Cròniques i resultats dels partits del CB Sitges del cap de setmana

Bàsquet Sitges – La Guixeta

León, Marc, Ángel, Oriol, Adrià, Juan Antonio, N.Vicente, Jan,  Pau A., N.Velasco, Ivan, Nil, Marçal, Mauro, Pau C., Leo, Carles, Carlos, Fernando.

Entrenador: Edu i Jordi      Delegat: Jose Antonio

Jornada de DESCANS.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Corbera Negre.

C.T. Sènior B masculí – primera regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B”  59

CB Montpedrós B  49

Pau, Gerard 3, Cristian 8, Antoni 10, Noel 3, Angel, Oscar 6, Ignasi 3, Giorgo, Miquel 2, Martin 9, Jordi 11, Adrià 4, Carles.

Entrenador: Noel Guillen   Delegat : Anna

Parcials:  16-13        21-15             15-10        7-11

Desena victòria del sènior b del bàsquet Sitges que dissabte va jugar a casa contra el CB Montpedrós B, després d'una setmana de descans (ja que la lliga són equips imparells) el Sitges tornava a jugar i ho feia contra un Montpedrós B que es va presentar al partit amb només 6 jugadors.

El partit va començar bé pels locals i ficar se 9-0 d'inici, tot i això el Montpedrós va venir a competir i poc a poc va anar apropant-se en el marcador. Els sitgetans, que no van jugar un bon partit arribar a la mitja part amb 37-28 al marcador.

A la segona part el partit va anar fent la goma i fins i tot a pocs moments del final el Montpedrós es va apropar fins a 4 punts, però els errors dels dos equips i l'encert final del Sitges van fer que el marcador es quedes en un 59-49 que deixa males sensacions en un partit "de tràmit" que va poder acabar en ensurt.

La pròxima setmana el sènior B del Sitges jugarà al camp del Corbera B, tercer classificat de la lliga a les 17:30 a Corbera en un dels partits més importants de la temporada.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Corbera Vermell.

Sots 21 masculí – nivell A-1 – fase regular – grup 01

Basquet Sitges “A    78

A. Bàsquet Bufalà    35

Rubi 6, Oriol 4, Carlos, Dani 6, Jordi, Karim 13, Jonathan, Güell, Carles 4, Manel 9, Pau 10, Fernando, Antonio 3, Ivan 15, Marc 8.

Entrenador :   Jordi i Angel      Delegat : Ana Maria

Parcials:  21-10        13-9             21-3        23-13

Primera jornada de la segona volta pel sots 21 del CB Sitges. Després d’un mal inici de temporada, els blancs acabaven la primera volta amb un balanç de 8-3, amb 7 victòries aconseguides de manera consecutiva i ocupant la tercera posició a la lliga. Rival d’aquesta jornada l’A.B. Bufalà, equip de la part baixa de la classificació.

Inici de partit amb bona intensitat per part dels dos equips i intercanvi de cistelles fins al minut 8, minut en el qual els sitgetans fiquen dues marxes més i aconsegueixen una bona escletxa al marcador després dels primers 10 minuts, 21-10.

Segon quart i els visitants no es volen desenganxar del marcador, però poc a poc, a partir de la superioritat del joc interior blanc, es controla en tot moment el rebot defensiu i ofensiu, permetent fer més gran encara la diferencia al marcador, 34-19, +15 al descans.

Tornada del descans i els locals ja amb ganes de demostrar que volen lluitar per les primeres places a la classificació, aconsegueixen deixar als verds i taronges en només 3 punts al tercer quart i anotar 21. Partit trencat i diferència de 33 punts després de 30 minuts de partit.

Últim quart i, tot i la diferència al marcador, els blancs continuen treballant de manera grupal mostrant-se molt generosos amb el treball i el sacrifici i movent la defensa zonal plantejada pels visitants. Final del partit, 78-35.

Molt bon partit del sots21 del Sitges que demostra que treballant tots en la mateixa direcció i en equip, poden aspirar a gaudir, passar-ho bé i, qui sap si aconseguir quedar encara més a dalt a la classificació.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Manyanet Les Corts¸ un dels pocs equips que ha guanyat al Sitges i que de ben segur no deixaran les coses fàcils.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase regular – grup 02

Axa-Puigpedrol-C.B. Martorell   52

Basquet Sitges “A”   63

Leon 9, Ulises, Jaume 2, Da Wei 2, Jan 5, Pol, Luan, Biel 14, Leo 14, Victor 10, Hèctor 5, Lucas 2.

Entrenador:  Jordi i Angel     Delegat: Josep Antoni

Parcials: 12-21        17-12             11-21        12-9

Jornada número 14 pel junior sitgetà, que amb un balanç de 7-4, es situava en sisena posició de la classificació. El rival per aquesta jornada un Martorell que amb un balanç de 4-7 en tretzena posició.

Molt bon inici de partit que, a partir d’una gran intensitat defensiva i concentració s’aconseguia un parcial de 3-13 en 4 minuts. Però una petita relaxació en defensa permetia anotar 5 punts de manera consecutiva als locals donant marge a enganxar-se al partit. No obstant, bons 10 primers minuts i parcial de 12-21 i molt bones sensacions.

Segon quart i la intensitat disminueix considerablement. Aquest equip necessita estar endollat els 40 minuts i 1 minut dolent pot fer que es capgiri el marcador i les sensacions.

Quart perdut per anotació, 17-12, però amb el control del rebot, el ritme del partit es decanta cap als blancs. Descans i 4 punts de diferència al marcador, 29-33.

Bon inici del tercer quart que, amb alternatives defensives, els sitgetans aconsegueixen córrer i anotar amb facilitat permetent situacions clares sota cistella. A més, el rebot ofensiu ens dona segones i terceres ocasions i permet esgotar física i mentalment al rival fent-los defensar més de 24 segons per situació defensiva. Final del tercer quart i màxima diferència del partit, +14.

Últim quart i, tot haver un intercanvi de cistelles constant, el Sitges sap gestionar els últims minuts i mantenir les distàncies al marcador. +11 i final del partit per sumar la vuitena victòria de la temporada.

Proper cap de setmana amb dos partits. Primer partit dissabte 10:30 hores a Pins Vens contra el Serra S.E. Casal Vilafranca B, sempre un rival molt fort i segon partit diumenge a les 16:00 hores a pista dels Monjos BC.

C.C. Junior “B”  masculí – nivell B – fase regular – grup 03

Basquet Sitges “B”

Gabriel, Keziah, Diego, Joan, Juan, Joel, Adrià, Samuel, Biel, Enoc, Eric, Victor, Natan.

Entrenador: Galdric i Xenia  Delegat : Nacho

Jornada de Descans.

La propera jornada serà setmana de DESCANS

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A”  47

Lima-Horta Bàsquet  34

Gabriel, Max, Daniel, Toni, Arnau Fericgla, Pablo, Arnau Freixenet, Felix.

Entrenador: Martin  Delegat: Maria Luisa

Tornem a sortir dormits i comencem el partit amb un parcial de 2-12 els primers 5 minuts, com a la primera jornada, acabem retallant aquesta distància, però no arribem a trobar un joc fluid en atac i tenim molts problemes per atacar, fet que fa que arribem a la mitja part amb només 15 punts.

A la segona part, la dinàmica canvia totalment, pugem la intensitat en defensa, comencem a trobar tirs lliberat i a treure profit de les jugades. Només rebem 12 punts en tota la segona part i a l'últim quart aconseguim marxar en el marcador..

Proper partit el diumenge dia 5 de Febrer a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Molins A.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “B”  44

C.B. Vallirana  42

Hèctor,  Guillem, Daniel, Alex, Paul,  Il.lia, Pablo, Imanol.

Entrenador: Angel   Delegat: Alberto

Victoria del Sitges en l’últim instant en un partit per oblidar.

Realitzem dels pitjors partits de la temporada davant d'un rival que ens va dominar de principi a fi. Al final per causes del joc, uns dos últims minuts on disposem de 13 tirs lliures, sumant a pèrdues i errors dels rivals, ens permet avançar-nos en el marcador.

En general un partit molt fluix, sent incapaços de aplicar els conceptes treballats amb anterioritat i cometen errors de falta de concentració. A pesar de això content perquè el equip va saber creure fins al final. Toca seguir

Proper partit el diumenge dia 5 de Febrer a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del S.A. Súria.

C.T. Cadet “C”  masculí – nivell C 2– segona fase – grup 01

Basquet Sitges “C”  48

CNB Vilanova – Ako Verd  50

Ferran, Daniel, Mateo, Hugo, Mark, Maksim, Dario, Aleix, Ivan, Sergio, Kyle, Jairo, Deniz.

Entrenador: Oscar i Lucia    Delegat: Valentina

Sitges s'emporta la derrota contra el CNB Vilanova.

Va ser un partit molt disputat on no es va saber el guanyador fins al final del tot.

A falta de 17 segons el Sitges anava perdent d'1 punt. Teníem la posició de la pilota, però el Vilanova va saber defensar l'últim atac i es van acabar emportant la victòria.

Partit perdut però amb bones vibracions per haver lluitat fins l'últim segon contra un equip amb mes físic que nosaltres, om vam estar per davant quasi tot el partit. Però vam tenir en certs moments males decisions i això ens va repercutir.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Vallirana.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell C1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”   62

Basquetpiasabadell Blau  43

Samuel, Marc, Max, Marçal, Alex, Ander, Alejandro, Eduard, Jackson, Adrien.

Entrenador:  Ivan    Delegat: Raquel

Partit on el sitges ha estat en tot moment per davant en el marcador tot i la falta de intensitat, la poca fluïdesa en atac, concessió de cistelles fàcils al rival i no anar tots a pel rebot.

Això provoca que el rival s'apropi a només un punt de diferència i no es fins al 7é període on els de Sitges reaccionen de forma contundent anant-se'n en el marcador i jugant amb la intensitat que faltava al principi del partit

Proper partit el diumenge dia 5 de Febrer a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del  Bàsquet Molins.

C.T. Pre-Infantil “A”  masculí – nivell A1 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”  51

Qbasket Sant Cugat Negre  78

Alex C, Daniel, Alex L, Ignacio, Ramon, Roger, Max, Adrián, Oriol, Xavier, Pol, Juan.

Entrenador: Galdric i Berta  Delegat : Juan Jose

El Sitges no va poder fer res davant de l’alçada i el bon joc col•lectiu del Sant Cugat.

Tot i això, els sitgetans no van parar de lluitar i competir en cap moment i van estar força estona a poca distància dels visitants, que van acabar d’ampliar la distància als últims compassos del final.

Cal felicitar a tots els jugadors pel seu esforç i animar-los a seguir treballant.

Proper partit el diumenge dia 5 de Febrer a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Clínica Dental B&G . C.B. Esparreguera

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”  65

C.B. Corbera Negre  58

Drake, Valentino, Matt, Mark, Nathan, Matías, Pol, Theo, Joan, Aleix.

Entrenador: Oriol i Marçal    Delegat:  Eduardo

Aquest dissabte, el Mini A del Sitges va rebre al C.B. Corbera, en el que suposava la segona jornada de la segona fase de la temporada.

Aquest partit el Sitges l'afrontava amb l'alegria d'haver aconseguit el primer triomf la setmana anterior i amb totes les ganes de seguir pel camí de la victòria. Això si, amb la baixa del Drake, que la setmana anterior ja no va poder jugar i, durant la setmana, s'ha confirmat que és baixa per culpa d'una fractura d'un ós de l'avantbraç.

El partit va començar amb un parcial de 4-8 a favor dels Corberecs, però a partir del segon quart, els sitgetans van fer el joc que van voler i van aconseguir anar ampliant la distància al marcador gràcies a una gran concentració en el partit.

El partit, fins al setè quart, va seguir amb aquesta dinàmica, arribant a establir un avantatge de 20 punts a favor dels locals, però una reacció dels rivals els dos últims quarts, acompanyada d'una petita relaxació dels de Sitges, on van deixar d'atacar la cistella tal i com ho havien fet la resta del partit, va fer que els visitants aconseguissin acostar-se al marcador.

Al finalitzar el partit, el resultat final va ser de 65-58, victòria molt treballada amb un gran concentració d'equip del mini del C.B. Sitges, que suposa la segona victòria en aquesta segona fase de la temporada.

En resum, molt bon partit del Sitges, que des d'un inici va demostrar que va anar a pel partit. Ara a seguir treballant per seguir millorant.

Proper partit el diumenge dia 5 de Febrer a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del BC Tecla Sala Vermell.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 07

Basquet Sitges “B”  68

AESN Canyelles  20

Mario, Gabriel, Victor, Ivan, Ryo, Bora, Guim, Guillen, Bruno, Fernando, Bryan.

Entrenador:  Marina i Diego

Segon partit de la lliga i ens visita el Canyelles.

Partit fàcil i amb domini de la pilota durant tot el partit.

Molt bon joc dels jugadors, tan en defensa com en atac! Bon treball i a seguir!

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del CB Abrera Vermell.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”  50

CN Caldes A  68

Marcos, Andrés, Julen, Nenad, Tomás, Gerard, Roc, Wilfer , Guiu , Elliot , Pablo.

Entrenador: Marc i Pau      Delegat : Dani

Segon partit de temporada pel Sitges, on juga el primer partit contra el basquet Caldes A

Inici de la primera part i el Sitges mostra una actitud molt positiva i activa amb ganes de guanyar, a pretén línies en defensa i aconseguim recuperar bastantes pilotes en el contraatac.

Comença la segona part amb no tantes bones sensacions, especialment al 5è quart on ens fan un parcial de 0/19, ens roben pilotes al saque, no busquem ningú avantatge, pobres en defensa… realment un quart desastrós. Tot i així, el sitges no perd la motivació en ningú moment i el 6è quart fem un parcial 13/5, encara que els blancs haguem perdut, s’ha realitzat un molt bon treball tant en responsabilitat individual com col·lectiva.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Basquet Pia Sabadell Blau.

C.T. Pre-mini “B” – nivell C2 – primera fase – grup 03

C.B. Corbera Negre   74

Basquet Sitges “B”  34

Cinto, Nil, Pau P, Mohsine, Leo, Biel, Arnau, Pol, Laurens, Arthur, Lucas, Pau M, David.

Entrenador: Berta i Judit    Delegat : Xavier.

Els Premini B comença molt be el partit d’aquest cap de setmana.

Molta intensitat i molt bona defensa individual. Aconseguim fer contraatacs i bones jugades on hi participa tot l’equip. A partir del quart període ens despistem en la defensa, i ens precipitem ofensivament.

Tot i això l’actitud ha estat molt bona i ens ho hem passat molt be!

Proper cap de setmana DESCANS.

Escobol  - BENJAMI – Escobol Sud – grup 2

Bàsquet Sitges Blanc

Elena, Maria, Pol, Victor, Nil, Iu, Alejandro, Leandro.

Entrenador : Elena i Maria

Jornada de DESCANS

Bàsquet Sitges Verd

Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal de Vilafranca Escobol

Ariadna, Victor, Gael, Keyla, Bruno, Anri, Gael, Ashle.

Entrenador : Elena i Ariadna

Partit de l'Escobol a Sitges contra el SE Casal de Vilafranca.

Partit on es demostra el treball fet als entrenaments pels jugadors defensivament.

Les entrenadores vam acabar el partit molt satisfetes amb el desenvolupament de l'equip.

El proper partit serà el dissabte 4 de febrer a les 9:30 hores, on ens desplaçarem a la pista de l'Escola Xamba.

VETERANS

Veterans del F.C. Barcelona B  68

Bàsquet Sitges – Flexic.es  44

Ferran Vilanova, David Simó, Joan Gismero, Daniel Rucandio, Alex González, Anton Llop, Artem Kramin, Ivan Levy, Siscu Conesa, Alberto María Ayllón, David Fullera, Oscar Bermúdez, Pere Vellet, Sandro Paez, Albert Masip.

Parcials:  21-10        16-13             17-12        14-9

Gran paper dels nostres veterans davant un rival de primer nivell

Bon partit dels Veterans del Bàsquet Sitges-Flexic.es el disputat contra els Veterans del F.C. Barcelona en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, de Sant Joan Despí.

Tot i la diferència de punts reflectida en el marcador final (68-44), els sitgetans van plasmar en alguns instants del partit un joc fluid tant en atac com en defensa. L'equip demostra d'aquesta manera que segueix creixent i consolidant el seu joc després de 5 mesos d'entrenament i d'alguns partits amistosos.

En el primer quart, el Barcelona va saber aprofitar el domini del rebot i les pilotes interiors als seus pivots de gran alçada, per obrir una primera escletxa en el marcador de 11 punts. Tot i que aquest parcial es va mantenir pràcticament durant tot l'encontre, el C.B. Sitges va saber espolsar-se la tensió inicial i va entrar en el partit poc a poc a mesura que va agafar confiança. Durant el segon quart, el joc dels sitgetans va passar alguna fase de desconcert defensiu i la seva anotació va quedar estancada degut a errors en cistelles fàcils que no van ser aprofitades. Aleshores, amb alguns canvis de refresc ja a la pista,  els visitants van començar a pressionar més en defensa i, amb ràpids contraatacs, van retallar distàncies amb els de casa fins a ben entrat el tercer quart.

Quan semblava que el Bàsquet Sitges-Flexic.es havia trobat la manera de fer córrer al rival i acostar-se en el marcador, un darrer quart amb poc encert en general, fruit del cansament i l'esforç fet, va eixamplar de nou les diferències fins al resultat definitiu.

Val a dir que els amfitrions van acollir al Bàsquet Sitges-Flexic.es amb elegància i respecte, obsequiant al club sitgetà amb un llibre sobre els veterans culers, i van mantenir un fair play impecable durant tot el partit sense deixar de jugar amb intensitat. Des dels veterans del Bàsquet Sitges, volem agrair l'oportunitat de gaudir d'un moment tant especial i esperem repetir la trobada a finals de la temporada, aquesta vegada a la nostra vila.

C.T. Sènior femení - fase regular – grup 02

C.B. Roquetes  25

Bàsquet Sitges – La Oca 117

Marina, Clara 15, Nuria 13, Berta S 6, Belen 5, Lucia 8, Anna 8, Berta A 20, Xenia, Ona 13, Ariadna, Judit 4, Claudia 17, Elisenda 8.

Entrenador: N. Vicente

Parcials:   8-31         7-34           8-21          2-31

Partit amb dos equips que no estan al mateix nivell. Un resultat molt abultat on les sitgetanes poden anotar amb molta facilitat corrent al contraatac.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 17:45 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Sant Sadurní.

C.T. Junior femení – nivell B1 – segunda fase – grup 03

Qbasket Sant Cugat         65

Bàsquet Sitges – La Oca    32

Ariadna 3, Alba 9,  Abril 3,  Maria, Lise, Aitana 10, Alexia V, Vinyet, Andrea 4, Alexia S 3, Xesca, Isaura.

Entrenador: Gerard i Ona

Parcials:  13-5         20-5           12-6          20-16

Partit per oblidar el disputat pel junior femení aquest cap de setmana.

Sabíem que seria complicat, i l'objectiu era competir els 40 minuts i estar centrades en cada acció.

Inici de 9-0 amb pèrdues i contraatacs fàcils per les locals. Tot i una petita reacció sobretot defensiva, en atac seguíem negades tret de moments puntuals de llum. Les pèrdues en primera línia i el mal balanç donaven a les locals un escandalós 33-10.

A la represa, una millor actitud en defensa, juntament amb alternatives defensives, posava en dificultats a les locals i donava alguna acció de poder anotar amb facilitat. Les pèrdues en primera línia, tan en passada com en pujada de pilota ens penalitzaven massa.

Toca seguir treballant i preparar-se pels nous reptes

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 16:00 hores, a Pins Vens contra EEM Mediona.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Escola Ipsi 08         55

Basquet Sitges “A”  42

Mae, Rita, Tarik, Isaura, Laura, Jana, Fiona, Sara G, Sara E.

Entrenadors: Nuria i Marina

Les jugadores del cadet han lluitat fins al final. Partit per aprendre dels errors i del encerts. Amb un joc ofensiu massa precipitat i una defensa poc rebotejadora però intensa.

L'equip seguirà treballant per ser cada dia una mica millor.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 12:00 hores, a Pins Vens contra C.B. Alisos.

C.T. Pre-infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

S.A. Súria     45

Basquet Sitges “A”  49

Mar, Georgina, Sofia, Jana, Yara, Sofia M, Alba, Martina, Samakou.

Entrenadors: Martin i Ona

Victòria molt important contra un rival que no ens ho va posar fàcil fins a l'últim minut de partit.

Sortim una mica despistades i les locals agafen un avantatge de 8 punts en el marcador, però gràcies a una bona pressió individual després de cistella, aconseguim remuntar el partit i anar guanyant a la mitja part.

A la segona part seguim amb la bona dinàmica, controlem el rebot i podem córrer amb facilitat. El partit arriba igualat fins l'últim minut però finalment aconseguim la victòria.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Pàlcam.

C.T. Pre-infantil “B”  femení – nivell D – segona fase – grup 01

Salesians Sabadell  63

Basquet Sitges “B”  12

Chloe, Jorgina, Iris, Ada, Carla A, Carla M, Elsa, Amanda, Valentina, Ines, Isabela.

Entrenadors: Gerard i Ona

Molt joc amb equip, amb molta intensitat durant tot el partit i sempre lluitant fins el final.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 9:00 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Molins Lima.

C.T. Mini “A”  femení – nivell C2 – segona fase – grup 02

Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca MF 66

Basquet Sitges “A” 44

Laia, Alexia, Lucia, Paula, Mariona, Queralt, Julia, Marina, Greta, Ines, Lidia, Sofia.

Entrenadors: Nuria i Aitana

Les sitgetanes han lluitat durant tot el partit. Han jugat en equip i han defensat molt bé. A cada partit es veuen més millores. Tocarà seguir treballant.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 10:30 hores, a Pins Vens contra C.B. Sant Andreu..

C.T. Pre-mini “A”  femení – nivell D – segona fase – grup 03

La Casa Agency – C.B. Sant Josep Obrer Blanc     57

Basquet Sitges “A”  7

Maria, Martina, Marta, Vega, Claudia, Ruth, Valentina, Jana, Ania, Aliena, Alba, Laia.

Entrenadors: Jiale i Xenia

Segon partit de les noies del Premini femení de primer any, jugant contra uns rivals que els treuen dos caps.
Als rivals van fer pressió tota pista durant tot el partit, i ens va costar molt treure pilota per poder atacar, que ens treuen de les mans per falta de força i mes rapides que nosaltres. Tot i així vam fer 7 punts i van lluitar fins a l’últim moment.

Proper partit el dissabte dia 4 de Febrer a les 9:00 hores, a Pins Vens contra C.B. Montpedrós 14.