuació.

Proper partit el dissabte dia 28 de Gener a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del
La Casa Agency – C.B. Sant Josep Obrer Blanc.