El femení del CH Ribes recupera la segona posició a la classificació

Ribes Sènior Femení – St Joan Despí B

Lliga Catalana - Fase pel títol - Jornada 3

Ribes Sènior Femení 39 – St Joan Despí B  23

Després de la derrota de la jornada anterior contra el Palautordera el Ribes no es podia permetre una altra pèrdua de punts si volia optar per una de les dues primeres places de la classificació. En la primera fase es van guanyar els dos partits contra el St Joan Despi B però amb un marge relativament ajustat (de 3 i 6 gols). Les locals sabien per tant que ho havien de donar tot per a tornar a emportar-se els 2 punts.

L'inici del partit va ser una mica caòtic per part dels dos equips. Les locals no exhibien el seu nivell de joc habitual i les del Baix Llobregat se sentien còmodes. Els gols anaven alternant-se en el marcador. Es va arribar al minut 13 amb empat (5 – 5). A poc a poc el Ribes va activar l'accelerador.

L'augment de ritme va provocar un parcial de 4 – 0 i les visitants van demanar temps mort. Van aconseguir frenar l'assalt ribetà fins al minut 25 (12 – 9). En els últims 5 minuts de la primera part es va trencar el partit ja que les del Garraf van fer un parcial de 5 – 0 per a arribar al descans amb el resultat de 17 – 9.

La pivot juvenil, Naiara Aragó, va tenir una actuació molt notable amb 4 gols. Dels 17 gols que havia marcat el Ribes, 8 van ser de contraatac.

Vist que l'alt ritme de partit perjudicava les rivals, les locals van continuar corrent. Es va arribar al minut 35 amb el resultat de 20 – 10 i el St Joan Despí ja no va trobar forces per a defensar-se. El Ribes jugava a plaer i els gols es van anar succeint. Bons moments de l'extrem China Sánchez que sembla estar recuperant el seu millor nivell. En el minut 46 les ribetanes manaven 29 – 16 i es va arribar al final de partit amb el resultat contundent de 39 – 23.

Màxima golejadora del partit va ser Anna Hernández amb 9 gols

Amb aquesta victòria i amb la derrota del Vilamajor a Palautordera el Ribes recupera la segona posició en la classificació.

Pròxim partit el dissabte, 25 de febrer, 19.15h, a la pista de Les Franqueses.

Per part del Ribes van jugar (gols): Kamila Rolón (4), Anna Hernández (9), Virginia Jodar (2), Cristina Hernández (2), Naiara Aragón (4), Alba Serrano (3), Joana Santiago (3), Patricia Lucas (0), Laura Roldán (1), China Sánchez (6), Anna Gargallo (4), Judit Olivella (1)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 31%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 39%

CH Ribes / Ramón Stockli

Handbol 2a Catalana / Jornada 17

Handbol Ribes A 32 - Club Handbol Castellbisbal 30

El Sènior Masculí A de Ribes es guarda dos punts més a la butxaca i comença la segona volta amb dues victòries molt merescudes.

El passat dissabte es van guanyar dos punts molt importants per als nostres sèniors roig i negres, una victòria que els permet seguir lluitant per pujar amunt de la classificació.

El partit es va iniciar amb bon ambient i molts ànims per part de la grada de l’Handbol Ribes. Els jugadors locals mostraven amb confiança les seves habilitats de joc. Gràcies a jugades eficients i situacions de defensa ben resoltes, els vermells, durant els 13 primers minuts, van aconseguir posar el marcador a +6 (10-4). Acte seguit, temps mort demanat per l’entrenador del CH Castellbisbal i eufòria a la grada ribetana per aquesta dinàmica de joc tan positiva.

Després del temps mort el ritme i la intensitat de l’equip local va disminuir. Passades imprecises van provocar pèrdues de pilota i llançaments fallats. Aquests desencerts van fomentar que els visitants agafessin avantatge i aprofitessin les ocasions de contraatac.
A la mitja part el resultat va ser 15-16.

Va començar la segona part, i els jugadors de l’Handbol Ribes van sortir a la pista amb molta energia. Van mostrar el seu millor joc i van provocar que l'equip visitant no es posés davant en el marcador en el que quedava de partit. Cal fer menció especial al jugador Iván Moya, el qual va fer un molt bon partit, tant en defensa com en atac.

Els locals van aconseguir a poc a poc un petit avantatge en el marcador, que gairebé durant els darrers minuts de la primera part, i gairebé tota la segona part, va estar molt igualat. Van aconseguir posar-se +5 (31-26) al minut 55 i van resistir bastant bé l’assalt final dels rivals.

Els 2 últims minuts de joc van ser claus pel nostre equip. Els vermells estaven per davant del marcador amb només dos gols de diferència, i el porter de l’Handbol Ribes (Eric Lubiano) va fer un parell d’aturades clau deixant un resultat final de 32-30.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Eric Lubiano, Pau Batlle, Ivan Moya (9), Iker Martínez (3), Ian Ramírez (2), Oscar Fernández (2), Ivan Roldán (2), Pol Fernández (5), Pere Noguero (3), Oriol Bañez, Martí Monasterio (1), Víctor Rubio, Roger Reverter (5).

La propera jornada es disputarà el diumenge, 26 de febrer, a les 19.00h, a la pista de l’ AE Aula, el líder de la competició. Partit molt important on els nostres jugadors han d’estar al 100% a la pista i demostrar les seves habilitats de joc.