Toca seguir treballant

CB Castelldefels - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia. Eix

CB Castelldefels 80 - 68 CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia

El sènior masculí visitava un dels camps més complicats de la categoria amb les ganes i la urgència d'emportar-se la victòria que els permetés enganxar-se a la part alta de la classificació.

Un gran inici col·locava un 13 a 4 pels vilanovins. La reacció dels locals no es feia esperar i el primer quart acabava amb un 17 a 15 pel Castelldefels.

L'inici del 2n quart marcarà clarament el desenllaç del partit. Una baixada de braços defensiva, sumada al desencert ofensiu permetia el Castelldefels eixamplar les diferències. Els grocs, amb la idea d'eixugar ràpidament les distàncies en el marcador, es precipitaven en atac escollint sovint malament.

La segona part va ser un exemple de l'actitud que volem a sobre la pista. Cinc jugadors treballant 100% en defensa i una banqueta animant en tot moment. Això ens dóna per emportar-nos els darrers dos parcials però no per culminar la remuntada.