Equipaments

Remodelen la zona esportiva exterior de Torrelavit i hi instal·len una pista de pàdel i un espai de cal·listènia

La pista de pàdel i el circuit de cal·listènia van ser dos dels projectes escollits a través dels pressupostos participatius

Remodelen la zona esportiva exterior de Torrelavit i hi instal·len una pista de pàdel i un espai de cal·listènia . Ajuntament de Torrelavit

Remodelen la zona esportiva exterior de Torrelavit i hi instal·len una pista de pàdel i un espai de cal·listènia . Ajuntament de Torrelavit

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Torrelavit va inaugurar dissabte la nova pista de pàdel i el circuit de cal·listènia que l’Ajuntament ha instal·lat a l’exterior del pavelló poliesportiu, juntament amb la revisió i construcció de nous accessos, la remodelació i adequació de l’aparcament (amb la instal·lació d’aparcaments per a autocaravanes) i l’enjardinament de la zona. L’objectiu, segons l’alcalde, Manuel Raventós, ha estat “adequar aquesta zona com un espai de trobada per a veïnes i veïns de totes les edats. La proximitat a l’escola i la piscina, just davant del pavelló poliesportiu el converteixen en un lloc ideal per venir a descansar, passejar o practicar esport a l’aire lliure”. L’Ajuntament ha invertit uns 320.000 euros en aquest projecte, dels quals 24.000 s’han destinat a la pista de pàdel i 9.500 al circuit de cal·listènia.

Precisament, els dos grans projectes que s’han executat en aquesta actuació —la pista de pàdel i el circuit de cal·listènia— van ser dos dels escollits en el procés de la primera edició dels pressupostos participatius de Torrelavit. Aprofitant la inauguració, dissabte, el govern va presentar la segona edició dels pressupostos participatius que s’iniciarà aquest any i que permetrà presentar projectes que s’executaran al llarg del 2024.

Amb motiu de la inauguració i coincidint amb el programa de la festa major d’hivern, l’Ajuntament de Torrelavit va organitzar tallers de pàdel i cal·listènia oberts a tothom. L’objectiu és promoure la participació en un espai que, precisament ha sorgit, d’un projecte participatiu.

A més de la pista de pàdel i la zona de cal·listènia, resultat de la primera edició dels pressupostos participatius, també s’ha modernitzat i adequat el local social de Can Rossell (amb mobiliari nou)  i s’ha comprat material esportiu de  diferents disciplines per al pavelló poliesportiu. El regidor d’Hisenda, Sergi Urbano, ha destacat la voluntat del govern de consolidar l’esperit dels pressupostos participatius per apropar les decisions polítiques a la ciutadania.

A l’últim ple municipal el govern de Torrelavit va aprovar les bases reguladores de la segona edició dels pressupostos participatius i la primera partida pressupostària (19.000 euros) a la qual s’hi sumaran 19.000 euros més als pressupostos de 2024 per a l’execució dels projectes guanyadors fins a una inversió total de 38.000 euros.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local