Victòria a la pròrroga del CNB Vilanova

CB Artés - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia. Eix

CB Artés 67 - 78 CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia

Partit travat, intens i dur, i victòria important pels sènior masculí del Vilanova.

Un bon inici dels grocs permetia un parcial de 2 a 11 durant els primers 5 minuts que feia preveure, equivocadament, que seria un partit còmode. Els grocs tenien calma en atac i trobaven sempre una bona situació de tir.  No obstant, l'equip local pujava la intensitat i els vilanovins perdien fluïdesa en atac.

A manca de quinze segons, tres punts a sota en el marcador. Un seguit de bones accions permetia empatar el partit i forçar la pròrroga. En el temps extra, bona gestió de les emocions i del cansament i nova victòria.

Ara, Tourmalet durant els propers tres caps de setmana que decidirà el tram final de la temporada.