Liceo i Voltregà semifinalistes en la Copa del Rei

Han derrotat en quarts a Caldes i Noia respectivament

Liceo i Voltregà semifinalistes en la Copa del Rei. Luis Velasco - RFEP

El Deportivo Liceo i el C.P. Voltregà Stern Motor jugaran dissabte la primera semifinal de la Copa del Rei d’Hoquei Patins en categoria masculina que es disputa en format Final a vuit, en l’ actual cap de setmana al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

En el partit que obria la competició el Liceo ha derrotat clarament al Caldes per 7 gols a 2. L’equip gallec ha portat sempre la iniciativa, i ja al descans el marcador assenyalava un 3 a 1 al seu favor. En la segona part ha seguit la mateixa tònica fins al  clar resultat final

Han marcat pel Liceo Torres i Carballeira amb dos gols per cap, i Canals Di Benedetto  i A. Rodríguez pel Caldes. Presas amb dos gols i assenyalar que aquest jugador ha estat expulsat amb vermella directa.

En el segon partit, la sorpresa ha arribat amb l’eliminació del Noia Freixenet que era cap de sèrie, en mans del Voltregà, amb l’afegit que els de Sant Sadurni han anat al descans amb avantatge de dos gols. En la segona part remuntada dels osonencs que desprès d’acostar-se en el marcador amb un gol de penal, en els darrers 3 minuts han empatat i quan semblava que s’aniria a la pròrroga, una falta directa per targeta blava , a 37 segons pel final ha portat al Voltregà a semifinals.

Pel Noia han marcat Mitjans i Gabarró i pel Voltregà Vargas i Teixidó (2 gols).

Avui segona jornada de quarts de final amb Barça - Igualada i Reus – Calafell.