Gimnàstica rítmica

5 medalles per les gimnastes del CR Sant Sadurní

Van disputar la primera fase dels Jocs Esportius Escolars de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf

Les gimnastes individuals cadets i infantils del CRSant Sadurní. Eix

Les gimnastes individuals cadets i infantils del CRSant Sadurní. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat diumenge dia 22 de gener de 2023 es va celebrar al pavelló Municipal de les Roquetes la 1a fase d’individuals de les comarques Alt Penedès i Garraf, organitzats pels dos Consells Comarcals, juntament amb la UCEC.

Per part del Club Rítmica Sant Sadurní hi van participar un total de 26 gimnastes de diferents edats i nivell. A la categoria Juvenil Nivell A i amb l’aparell de pilota van competir les gimnastes Mar Segarra, Anna Mitjans i Paula García.

En categoria Cadet Nivell A i també amb l’aparell de pilota van participar les gimnastes Martina Casan, Martina Olivas, Clara Fabregat i Anna Caellas. En categoria Infantil Nivell A i amb l’aparell de cèrcol van participar les gimnastes Lucia Moreno, Ona Cayuela, Lídia Pavaloaia, Nahia Gamazo i Cèlia Martin.

A la categoria Aleví Nivell A i amb l’aparell de maces van participar les gimnastes Berta Olivas, Júlia Mata, Martina del Rio, Ivet Moreno, Clara Batalla, Maria Càliz i Marta Pujades. A la mateixa categoria, però al nivell B i amb mans lliures va competir la gimnasta Aitana Garcia.

A la categoria Benjamí Nivell A i amb l’aparell de pilota va participar la gimnasta Elba Martin. A la mateixa categoria però al Nivell B i amb mans lliures van participar les gimnastes Mariona Rubio, Carla Sánchez, Chloé Bujan i Aina Serran. Finalment, a la categoria Prebenjamí Nivell A amb mans lliures va competir la gimnasta Èlia Càliz.

Destacar la primera posició de la Martina Olivas i l’Elba Martin, les medalles de plata aconseguides per la Nahia Gamazo i l’Èlia Càliz, la tercera posició de la Mar Segarra; i les quartes posicions de les gimnastes Chloé Bujan i Paula Garcia.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local