El Patí Vilanova perd a Sant Cugat

Passa com a segon de grup i juga la Copa de la Generalitat el proper cap de setmana a Piera

Plantilla CP Vilanova. Eix

El HCP Sant Cugat va derrotar al C.P. Vilanova per 5 gols a 3 en el partit corresponent a la 14èna i darrera jornada del Grup “A” de la Lliga Catalana Masculina.

Partit intranscendent tan per un com l’altre equip, ja que en la segona fase el Patí ja tenia asessegurada la classificació en el grup pel títol i el Sant Cugat estava condemnat matemàticament per lluitar per evitar el descens.

Cara al Vilanova restava conèixer els equips que a més del Reus estarien amb nosaltres d’aquest grup “A” i al finalizar la jornada dominical aquest serien el G.E.E.G i el Capellades.

En l’altre grup els equips classificats son Igualada, Sant Celoni, Malgrat i Cerdanyola.

A vola ploma el Vilanova entraria amb 9 punts arrosegats dels enfrontaments amb els equips del nostre grup.

Del partit poca cosa a dir amb un resultat just i amb un Vilanova gris.

La primera part ja va finalitzar amb avantatge local amb dos gols de Jofre Vilà i un de Mudarra. En la segona part els locals van ampliar l’avantatge però abans del minut 7 el Patí havia empatat. Després dos gols més dels locals.

H.C.P. SANT CUGAT 5 - C.P. VILANOVA 3

Pista.- Pavelló Sant  Cugat

H.C.P. Sant Cugat.- Esteve, Añós, Just, Vicen, Xicola (cinc inicial) Dalmases, J. Vilà, Masdeu, Garcés, Max Rodríguez (p.s). Entrenador: Borja Ferrer.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Lalaguna, J. Martínez, Amores, A. Ferrer (cinc inicial), Mudarra, Sebrià, Jiménez, Pérez (p.s.). Entrenador: J. Costa.

ÀRBITRE: Sr. Marc Viñals.

GOLS: PRIMERA PART: 1-0 J. Vilà (min 13), 1-1 Mudarra (min 17), 2-1 J. Vilà (min 19). SEGONA PART: 3-1 Añós (min 4), 3-2 Vergés (min 5), 3-3 Amores (min 7), 4-3 Vicen de FDB (min 12), 5-3 Just (min 23).