Judo

Bon resultats per l’escola de Judo Vilafranca-Vilanova aquest cap de setmana

Els judoques del Club Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Per una banda dissabte al Pavelló Municipal de Badia del Vallès es va celebrar el campionat de Catalunya en categoria cadet, amb la participació de 4 judoques de l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova.

Dos bronzes i un setè lloc el resultat final del Campionat de Catalunya. Bronze per Pau Fernàndez en -66 kg i per Roger Ferrer en -50 kg, després tots dos de arribar a semifinal i caure i guanyar el combat de repesca que els va fer pujar al tercer esglaó del podi en categoria de -55kg, Neo Rosell, cau en primera ronda i es queda sense opció de repesca i en categoria femenina de -57 kg, Claudia Rodríguez cau a quarts de final i guanya el seu primer combat de repesca, perd el següent i obté una meritòria setena plaça.

Per altra banda diumenge al mati, al Pavelló Mestre Recasens de Vilafranca es va celebrar la primera jornada de la lliga del mediterrani, per a les categories inferiors del club, amb una participació de 150 nens.

Els clubs participants de la Lliga van ser Judo Priorat - Terres de l’Ebre (club organitzador de la lliga), Judo Vendrell, Judo Sakura de Reus, Judo Hantei d’Andorra,  Judo Canet d’en Berenguer (Valencia) i l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova.