El Patí Vilanova regala el triomf al Malgrat

El Vilanova guanyava a manca de 1 minut i 40 segons i a manca de 40 segons ja perdia

El C.P. Malgrat  ha derrotat al C.P. Vilanova per 3 gols a 2 en el partit disputat en el Pavelló de Malgrat i corresponent a la quarta jornada del Grup 1 - Segona fase de la Nacional Catalana Masculina.

Lamentable i inadmissible la derrota del Patí a Malgrat quan a manca de 1 minut i 40 segons tenia un marcador favorable de 2 gols a 1. Perdre a Malgrat entrava dins de la posibilitat pero mai fer-ho com ha estat. Un equip amb aspiracions a disputar l’ascens   ha de tenir més recursos per no llençar per la borda un triomf o un empat com a mínim  de la forma que ho ha fet. No és de rebut. Buscarem totes les justificacions, que no hi han, i aplicarem el regal com diem al titular.

El Malgrat és un equip amb jugadors experimentats en categories nacionals, que fa escases rotacions, pràcticament de cinc jugadors, amb una pista complicada i amb el pal de paller del M. Garcia que amb 47 anys ha disputat 49 dels 50 minuts de l’encontre i ens ha marcat dos gols.

El Vilanova ha fet un partit molt discret i s’ha avançat en el marcador en el minut 3, per veure com li empataven cinc minuts desprès. Ja passat l’equador de nou els vilanovins  han marcat i s’ha arribat al descans amb avantatge.

La segona part anava gestionant-se de la mateixa manera, i a manca de nou minuts la blava a J.Martinez (poca experiència) no l’han transformat els locals ni han aprofitat la superioritat de dos minuts. Anaven passant els minuts amb el Patí defensant a empentes i rodolons l’avantatge, quan a manca de 1,40 arribava l’empat. Era el mal menor i a manca de 40 segons el gerro d’aigua freda.

Era un partit assenyalat com a important -no crític- per les aspiracions d’entrar directament en els play off pel títol. Ara comença la segona volta amb dos partits complicats, contra el Sant Celoni fora i contra el Igualada a casa. Complicat, però...

C.P. MALGRAT  3 - C.P. VILANOVA 2

Pista.- Pavelló Malgrat

C.P. MALGRAT.-  Marçal, Pérez, Parra, Francisco, Garcia Romaguera (cinc inicial) Torner, Vergés, Ribot, Morales i Vidal (p.s.). Entrenador:  J. Martos.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Querol, Lalaguna (cinc inicial) Sebrià, Amores, A. Ferrer, J. Martínez,  Donoso (p.s.). Entrenador: Jordi Costa.

ÀRBITRE: Sr. Ignasi Galán

GOLS; 1a part: 0-1 Mudarra (min 3), 1-1 Garcia Romaguera (min 8), 1-2 Querol (min 16). 2ona part: 2-2 Francisco (min 23,20), 3-2 Garcia Romaguera (min 24,20).