Bon partit del sènior masculí davant d'un rival que no ho va posar fàcil a la primera part

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia - Vilanova del Camí . Eix

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 102 - 57 Vilanova del Camí Endavant

La bona actitud defensiva dels grocs unida a les bones transicions ofensives permet els vilanovins sumar una nova victòria i seguir mirant a la part alta de la classificació.

Gestionem bé la ja famosa i habitual baixada post carnavalera i iniciem una nova setmana d'entrenaments pensant en el "tourmalet" que ens arriba.

Sènior femení AKO 45 - 50 Bàsquet Sant Sadurní

Una llàstima la derrota. Les noies s'emporten tres períodes del partit, però un segon quart on l'equip visitant amb la seva pressió i la seva zona defensiva ens provoquen moltes errades ofensives i pèrdues de pilota no forçades i el resultat queda amb un 7-23, que ens costa remar ens una segona part molt de tú a tú.

Ara ens ve una jornada de descans, on seguirem aprenen de les nostres errades, potenciarem els nostres punts forts, i seguirem treballant!.