Gimnàstica

Plata i bronze pel CG Vilanova a la 1a fase escolar de la Copa Catalana

Equip escolar D4P. Eix

El passat cap de setmana 4 i 5 de febrer es va celebrar a Hostalets de Balenyà la 1a. Fase Escolar de la Copa Catalana. Categories A-B-C-D

El Club gimnàstica Vilanova va participar en les 4 categories. Cal destacar sobretot els resultats obtinguts per les gimnastes de la categoria D4P que van aconseguir el Bronze per equips.

Les gimnastes d'aquesta categoria són Aina Rovira, Jana Mora, Paula Domínguez, Mariona Guerrero, Olalla Gutiérrez i Gisela Calvo.

A nivell individual cal destacar la Plata d'Aina Rovira en la classificació general, que també va ser 2a. a Paral·leles i 3a. a Terra a la classificació per aparells.

A l'aparell de Salt Mariona Guerrero va aconseguir la 2a. posició i Gisela Calvo va ser 3a. en aquest mateix aparell.

En Categoria Escolars A4P va participar Lola Gutiérrez, en categoria Escolar B4G Jordina Simón, Mar Torrella i Daniela Güixens i en categoria Escolar C4P Noa Terrada, per totes elles va ser la 1a. competició Federada.

També van participar en categoria C4G Alma Roncero i Júlia Zoroa que va concloure 8a. a la classificació general.

Totes les gimnastes es preparen ja per la segona fase escolar que tindrà lloc al mes de març.

La propera cita per la Gimnàstica artística és en Nivell Base, categories 1-2-3-4-5 a Olot el 18 i 19 de Febrer.