L’Handbol Ribes es retroba amb la victòria 3 jornades després

Suma 2 punts molt valuosos abans d’arribar a l’equador de la temporada

El sènior masculí del Handbol Ribes . Eix

Handbol 2a Catalana / Jornada 14

Handbol Ribes A - C.E. Tortosa-Ebreclínic  31 - 28

El partit va començar amb un ritme ràpid imposat pel conjunt local que al minut 10

guanyava per 5 a 1. La reacció visitant no va trigar en arribar quan un parcial de 1 a 7 a favor del Tortosa col·locava el 6 a 8 al marcador. Un temps mort demanat per l’entrenador del Ribes va fer reaccionar l’equip vermell, fet que va situar al Ribes tres gols per sobre a la mitja part (16 – 13).

En la represa es va seguir la tònica dels darrers minuts de la primera meitat. El ritme del joc l’imposava el conjunt local gràcies a una gran defensa i les aturades dels seus dos porters. L’avantatge del Ribes en el marcador es va anar allargant i escurçant durant el transcurs dels minuts fins arribar al 31-28 final.

Aquesta victòria situa l’Handbol Ribes 5è a la classificació a un partit d’acabar la primera volta de la lliga.

La 15a jornada es disputarà el dissabte 4 de febrer a Berga (19:30h), amb l'esperança que el Ribes pugui confirmar la seva dinàmica ascendent.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Eric Lubiano, Javi Mora (2), Pau Batlle (1), Ivan Moya (1), Toni López (6), Oscar Fernández (2), Ivan Roldán (1), Pol Fernández (3), Pere Noguero (5), Oriol Bañez (0), Martí Monasterio (3), Roger Reverter (4), Victor Carino (0), Iker Martinez (1), Ian Ramirez (2)