Victòria a casa del líder

AE Aula - Handbol Ribes A. Fany Gómez

Handbol 2a Catalana / Jornada 18

AE Aula 27 - 33 Handbol Ribes A

El Sènior Masculí A de Ribes segueix lluitant i s’emporta els dos desitjats punts després de derrotar als líders actuals de la classificació. Aquesta victòria tan merescuda col·loca als roig i negres en quarta posició amb només dos punts de diferència dels primers.

El passat diumenge, els ribetans van jugar el partit més esperat de la segona volta. Encara que això suposava molts nervis per als nostres jugadors, van encarar el partit amb molta motivació gràcies a haver guanyat en les últimes quatre jornades.

La primera part va presentar-se molt igualada per part dels dos rivals. Tant els locals com els visitants estaven molt concentrats i ambdós equips mostraven una defensa enèrgica i molt física. Els roig i negres defensaven 4-2 en superioritat numèrica, una tàctica encertada, ja que activava moltes ajudes i provocava pèrdues de pilota en el conjunt de l’ AE Aula.

Tot i estar en una dinàmica positiva, la pressió en defensa dels locals va fer que apareguessin errors de llançament i que el marcador estigués molt igualat durant tota la primera part, acabant aquests 30 minuts amb un resultat d’11-12.

La represa del joc va anar en pujada pels ribetans, augmentant la diferència del marcador de més de 2 gols durant els primers minuts, i mantenint la defensa rocosa que provocava en aquest cas algunes jugades en passiu de l’equip local.

El conjunt vermell estava molt cohesionat, els porters de l’Handbol Ribes A, van mostrar les seves qualitats, i el Jordi Bermejo, va aturar un bon percentatge de llançaments, afegint una doble aturada als darrers minuts de partit.

Durant els últims 5 minuts de joc, els jugadors de l’ AE Aula van canviar a defensa individual. Els visitants van lluitar la desitjada victòria fins al final amb unes jugades decisives que van fomentar una diferència de gols cada cop més àmplia i més avantatjosa per l’equip ribetà, fent que culminés el matx amb un electrònic de 27-33.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Eric Lubiano, Pau Batlle, Ivan Moya (4), Iker Martínez, Ian Ramírez (2), Toni López (8), Oscar Fernández (1), Ivan Roldán, Pol Fernández (2), Pere Noguero (6), Oriol Bañez (1), Martí Monasterio (1), Víctor Rubio (1), Roger Reverter (7).

Següent jornada a casa contra CH Palautordera-salicru B, el dissabte a les 19:45hs.

Seguim sumant Ribes ! Som-hi !

Fany Gómez / Handbol Ribes

Lliga Catalana - Fase pel títol - Jornada 4

Staci Les Franqueses 18 - Ribes Sènior Femení 34

El Sènior Femení del Handbol Ribes visitava el dissabte, 25 de febrer, la pista de Les Franqueses amb l'objectiu de sumar dos punts més per a defensar el segon lloc de la classificació.

Poca resistència van oferir les del Vallès que en el minut 15 ja perdien 2 – 11. La defensa ribetana era un mur que bloquejava els tirs exteriors i on rebotaven els atacs de l'equip local. Quan fallava la defensa estaven les porteres Francesca i Roser que amb una gran efectivitat van contribuir al fet que el nombre de gols encaixats fos el més baix de la temporada (Roser va parar 3 penals). Es va notar molt que a Les Franqueses li faltava la seva màxima golejadora, l'Andrea Rubio.

La resta de la primera part es va anar desenvolupant sense grans emocions encara que en el minut 25 les locals van aconseguir posar-se a 4 gols (9 – 13). Poc va durar l'alegria de les del Vallès ja que el Ribes va tornar a augmentar la diferència per a arribar al descans amb el resultat d' 11 – 17.

La segona part va ser molt similar a la primera. La porteria de Les Franqueses continuava sent una aspiradora de xuts ribetans. El Ribes jugava a plaer i va anar augmentant la diferència (13 – 28 / min 45). Gabi Daza i Miguel Moragas van aprofitar per a fer moltes rotacions i repartir minuts. Molts gols de contraatac per a arribar al resultat final de 18 – 34.

Màxima golejadora del partit va ser l' Anna Hernández amb 10 gols.

Pròxim partit el dissabte, 4 de març, 18h, a casa contra el Vilamajor (tercer clasificat). Partit crucial per al Ribes ja que en cas de victòria tindrà moltes opcions de classificar-se per a les fases d'ascens a categoria plata.

Per part del Ribes van jugar (gols): Kamila Rolón (4), Anna Hernández (10), Virginia Jodar (6), Cristina Hernández (2), Naiara Aragón (1), Elena Custodio (0), Joana Santiago (2), Patricia Lucas (0), China Sánchez (5), Anna Gargallo (4), Judit Olivella (0)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 63%, Francesca Aguilar / Efectivitat: 52%