Handbol

Victoria merescuda del Ribes que fa un pas important per a classificar-se per a la fase d'ascens a plata

Ribes Sènior Femení - Vilamajor . Ramón Stockli

Lliga Catalana - Fase pel títol - Jornada 5

Ribes Sènior Femení 33 - Vilamajor 31

El partit contra el Vilamajor (tercer classificades) es va celebrar el dissabte, 4 de març en un pavelló de Ribes ple de gom a gom. El dia abans l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, l' Abigail Garrido, havia visitat a l'equip per a mostrar-li el seu suport i desitjar-li sort. A part de la complicitat de l'alcaldessa les jugadores del Ribes van gaudir de tota la implicació del club. Es van repartir més de 100 aplaudidors, va haver-hi locutores que van cantar les alineacions i els gols (gràcies Fany i Maria !) i les jugadores van sortir a la pista acompanyades de les jugadores més joves del club.

Els dos equips van sortir a la pista mostrant des de l'inici un ritme trepidant i un molt bon nivell de joc. En els primers minuts les visitants van aconseguir un petit avantatge d'1 - 3 però amb un parcial de 5 – 0 les locals es van posar 6 – 3 per davant. En el minut 13 amb el resultat de 10 – 7 el Vilamajor va demanar temps mort. Liderades per la seva jugadora veterana Laura Delgado, les del Montseny van aconseguir a poc a poc anar retallant aquest desavantatge per a empatar en el minut 24 (14 – 14). Es va arribar al descans amb amb el resultat de 17 – 15.

Va començar la segona part. Les laterals Virginia Jodar i Anna Hernández li imprimien molta velocitat al joc i aconseguien perforar una vegada i una altra la defensa visitant. Kamila Rolón li va donar seguretat a l'equip i encara que va fallar bastants llançaments va ser de les jugadores més destacades. Les centrals Cristina Hernández i Joana Santiago van interpretar de forma molt encertada els plantejaments dels seus tècnics Gabi Daza i Miguel Moragas. Quan el joc interior s'embussava estaven les extrems Anna Gargallo, la China Sánchez i Elena Custodio per a materialitzar les jugades. Elena tornava després de dos mesos de lesió i va marcar dos gols en un moment decisiu del partit. També Laura Roldán va ajudar molt amb la seva bona actuació en defensa, provocant penals i amb els seus dos gols.

Malgrat la dinàmica positiva de les locals el Vilamajor va lluitar i va continuar viu fins al final. En el minut 42 el Ribes manava 24 – 20 però les visitants van remuntar (25 – 24, min. 47). En el minut 55 la diferència només era de 2 gols (30 – 28). El partit no es va decantar a favor de les del Garraf fins al minut 57 quan Cristina Hernández va robar una pilota (en total va robar 5) i va marcar al contraatac el 32 – 28.
Resultat final de 33 – 31 i eufòria en la graderia i en la pista per una victòria que deixa al Vilamajor a 3 punts de distància en la classificació.

Pròxim partit el dissabte, 11 de març, 21h, a casa contra la Coope St Boi.

Per part del Ribes van jugar (gols): Kamila Rolón (6), Anna Hernández (6), Virginia Jodar (6), Cristina Hernández (3), Naiara Aragón (0), Elena Custodio (2), Joana Santiago (2), China Sánchez (2), Anna Gargallo (4), Laura Roldán (2), Judit Olivella (0)

Porteria: Roser González / Efectivitat: 32%. Francesca Aguilar / Efectivitat: 20%

CH Ribes / Ramón Stockli

Handbol 2a Catalana / Jornada 19

Handbol Ribes A 36 - 28 CH Palautordera-Salicru B

El Sènior Masculí A de Ribes s’emporta dos punts més cap a casa. Aquesta victòria els col·loca en tercera posició a la classificació.

A la primera volta els ribetans van perdre contra el CH Palautordera B per 4 gols (35-31). Aquesta vegada, però, els roig i negres van mostrar ser un equip cohesionat i el joc col·lectiu va millorar molt.

El club ribetà va rebre a l’equip visitant amb un pavelló ple de gom a gom. Amb una grada eufòrica gràcies a la novetat de la jornada: les speakers, la música i els aplaudidors per animar a l’equip en tot moment.

La primera part es va iniciar amb un marcador bastant igualat durant els primers minuts. En el minut 15 es va aconseguir la màxima diferència fins a aquest moment (8-4).

L’Handbol Ribes mostrava un centre defensiu sòlid provocant errors dels rivals en les seves passades al pivot. Als vermells els costava seguir sumant gols (tot i què durant tot el partit es van situar per davant) a causa dels nombrosos errors de llançament i algunes aturades del porter visitant.

Els rivals també arribaven a la meta, però el porter ribetà, l’Èric Lubiano, va exhibir les seves qualitats i va aturar un alt percentatge de llançaments. Gràcies a les excel·lents intervencions d’aquest, els locals es van mantenir per sobre a l’electrònic durant tots aquests 30 minuts, arribant a un resultat final de la primera part de 15-14.

La segona part va anar en pujada pel que fa al marcador. L’entrenador Guillem Molné va seguir  fent uns canvis de jugadors efectius tant en defensa com en atac, igual que en la primera part.

Els vermells mostraven encert en els llançaments i seguien amb una defensa sòlida. El porter rival va fallar molts passis de contraatac. Màxim golejador va ser el Toni López amb 7 gols.

L’Handbol Ribes A, minut a minut, va anar pujant la diferència en el marcador fins arrivar al resultat final de 36-28.

Jugadors (gols): Jordi Bermejo, Eric Lubiano, Pau Batlle (3), Ivan Moya (5), Iker Martínez (1), Ian Ramírez, Toni López (7), Oscar Fernández (3), Ivan Roldán (2), Pol Fernández (3), Pere Noguero (1), Oriol Bañez (1), Martí Monasterio (2), Víctor Rubio (1), Roger Reverter (5), Noel Hernández (2).

Següent jornada a Rubí, amb Ce Maristes Rubí el diumenge a les 12:00hs.